За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Huawei Freebuds CM-H1 Black (55030237)

код товару: U0328818
Ціна за одиницю:
3974 грн
+50 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення для телефону
Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 7 мм

Звук

Опір навушників 32 Ом

Додаткові характеристики

Особливості вологозахищені ,  кнопка прийняти/відхилити виклик

Фізичні характеристики

Колір Black

Інші

Виробник Huawei
Модель Freebuds CM-H1 Black
Артикул 55030237
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Навушники Huawei AM61 Sport Blue (02452502)

Чистий звук, абсолютна свобода. Живіть під ритми музики з навушниками Huawei FreeBuds. Відсутність будь-яких проводів робить навушники практичними і зручними у використанні. Легке управління, ергономічний дизайн, тривалий час роботи без підзарядки і, найголовніше, потужний, чистий, яскравий звук - все це вмістилося в стильному зручному корпусі Huawei.

Bluetooth технології. Навушники з'єднуються зі смартфоном за допомогою підключення Bluetooth. З'єднайте навушники з гаджетом перший раз, в наступні рази навушники здійснюють з'єднання автоматично, як тільки ви дістанете їх з коробки. Спеціальний інфрачервоний датчик визначає, коли ви одягнули навушники, щоб ті були миттєво готові до роботи.

Динаміки найвищого класу. Слухайте музику і отримуйте задоволення від кожного звуку. Навушники Huawei FreeBuds оснащені потужними низькочастотними і якісними високочастотними динаміками. Професійне поєднання дозволяє домогтися відтворення чітких високих частот і глибокого баса. Фірмова технологія максимально очищає звук, щоб ви змогли насолодитися усіма деталями музики. Кожна нота по всьому діапазону звучить природно і яскраво.

Управління в один клік. Ви зможете не тільки слухати музику, але і приймати дзвінки, перебуваючи в навушниках Huawei FreeBuds. Висока функціональність гарнітури вдало поєднується з простим керуванням. Подвійний клік по корпусу - ось і все! Лівий навушник відповідає за прийом і відхилення дзвінків: доторкніться до нього і спілкуйтеся з друзями та колегами. Доторкніться ще раз, і дзвінок буде закінчений. Подвійний клік по правому навушника - зазвучить музика, ще раз клікнути - поставити музику на паузу.

Спілкуйтеся з комфортом. Виробники Huawei оснастили навушники якісним мікрофоном, виробленим за інноваційними технологіями, які багаторазово підсилюють і очищають звук вашого голосу і одночасно пригнічують сторонні шуми. Спілкуйтеся із задоволенням і будьте впевнені, що вас чудово чутно. Насолоджуйтесь музикою в будь-яку погоду. Навушники Huawei FreeBuds забезпечують до 10 годин відтворення. Клас вологозахисту IPX4 дозволить вам гуляти і тренуватися в навушниках в сиру погоду. Вони не бояться дощу або попадання поту і завжди складуть вам компанію на пробіжці або під час активного тренування.

Назва бренду Huawei складається з двох частин. Воно має багатозначний сенс. Перша частина Hua переводитися з китайського як «відмінний», «чудовий», але це слово також може означати «Китай» або ж «етнічний китаєць». У свою чергу, частина wei означає «досягнення» або ж «дія, яке до чогось призвело». Якщо ж зібрати сенс цих слів докупи, то ми отримаємо «Відмінна дія», «Велике досягнення», «Китайське досягнення». Кожен з цих смислів по-своєму характеризує не тільки діяльність компанії, але також і її керівника.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3974 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!