За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Philips SHB4205 Black (SHB4205BK/00)

код товару: U0289440
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Діаметр випромінювача 12.2 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом
Чутливість 105 дБ
Тип випромінювача динамічний

Додаткові характеристики

Особливості неодимовий магніт ,  регулятор гучності ,  кнопка прийняти/відхилити виклик ,  кнопки управління треками

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Philips
Модель SHB4205 Black
Артикул SHB4205BK/00
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники PHILIPS SHB4205 Black (SHB4205BK / 00) - це безпровідний девайс, що володіє стильним дизайном, завдяки якому аксесуар прекрасно впишеться в образ сучасної людини, підкресливши його індивідуальність та унікальність. Ергономічні затички забезпечать природну посадку навушників, тому вони відмінно розмістяться в вухах, і модель Philips SHB4205BK / 00 Black не завдасть користувачеві клопоту під час експлуатації.

Однак, ймовірно, найбільш важливою перевагою даного аксесуара є відсутність постійно сплутуючих проводів, адже користувач буде прекрасно справлятися і без них. Також є спеціальний пульт дистанційного керування, завдяки якому власник приладу зможе управляти своїми аудіозаписами (починати програвання, ставити на паузу і перемикати їх), відповідати на вхідні дзвінки або відхиляти виклики, а також регулювати ступінь гучності.

З'єднання з пристроєм відтворення
Модель Philips SHB4205BK / 00 Black поєднується з будь-яким джерелом відтворення, на якому передбачена функція Bluetooth. Головна умова: при сполученні пристрої повинні перебувати на відстані не більше 10 метрів один від одного.

Звучання
Потужні 12.2-міліметрові динаміки видають кристально чистий звуковий потік. Труби Innovation Bass в берушах збільшують потік повітря для глибоких і насичених басів, тому описуваний аксесуар видасть висококласний звук.

Також варто відзначити, що навушники мають відмінну шумоізоляцію, що дозволить власнику відгородити свою свідомість від зовнішнього світу і ненадовго піти від проблем. Рівень гучності - достатній, спотворень при відтворенні композицій різноманітних жанрів не виявлено і в цілому звучання дуже навіть хороше.

Мікрофон
Навушники Philips SHB4205BK / 00 Black обладнані вбудованим мікрофоном. За рахунок вищезазначених інтегрованих елементів керування ви зможете спілкуватися по телефону, залишаючи руки абсолютно вільними. Якість зв'язку, так само як і звучання, не викликає нарікань, тому слід сказати, що виробник потрудився на славу, щоб зробити і цей компонент свого дітища максимально якісним. Ультратонкий комір з вібрацією - запорука того, що ви ніколи не пропустите вхідний дзвінок, прослуховуючи свій аудіоконтент.

Можливості батареї
Девайс оснащений літій-полімерною акумуляторною батареєю, яка гарантує пристойний термін використання пристосування в автономному режимі. Під час прослуховування музики і при телефонній розмові ви зможете безперервно використовувати Philips SHB4205BK / 00 Black протягом 7 годин, а в режимі очікування акумулятора вистачає на цілих 120 годин. Для підзарядки аксесуара в комплекті поставки передбачений USB-кабель.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!