За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS ZenBook OLED UX325JA-KG284 (90NB0QY1-M06070)

код товару: U0564525
Ціна за одиницю:
30637 грн
+426 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Asus Zenbook
Тип ноутбуку Портативні ,  Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці OLED
Частота оновлення екрану 60Hz

Процесор

Покоління процесора Intel 10-th generation
Кількість ядер процесора 4

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ

Відеокарта

Відеокарта Intel Iris Xe Graphics

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 1 х USB 3.22 х Thunderbolt 3HDMI

Програмне забезпечення

Операційна система без операційної системи

Живлення

Ємність батареї 67 Вт·год

Додатково

Фізичні характеристики

Вага 1.1 кг
Колір сірий

Інші

Виробник ASUS
Модель ZenBook OLED UX325JA-KG284
Артикул 90NB0QY1-M06070
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4711081251613
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Барвисте зображення і справжня мобільність
Новий ноутбук ZenBook 13 OLED став ще тоншим (13.9 мм) і легшим (1.14 кг), а отже, і ще мобільнішим, водночас він пропонує передовий дисплей із чудовою якістю зображення й повноцінний комплект інтерфейсів.

Подорожуйте без нічого!
Компактний, витончений, неймовірно легкий — ZenBook 13 OLED буде ідеальним ноутбуком для поїздок. Виготовлений у тонкому міцному металевому корпусі, він має повноцінний комплект інтерфейсних роз'ємів, що містить у собі порти HDMI і USB-A.

Привабливий аксесуар
З елегантним і легким ноутбуком ZenBook 13 OLED легко вирішувати будь-які справи бігцем. Компактний розмір поєднується в ньому із широкими можливостями, які допоможуть вам проявити весь свій творчий потенціал — чи то в роботі або на відпочинку, чи то вдома або на вулиці, чи то наодинці або в команді.

Оригінальна конструкція шарніра
У ноутбуці ZenBook 13 OLED застосовується ексклюзивний екранний шарнір ErgoLift, завдяки якому у разі відкритої кришки задня частина корпусу автоматично підіймається, нахиляючи клавіатуру під найзручнішим для рук кутом. Це оригінальне інженерне рішення також покращує охолодження і звучання пристрою.

Сертифікована якість
Аудіосистема ZenBook 13 OLED гарантує кришталево чистий звук під час голосового зв'язку та в мультимедійних застосунках. Її якість підтверджується сертифікацією фірми Harman Kardon, відомого розробника передових аудіорішень.
Тонкість і легкість в усьому!
Новий ноутбук ZenBook 13 став ще більш тонким і легким, а значить і ще більш мобільним, при цьому він пропонує повноцінний комплект інтерфейсів, що включає HDMI, Thunderbolt 3 (USB-C), USB-A і microSD. Володіючи високопродуктивною конфігурацією, ZenBook 13 стане ідеальним вибором для всіх, хто постійно перебуває в русі.
Подорожуйте легко!
Компактний, витончений, неймовірно легкий – ZenBook 13 буде ідеальним ноутбуком для поїздок. Виконаний у міцному металевому корпусі, він є найтоншим 13-дюймовим ноутбуком із повноцінним комплектом інтерфейсних роз'ємів1, що включає в себе порти HDMI і USB Type-A.
Немає «зарядки»? Не проблема!
Час автономної роботи нового ZenBook 13 досягає 18 годин, тому брати із собою з дому зарядний пристрій буде, зазвичай, не потрібно. Коли ж настане час відновити заряд акумулятора, функція прискореного заряджання наростить його рівень з 0 до 60% усього за 49 хвилин – і ноутбук знову буде готовий до тривалої роботи!
Мобільний помічник
З елегантним і легким ноутбуком ZenBook 13 UX325 легко вирішувати будь-які справи на бігу. Компактний розмір поєднується в ньому з широкими можливостями, які допоможуть вам проявити весь свій творчий потенціал - будь то в роботі або на відпочинку, вдома або на вулиці, поодинці або в команді.
Яскраве й чітке зображення
Новий ZenBook 13 оснащується яскравим і чітким дисплеєм NanoEdge, який завдяки зникаюче тонкій рамці займає цілих 88% площі кришки. Дисплей доступний у версії з низьким енергоспоживанням (1 Вт), яка покращує час автономної роботи всього пристрою й забезпечує ще більшу максимальну яскравість – 400 кд/м2.
Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Додаток MyASUS пропонує функцію ClearVoice Mic, яка здатна фільтрувати фонові шуми під час звукозапису, а в режимі Multi-Presenter – ще й вирівнювати гучність окремих голосів під час конференц-дзвінків. Функція ClearVoice Speaker аналогічно усуває шуми й виділяє голос з аудіопотоку, щоб користувач ноутбука чітко чув своїх співрозмовників. Натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати систему інтелектуального шумозаглушення.
Сертифікована якість
Аудіосистема ZenBook 13 гарантує кристально чистий звук під час голосового зв’язку і в мультимедійних програмах. Її якість підтверджується сертифікацією фірми Harman Kardon, відомого розробника передових аудіорішень.
Сучасна конфігурація
Ноутбук ZenBook 13 чудово підходить і для серйозної роботи, і для розваг: завдяки процесору IntelCore 10-го покоління з графічним ядром Iris Plus Graphics він легко впорається з будь-якими завданнями. У його сучасну апаратну конфігурацію також входять швидкісний твердотільний накопичувач, що працює в режимі PCIe x2, і бездротовий модуль Intel Wi-Fi 6.
Якість, на яку можна покластися
Ноутбук ZenBook 13 успішно пройшов випробування на відповідність вимогам американського військово-промислового стандарту MIL-STD 810G. Тестування включало в себе перевірку на міцність при падінні та стабільну роботу в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур. Крім того, він витримав серію внутрішніх стрес-тестів ASUS, які значно перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп’ютерній індустрії стандарти.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30637 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!