За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра Geekach Games Marvel United. Українське видання (GKCH035MU)

код товару: U0663793
Ціна за одиницю:
1650 грн
+79 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість гравців від 1 до 4
Вікова група від 14 років
Матеріал картон
Розміри коробки 26 x 26 x 8 см
Комплектація 7 фігурок героїв,3 фігурки лиходіїв,84 карти героїв,3 планшета лиходіїв,36 карт зловісного задуму,18 карт погроз,8 локацій,1 планшет місій,3 карти місій,3 карти випробувань,156 жетонів,1 маркер лиходія,1 книга правил

Інші

Виробник Geekach Games
Модель Marvel United. Українське видання
Артикул GKCH035MU
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Потиснути руку Тоні Старку, дружньо потріпати за м'яз непереможного Халка, під час особистої зустрічі віддати належне холодній красі Керол Денверс в образі гордої непереможної войовниці – мрія кожного поціновувача коміксів чи фільмів за ними. Неймовірно, але кооперативна настільна гра по всесвіту Marvel дарує нам таку можливість – скачайте, забирайте!

Самі ми вже давно в роздягальні, одягаємо костюми легендарних людей з надздібностями, і махаємо вам звідти, щоб чекали своєї черги - загін месників не гумовий!

АБО ДОБРО, АБО ЗЛО – НІЯКИХ ТУТ СЕР ЇХ ВІДТІНКОВ

Героїчна настільна сага у жанрі класичного кооперативу повідає нам про таємні віхи життя супер-людей, завжди готових прийти на допомогу. Герої будуть боротися пліч-о-пліч, дружньо працюючи на знос: Халк, Залізна Людина, Чорна Вдова, Людина-мурашка, Оса, Капітани Америка і Марвел - ось кому сьогодні випав шанс проявити себе і розмазати самогубцю-викрадача стіночці, що зарвався. Кожен з них прагне використати свої унікальні здібності на благо всієї та всіх – ось за що ми їх так любимо!

Каста лиходіїв налічує лише трьох кандидатів на відсидку у камері для особливо небезпечних. Перед нами Червоний Череп, Альтрон і найманець-наслідувач Таскмайстер - професіонали в побудові підступів усіх мастей і забарвлень, чиї підступні терористичні плани, що супроводжуються злісним сміхом, здатні завдати великої шкоди місту та його мешканцям. Ну, це у сухій теорії. Просто альфи-домінанти психлікарні чомусь не хочуть засвоювати істину: у боротьбі добра зі злом обов'язково перемагає добро. Ну, що з них, убогих, взяти... але вразити доведеться, бо від рідного Нью-Йорка такими темпами каменю на камені не лишиться!

ЯК ГРАТИ

Отже, обіграти главгада – місія номер один. Щоб відкрилася опція битви з обурювачем спокою, потрібно спочатку завадити двом із трьох його злісних планів, перший з яких поступово знищується, заповнюючись фішками перемог над громилами-прихвостнями, сітку другого потрібно викласти жетонами порятунку мирних городян, а третій складається лише з чотирьох. осередків, і його вдасться зруйнувати лише зачистивши картки загрози.

Спочатку кожної партії перший хід надається лиходію, тобто витягується верхня картка колоди його підступних планів. Кожна подібна карта поповнює сюжетну лінію та регламентує подальші дії злочинної сторони. Лиходій може переміщатися по локаціях, додавати на них бандитів та городян, раптово активувати ефекти під гучною назвою Бац! або особливі можливості картки загрози.

У свій хід команда гравців розвиватиме сюжетну лінію, викладаючи картки з руки в один ряд. Рухаючись по черзі, гравці поповнюють свою «руку» картами з особистої колоди, розігруючи їх та завдаючи шкоди ворогові. Ми рятуватимемо городян, розміщуватимемо жетони героїчних дій, перекриваючи ними загрози, переміщуватимемося, атакуватимемо бандитів – все за класикою. на ній, доведеться ділитися: наступного ходу активний гравець буде застосовувати властивість раніше викладеної карти, перш ніж додати до неї свою. Ось така взаємодія – скуті одним ланцюгом, пов'язані однією метою!

А ХТО ПЕРЕМОЖЕ?

Якщо ви настільки сильні та кмітливі, що зумієте знищити головного лиходія, зокрема, позбавити його всіх життів і залишку мужності, то перемога за вами. Але зазнати поразки можна набагато простіше: якщо лиходію вдається здійснити свою темну мету, якщо закінчується колода з задумами, коли він повинен тягнути з неї карти, або якщо гравець починає свій хід, а в нього ні в руках, ні в колоді немає жодної карти . все це неминучий програш! Прощай, Тоні!

ДЛЯ КОГО ГРА

Ігри Marvel United можна поставити жорсткі 8 із десяти можливих балів у жанрі сімейного кооперативу. Вона буде цікава підліткам, які шаленіють від коміксів, яким зайшов Хеллбой, і в принципі близька тема «супергеройства», а також їхнім батькам, які сідають за стіл із філософським настроєм «щоб голову чимось зайняти». Хитро побудована взаємодія між гравцями дозволяє отримати справжнє задоволення від перемоги над супер-босом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1650 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!