За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A)

код товару: U0855934
Хіт продажів
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A)
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A) зображення 2
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A) зображення 3
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A) зображення 4
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A) зображення 5
Навушники Apple AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generation) (MTJV3TY/A) зображення 6
Ціна за одиницю:
11499 грн
+114 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення бездротове
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті

Звук

Активне шумозаглушення є
Тип випромінювача динамічний

Мікрофон

Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Спрямованість мікрофона всеспрямований

Бездротовий зв'язок

Версія Bluetooth 5.3

Додаткові характеристики

Особливості голосове керування ,  ступінь захисту від води ipx4 ,  акселерометр руху
Час роботи від акумулятора 6 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Рік випуску 2023

Фізичні характеристики

Колір White
Вага 5.3 г

Інші

Виробник Apple
Модель AirPods Pro with MegSafe Case USB-C (2nd generatio
Артикул MTJV3TY/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 195949052606
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

H2. Більш захоплюючий за всіма показниками
Новий чіп H2, розроблений Apple, є рушійною силою AirPods Pro та його вдосконаленою аудіопродуктивністю. Він працює разом із спеціально створеним динаміком і підсилювачем, щоб забезпечити чіткі, чисті високі ноти та глибокі, насичені баси з приголомшливою чіткістю — тому кожен звук стає яскравішим, ніж будь-коли.

Абсолютно новий чіп H2 виконує більше функцій, ніж будь-коли, використовуючи обчислювальні алгоритми, щоб забезпечити ще розумніше шумопоглинання, чудовий тривимірний звук і більш ефективний час автономної роботи — все одночасно.

Перероблений внутрішній мікрофон працює з алгоритмами покращення голосу, щоб краще розпізнавати та чітко вимовляти ваш голос, тому він звучить більш природно під час телефонних та відеодзвінків.

Спеціальний драйвер і підсилювач працюють із мікросхемою H2, щоб забезпечити менші спотворення під час відтворення, тож ви почуєте глибші баси та чіткіші високі — на всіх рівнях гучності.

Чудо сучасної тиші
Завдяки вдвічі більшому шумопоглинанню, ніж їхній попередник, AirPods Pro з живленням H2 створені, щоб ви могли спокійно слухати. Завдяки контролю над тим, що ви чуєте — і не чуєте — ви зануритесь у пісні та подкасти, як ніколи раніше.

Мікрофони з шумозаглушенням і задній вентиляційний отвір оптимально розташовані для швидкого виявлення звуку, що надходить, і працюють разом, щоб протидіяти шуму, перш ніж він досягне вашого вуха.

Новий драйвер і вдосконалені акустичні алгоритми допомагають системі активного шумопоглинання зменшити кількість небажаного шуму, тож ніщо не заважає слухати під час поїздки на роботу та коли вам потрібно зосередитися.

Тепер із надзвичайно малим розміром чотири пари силіконових амбушур включені для більшої кількості вух. Вони створюють акустичне ущільнення, яке закриває звук — і закріплює AirPods Pro на місці.

Адаптивна прозорість використовує потужність H2, щоб мінімізувати інтенсивність гучних звуків, таких як сирени або електроінструменти, щоб ви могли комфортно чути навколишній світ.

Вищий рівень контролю
Сенсорне керування дозволяє легко керувати функціями відтворення з виносу. Проведіть пальцем угору або вниз, щоб відрегулювати гучність, натисніть, щоб відтворити та призупинити музику або відповісти та завершити виклик, або утримуйте, щоб переключитися між активним шумозаглушенням та адаптивною прозорістю.

Звук. Налаштований на вас.

AirPods Pro виводять відчуття від прослуховування на новий рівень індивідуальності. Персоналізоване просторове аудіо з динамічним відстеженням голови працює з усіма вашими пристроями, щоб глибше занурити вас у звук навколо вас. Адаптивний еквалайзер відповідає за підгонку AirPods Pro, тож ви чуєте кожну частоту саме так, як було задумано.

Випадок безпомилкової сили
Новий зарядний футляр MagSafe Charging Case оснащений функціями, які роблять прослуховування в дорозі особливо зручним. Оновлений дизайн пропонує більше способів стежити за чохлом, а подовжений термін служби батареї дозволяє слухати, дивитися та говорити довше між заряджаннями. Справнішого корпусу не знайдеш.

Заряджайте MagSafe Charging Case за допомогою Apple Watch або зарядного пристрою MagSafe. Ви також можете використовувати роз’єм USB-C або зарядний пристрій, сертифікований Qi.
Новий чіп U1 увімкне Find My з функцією Precision Finding, тож ви зможете точно знайти навушники. Ви також можете використовувати Find My із безконтактним переглядом, якщо загубите свій AirPods Pro.

Петля для шнурка дозволяє прикріпити чохол до рюкзака чи сумочки, тож захоплюючий звук завжди під рукою.

Вбудований динамік футляра відтворює звук, щоб допомогти вам легко знайти його, а абсолютно нові мелодії сповіщають вас про низький рівень заряду акумулятора або завершення з’єднання.

Простота у великому масштабі
Від миттєвого налаштування до команд Siri, AirPods Pro має всі якості, які роблять сімейство AirPods таким чарівним. А нові функції дають вам можливість виконувати більше завдань із безпрецедентною легкістю.

Обмін аудіо
Легко діліться піснею чи шоу між будь-якими двома наборами AirPods. Просто піднесіть AirPods до iPhone, iPad або Apple TV, який ви слухаєте, і миттєво підключіться. 
Цікавіший за всіма показниками
Новий чип H2, розроблений Apple, є рушійною силою AirPods Pro та його вдосконаленою аудіопродуктивністю. Він працює разом зі спеціально створеним динаміком і підсилювачем, щоб забезпечити чіткі, чисті високі ноти і глибокі, насичені баси з приголомшливою чіткістю, тому кожен звук стає яскравішим, ніж будь-коли. Абсолютно новий чип H2 виконує більше функцій, ніж коли- або, використовуючи обчислювальні алгоритми, щоб забезпечити ще розумніше шумопоглинання, чудовий тривимірний звук і ефективніший час автономної роботи — все одночасно.
Перероблений внутрішній мікрофон
Перероблений внутрішній мікрофон працює з алгоритмами покращення голосу, щоб краще розпізнавати та чітко вимовляти ваш голос, тому він звучить більш природно під час телефонних та відеодзвінків.
Спеціальний драйвер та підсилювач
Спеціальний драйвер та підсилювач працюють з мікросхемою H2, щоб забезпечити менші спотворення під час відтворення, тому ви почуєте глибші баси та чіткіші високі — на всіх рівнях гучності.
Диво сучасної тиші
Завдяки вдвічі більшому поглинанню шуму, ніж їх попередник, AirPods Pro з живленням H2 створені, щоб ви могли спокійно слухати. Завдяки контролю над тим, що ви чуєте і не чуєте, ви поринете в пісні та подкасти, як ніколи раніше.
Мікрофони з шумопоглинанням
Мікрофони з шумопоглинанням і задній вентиляційний отвір оптимально розташовані для швидкого виявлення звуку, що надходить, і працюють разом, щоб протидіяти шуму, перш ніж він досягне вашого вуха.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 лютого 2024
imgimgimgimgimg

Дуже задоволенний якістю товару, роботою продавців-консультантів, швидкістю доставки,отримував замовленя в магазині за адресою: вул. Кирилівська 166, ТЦ "Куренівський).

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
11499 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!