За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ніж Blade Brothers Knives Носоріг (391.01.87)

код товару: U0893965
Ціна за одиницю:
2800 грн
+108 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Тип ріжучої кромки гладка
Особливості чохол в комплекті ,  кліпса
Країна-виробник Україна
Країна реєстрації бренду Україна

Фізичні характеристики

Марка сталі / Матеріал клинка 1.4116
Твердість сталі 57 HRC
Загальна довжина 202 мм
Довжина клинка 93 мм
Товщина клинка 4.7 мм
Матеріал рукояті ABS пластик
Поверхня клинка Black
Вага 185 г
Колір чорний

Інші

Виробник Blade Brothers Knives
Модель Носоріг
Артикул 391.01.87
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2239101870009
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

НОСОРІГ – це надійний ніж для щоденного носіння в місті, створений для максимальної функціональності та надійності в повсякденних завданнях. Виготовлений з нержавіючої сталі 1.4116, товщиною 5 мм і 57 HRC, має чудову ріжучу кромку, яка довго залишається гострою. Фіксед з конструкцією фултанг гарантує міцність і стабільність при використанні. Рукоять із міцного АБС-пластику забезпечує комфортний і надійний хват у будь-яких умовах. Ніж передбачає приховане носіння і швидко витягується з пластикового чохла зі сталевою кліпсою, сумісною з MOLLE. Отвори чохла сумісні з . Ніж має висновок експертизи МВС України про неналежність до холодної зброї.

ІСТОРІЯ НОЖА

Міський ніж прихованого носіння НОСОРІГ – це миролюбна варіація міського ножа . Ми знаємо, що не кожен використовує ніж для бійки в клінчі, тому вирішили створити модель, в якій прибрали агресивне вістря і додали фальш спуск на обуху для естетики, а сам ніж зробили більш утилітарним. Плавний вигин ріжучої кромки зручний для щоденних побутових робіт - хоч кілок для намету заточити, хоч яблуко нарізати, хоч посилку відкрити.

Втім, як і справжній швидкий і потужний носоріг, цей ніж миттєво перетворюється на небезпечного супротивника, який неухильно рухається до своєї мети, захищаючи свою територію.

Ефективний і утилітарний міський ніж НОСОРІГ – це ідеальний ніж на кожен день, це незамінний інструмент для міського життя, завдань у турпоходах, він готовий допомогти в різних ситуаціях.

НІЖ НОСОРІГ ЗРУЧНИЙ ІНСТУРМЕНТ НА ВСІ ВИПАДКИ:

  1. Щоденне носіння та аутдор. Невеликий ніж легко впорається з відкриттям посилок, наріже продукти для перекусу в офісі. Для туристів цей ніж стане незамінним помічником у розбивці табору та приготуванні їжі подалі від міської метушні. Ви точно оціните його зручність на шашликах і барбекю. Завдяки своїй міцності та універсальності, він без проблем відкриває консервні банки, роблячи його ідеальним для пікніків і кемпінгу. Рибалки та мисливці оцінять його зручність і функціональність, адже цей ніж допоможе їм впоратися з будь-якими завданнями в їхньому хобі.
  2. Військовий побут. Українські волонтери обирають ніж НОСОРІГ через його утилітарність і надійність. Він стає незамінним інструментом у різних ситуаціях, допомагаючи їм виконувати різноманітні завдання в екстремальних умовах.Українські військові використовують його як невеличкий фіксед, який завжди під рукою і який допомагає виконувати різні госпроботи на позиціях.
  3. Ніж для впевненості у собі. У темних провулках, де безпека часто стає проблемою, міський ніж прихованого носіння НОСОРІГ буде вашим надійним супутником.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2800 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!