За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Накопичувач SSD USB 3.2 4TB ESD360C Transcend (TS4TESD360C)

код товару: U0907680
Об'єм пам'яті:
Об'єм пам'яті:
Об'єм пам'яті:
Об'єм пам'яті:
Ціна за одиницю:
15798 грн
Ціна за одиницю:
4289 грн
Ціна за одиницю:
7509 грн
+431 бонус
+94 бонуса
+172 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип накопичувача зовнішній
Серія ESD360C
Об'єм пам'яті 4 TB
Тип флеш-пам'яті 3D NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс підключення USB 3.2USB 3.2 Type-C
Швидкість читання 2000 Mb/s
Швидкість запису 2000 Mb/s

Фізичні характеристики

Габарити 77 х 55.7 х 9.6 мм
Вага 41 г
Колір сірий

Інші

Виробник Transcend
Модель USB 3.2 4TB ESD360C
Артикул TS4TESD360C
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Портативний твердотільний накопичувач ESD360C

Портативний твердотільний накопичувач ESD360C від Transcend вирізняється блискавичною швидкістю передавання даних USB 20 Гбіт/с і вражаючим обсягом пам'яті. Завдяки розміру кредитної картки його можна легко покласти в кишеню або гаманець. ESD360C має безліч корисних функцій, як-от розширені можливості захисту даних і функція автоматичного резервного копіювання в один дотик. Ви зможете безпечно зберігати дані клієнтів, протоколи зустрічей, ділові контракти або навіть цінні медіафайли. Настав час оновити свою мобільну базу даних!

Супершвидкість 20 Гбіт/с

Портативний SSD-накопичувач Transcend ESD360C оснащений неймовірною швидкістю передачі даних 20 Гбіт/с, а також SLC-кешем, який збільшує швидкість читання/запису до 2000 МБ/с. Будь то документи або медіафайли, все можна передати в найкоротші терміни. ESD360C також зворотно сумісний з USB 2.0 і 3.0, що забезпечує більшу доступність і простоту використання.

Візьміть світ із собою, у свою кишеню

Упакуйте без нічого! ESD360C розміром з кредитну картку прекрасно поміщається в гаманці або гаманці, майже не займаючи місця у вашій дорожній сумці. Відповідаючи американським військовим стандартам MIL-STD-810G, ESD360C витримує падіння з висоти 3 м. Корпус із захистом від подряпин і ударів дає змогу ESD360C не тільки мати вигляд і зберігати первозданний вигляд після всіх ваших пригод, а й подорожувати стильно.

Більше місця для душевного спокою

Накопичувач Transcend ESD360C має ємність до 4 ТБ, що забезпечує достатньо місця для зберігання всіх важливих файлів і резервних копій.

Будь-який пристрій, будь-який час

Накопичувач Transcend ESD360C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включно з Windows, macOS, iOS, iPadOS та Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних і розширення ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити простір для зберігання даних.

Type-A і Type-C, нескінченні можливості

До комплекту постачання Transcend ESD360C входить як кабель USB Type-C, так і кабель USB Type-C - Type-A, що підходить для настільних комп'ютерів, ноутбуків і планшетів із портами USB Type-C або Type-A.

Автоматичне резервне копіювання в один дотик

ESD360C оснащений зручною кнопкою автоматичного резервного копіювання для миттєвого резервного копіювання даних при використанні спільно з програмним забезпеченням Transcend Elite.

Потужний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями блокування диска і безпеки, які працюють як в системах Windows, так і Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite можна захистити весь диск і файли на ньому паролем. Крім того, наші пристрої зберігання даних відповідають апаратним 256-розрядним стандартам розширеного шифрування (AES), забезпечуючи першокласну безпеку за мінімального впливу на продуктивність системи зберігання даних.

Управління даними за допомогою Transcend Elite

Transcend Elite - це передовий пакет програмного забезпечення для управління даними, сумісний з macOS, Windows OS і Android. Додаток для настільних і мобільних комп'ютерів можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Transcend або з Google Play Store. Transcend Elite пропонує такі можливості, як резервне копіювання та відновлення, шифрування даних, хмарне резервне копіювання та функції блокування диска.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15798 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!