За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Apple MacBook Pro 13 M2 A2338 (MNEH3UA/A)

код товару: U0723486
Ціна за одиницю:
44088 грн
+439 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Apple MacBook Pro
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці IPS
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Процесор Apple M2
Кількість ядер процесора 8

Оперативна пам'ять

Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 ГБ
Оптичний привід No ODD

Відеокарта

Відеокарта Apple M2 Graphics (10-core GPU)

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки ,  вбудований мікрофон

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення Вихід для навушників2 х Thunderbolt

Програмне забезпечення

Операційна система MacOS Monterey

Живлення

Ємність батареї 58.2 Втч

Додатково

Додатково Touch ID ,  True Tone ,  Touch Bar ,  датчик освітлення ,  Magic Keyboard ,  Трекпад Force Touch

Фізичні характеристики

Ширина 304 мм
Висота 21.2 мм
Глибина 16 мм
Вага 1.4 кг
Колір сірий

Інші

Виробник Apple
Модель MacBook Pro 13 M2 A2338
Артикул MNEH3UA/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 194253138044
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Pro у будь-якому місці
Новий чіп M2 робить 13-дюймовий MacBook Pro більш функціональним, ніж будь-коли. Такий самий компактний дизайн підтримує до 20 годин автономної роботи та активну систему охолодження для підвищення продуктивності. Завдяки чудовому дисплею Retina, HD-камері FaceTime і мікрофонам студійної якості це портативний професійний ноутбук.

Рівень підвищений
Чіп M2 відкриває наступне покоління процесорів Apple, володіючи ще більшою швидкістю та енергоефективністю, представленими в M1. Таким чином, ви можете виконувати робочі процеси за допомогою потужнішого 8-ядерного процесора. Створюйте чудову графіку за допомогою блискавичного 10-ядерного графічного процесора. Працюйте з великою кількістю потоків відео 4K та 8K ProRes за допомогою високопродуктивного медіадвигуна. І робіть все це одночасно з швидшою об'єднаною пам'яттю.

Теплова ефективність
Активне охолодження підтримує блискавичну продуктивність. Завдяки вдосконаленій системі охолодження та ефективності процесора Apple MacBook Pro може підтримувати професійний рівень продуктивності, тому ви можете годинами виконувати завдання, що інтенсивно використовують ресурси ЦП та ГП.

Швидша пам'ять. І багато іншого
M2 має пропускну здатність пам'яті 100 ГБ в секунду - на 50 відсотків більше, ніж M1.

Добре працює з іншими
macOS і M2 працюють разом, щоб підвищити швидкість і чуйність всіх ваших програм, включаючи Microsoft 365 і ваші улюблені програми для iOS. Більше 10000 додатків і модулів, що підключаються, вже оптимізовані для Apple Silicon. Rosetta 2 легко перекладає програми, розроблені для процесорів Intel, для використання на вашому MacBook Pro.

Портативна монтажна студія
Високопродуктивний медіа-движок на M2 підтримує кодування та декодування ProRes. Таким чином, ви можете відтворювати та редагувати до 11 потоків відео 4K ProRes та до 2 потоків відео 8K ProRes, включаючи відео 4K ProRes, зняте на iPhone 13 Pro. І конвертувати проекти в ProRes до 3 разів швидше, ніж раніше.

Надійно ваш. MacBook Pro
Чіп M2 та macOS надають MacBook Pro функції безпеки та конфіденційності, що перевершують усі можливості цього класу. Завдяки вбудованим засобам захисту від шкідливих програм та вірусів, свободі вибору того, чим і як ви ділитеся, а також функціям на рівні мікросхем, таким як Touch ID та Apple Pay, він створений для захисту вашої конфіденційності та даних на кожному етапі.

Retina Display. Дивіться найкращу картинку
Завдяки чудовому дисплею Retina зображення набувають неймовірного рівня деталізації та реалізму. Текст чіткий. Яскраве світлодіодне підсвічування забезпечує глибокий чорний та яскравий білий кольори. Широкий колір P3 забезпечує ще яскравіші зелені та червоні відтінки, ніж sRGB. У MacBook Pro використовується технологія True Tone, тому баланс білого автоматично налаштовується відповідно до колірної температури навколишнього світла для більш природного перегляду.

Будьте побаченими. Будьте почутими
Завдяки M2 камера FaceTime HD повною мірою використовує новітній процесор сигналів зображення, тому ви чудово виглядатимете під час відеодзвінків. І незалежно від того, проводите ви зустріч, ведете подкаст або спілкуєтеся з друзями та сім'єю, мікрофони студійної якості гарантують, що всі будуть чути вас голосно і чітко.

HD-камера FaceTime
Чіп M2 навіть допомагає вам виглядати краще. Розширене шумозаглушення робить темні області більш чіткими. А при розпізнаванні осіб використовується Neural Engine для кращого настроювання балансу білого та рівня експозиції, щоб відтінки шкіри виглядали ще природнішими.

Масив із трьох мікрофонів
Якість студії без студії. Поліпшене співвідношення сигнал/шум не поступається мікрофонам професійного рівня.

Клавіатура на ваш смак
Magic Keyboard забезпечує зручний, тихий та чутливий набір тексту. Сенсорна панель розміщує найнеобхідніші команди саме там, де вони потрібні, заощаджуючи час і кількість натискань клавіш. А Touch ID забезпечує швидку та просту аутентифікацію для безпечного входу в систему та здійснення покупок.

Сенсорна панель
Короткі шляхи успіху. Робіть все швидше за допомогою зручних ярликів та функцій, таких як ваші улюблені смайлики, віддані переваги мов та більш легкий доступ до Siri.

Сенсорний ідентифікатор
Дотик до датчика миттєво розблокує ваш Mac, а натискання блокує його. Використовуйте свій відбиток пальця, щоб брати напрокат фільми, купувати програми або отримувати доступ до таких речей, як заблоковані документи або системні налаштування без повторного введення пароля. А коли ви робите покупки в Інтернеті за допомогою Apple Pay, Touch ID автоматично заповнює вашу інформацію про доставку та виставлення рахунків, не повідомляючи дані вашої карти.

Встановлюйте зв'язок швидше, ніж будь-коли
Надширока смуга пропускання поєднується із надуніверсальністю. Thunderbolt забезпечує передачу даних, зарядку та виведення відео через один порт, а у MacBook Pro їх два. Завдяки Wi-Fi 6 MacBook Pro продовжує працювати, оскільки до мережі підключається все більше пристроїв. А роз'єм для навушників підтримує навіть навушники із високим імпедансом.

Apple MacBook Pro 13 M2

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

44088 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!