За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Настільна гра Games7Days Долина Крамарів 2: Ера майстрів торгівлі (DK002U)

код товару: U0665771
Ціна за одиницю:
725 грн
+35 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тематика карткові
Призначення для всієї родинидля двох
Кількість гравців від 2 до 4
Вікова група від 10 років
Матеріал картон ,  пластик
Розміри коробки 20 х 20 х 7 см
Комплектація ігрові картки, правила гри

Інші

Виробник Games7Days
Модель Долина Крамарів 2 Ера майстрів торгівлі
Артикул DK002U
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Долина крамарів: Ера майстрів торгівлі (Dale of Merchants 2) – Ми повеселилися та показали майстерність! У торгівлі часто все обертається зовсім не так, як очікуєш. Це одна з речей, які роблять торгівлю таким цікавим заняттям. Ісуна Хасекура, з книги «Вовчиця та прянощі. Том 1» Все йде своєю дорогою і не уникнути змін. Світ торгівлі перейшов на новий щабель і торговельні війни в Азії поширилися дуже широко. Рівень розвитку різних континентах зріс рахунок незалежності міст і запровадження зони вільної торгівлі. Хто хоче ділитися? Такий крок уможливив торгівлю між далекими країнами, збільшив імпорт товару та забезпечив приплив золота до скарбниці. 


У міській гавані постійно вирує життя – десятки великих кораблів цілодобово завантажують та розвантажують пасажирів та вантажі. Йенгзух – одне з цих міст, шукає нового правителя, який гідний обійняти посаду Майстра торгівлі. У світі лише дванадцять міст вільної торгівлі та Йенгзух – одне з найстаріших. Саме гільдія видатних торговців із Дейла сприяла підставі цього міста. Вакансія відкривається лише раз на десять років, і вибір потрібної людини – дуже важке та кропіте завдання. Важливо не помилитись, адже від цього залежить процвітання мешканців міста Йенгзух.

 Для відбору найкращого з найкращих торговців і гідного правителя маленького, але незалежного міста проводять конкурс, що дозволяє всім учасникам розкрити свій потенціал, піднести себе з кращого боку та перевіряє їх на здатність справлятися з несподіваними ситуаціями. Зрештою, переможець нестиме відповідальність за підтримання світових цін більш справедливими та стабільними на довгі роки. Значить на користь всіх мешканців вибрати для цієї посади найкращого торговця, справжнього Майстра своєї справи. Вияви терпіння, інакше втратиш клієнта Настільна гра Dale of Merchants 2 розповідає про долину торговців, в якій від 2 до 4 гравців зможуть показати свої навички торгівлі за допомогою колобудування та вміння контролювати карти на руках, а також пропонує спробувати більш інноваційні та розумні комбінації. 


Правила гри практично не змінилися з першої частини. Ви можете змішувати ринок перед покупкою, спробувати щастя, побудувавши кіоск прямо з ринкової колоди, або просто дозволити опоненту купити всі гарні карти, а потім вкрасти їх у вашу колоду. Українська локалізація гри Долина крамарів: Ера майстрів торгівлі (Dale of Merchants 2) – це доповнення, яке також є окремою грою. У коробці з нею на нас чекає 6 нових колод з різними звірятами. Кожна з колод унікальна, має свій напрямок у грі, і звичайно ж, властивості. Давайте познайомимося зі змінами у колодах тварин: дружні лисиці. Головна фішка цієї колоди в тому, що гравці як справжні сусіди можуть допомагати один одному. Є опція перегляду руки супротивника; карликові крокодили впливають відразу всіх противників. Унікальність у тому, що вони дають можливість красти та віддавати; безрозсудні тхори – карти реакції. Вони вносять хаос і рандом на всі дії. Особливо завдяки спеціальному кубику з гранями 1, 2, 3 та майже всі дії з картами змушують кидати його; качконоси приносять із собою контроль над картами на руці, полегшують створення кіоску, дозволяють перерозподілити карти на ринку на вашу користь або навіть забирати карти з кіоску, який ви вже збудували;

 Спостережні снігові сови дають можливість виконувати дії щодо дії своїх супротивників. Це реакційна колода, де кожна карта зіграє майже у кожному раунді. З ними можна повністю перевернути гру; ліниві лінивці можуть зробити справжній переворот. Карти у цій колоді дають можливість здійснювати відкладені дії. Найчастіше ви граєте карту, але активуєте її тільки в наступному ході. Коробочка настільної гри Dale of Merchants 2 може використовуватися, як окрема гра, тільки з цими 6 колодами. Ви навіть здивуєтеся наскільки складним та захоплюючим може бути геймплей. Але коли ви комбінуєте з першою частиною, то можна отримати ще більше варіативності та підібрати колоди саме під ваш настрій, використовуючи всі 12 колод. Сюжетні повороти, комбо та звалювання просто підірвуть мозок суперника. Якщо хочеться більше конфлікту, то, будь ласка, крокодили та єноти разом дадуть вам конфронтацію на кожному кроці. Бажаєте внести щіпку хаосу? Не питання, ацноти та тхори додадуть безліч рандому та непередбачуваності в партії. Покупець має бути облизаний і обібраний. Торгівля – мистецтво, в якому не кожен може досягти успіху! Реально круто, коли доповнення, а Dale of Merchants 2 таким і є, вносить можливості та різноманітність у ігровий процес. І крім того, використовуючи 2 коробки, відразу з'являється повноцінна можливість грати командами 2 на 2 тому, що в коробці з доповненнями є зайві карти сміттєзвалища, які були необхідні для такої партії. Так, а ви знали, що якщо прибрати картон із коробки, то туди легко міститься 12 колод? Спробуйте та будете приємно здивовані! Вуаля, і перша та друга частина гри завжди під рукою та в одній коробці. Купити настільну гру Долина крамарів: Ера майстрів торгівлі (Dale of Merchants 2) в українській локалізації від компанії Games 7 Days стоїть за емоції та глибину ігрового процесу. Веб-дизайнер та художник Самі Лааксо розробив захоплюючий геймплей, який втягує у боротьбу за посаду Майстра торгівлі, змушує ризикувати та доводити, що саме ти гідний бути правителем найстарішого міста Єнгзух поблизу Пандали. Звичайно, щоб стати переможцем потрібен час та практика, але якщо удача на вашому боці, то задоволення від гри гарантоване.


 Рекомендуємо зібрати всю серію Долина крамарів та придбати у свою колекцію випуски Гільдія видатних торговців та Велика континентальна залізниця для підвищення варіативності гри та нових потужних комбінацій. Грайте та торгуйте на своє задоволення!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

725 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!