За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ніж Ganzo G7393P черный (G7393P-BK)

код товару: U0215514
Поверхня клинка:
Поверхня клинка:
Поверхня клинка:
Поверхня клинка:
Ціна за одиницю:
1230 грн
Ціна за одиницю:
1000 грн
Ціна за одиницю:
960 грн
+46 бонусів
+44 бонуса
+54 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Конструкція складаний
Тип замка Axis Lock
Тип відкривання шпенек
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Особливості кліпса ,  отвір під темляк
Країна-виробник Китай

Фізичні характеристики

Марка сталі / Матеріал клинка 440C
Твердість сталі 56-58 HRC
Загальна довжина 205 мм
Довжина клинка 87 мм
Товщина клинка 3.3 мм
Матеріал рукояті G10
Поверхня клинка Black
Вага 135 г
Колір чорний

Інші

Виробник Ganzo
Модель G7393P черный
Артикул G7393P-BK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6955800402339
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Невеликий нержавіючий ніж знадобиться кожного разу, коли ви вирішите провести час на природі. Модель Ganzo G7393Р зі складною конструкцією для цих цілей підходить чудово.

Ніж повинен бути і практичним, і красивим. Саме таким компанія Ganzo зробила складаний ніж G7393Р. Лезо в цій моделі виконано в формі drop-point і вироблено з нержавійки 440С. Цей тип стали має твердість 58HRC, що робить можливим тривалий час зберігати заточування. Підточити ж затупився ніж кожен користувач може навіть самостійно. Для гладко заточеного леза, як у Ganzo G7393Р, зробити це буде не складно. Додаткової уваги заслуговує темне покриття клинка. Воно матове і не відбиває сонячні промені або світло ліхтаря, а тому ніж підходить для мисливців і використання в інших тактичних цілях. Крім того, чорне покриття, яке зроблено за допомогою сучасних порошкових фарб і не стирається з часом, виконує роль додаткового захисту металу від корозії. Ну і нарешті, ніж з темним лезом дуже стильно виглядає.

Довжина клинка у Ganzo G7393Р становить 86 мм, а товщина леза - 3,3 мм. Інша частина із загальної довжини ножа 205 мм доводиться на рукоятку. Вона зроблена з нового виду пластику - G10. Його відмінність - висока міцність, яка досягається за рахунок композитної структури. Ще одна перевага пластику в тому, що йому легко надати обрану форму, щоб рукоять ножа була по-справжньому зручною. До речі, щоб Ganzo G7393Р не вислизав з рук, його рукоятка придбала текстурну хвилясту поверхню.

З практичною точки зору також необхідно згадати про блокіратор клинка, який використовується в даній моделі це замок Axis з металевим штифтом, який і замикає лезо ножа в крайніх положеннях. Завдяки дії замку, клинок не може вільно повертатися по своїй осі, що гарантує користувачеві безпеку.

Особливості:

  • нержавіюча сталь з маркуванням 440С;
  • темне покриття клинка;
  • довжина леза ножа 86 мм;
  • твердість гарту 58HRC;
  • заточка типу plain;
  • ніж важить 135 грам;
  • встановлений замок Axis;
  • використовується пластик G10.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1230 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!