За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Набір туристичного посуду Stanley Mountain 0.5 Л (4823082714773)

код товару: U0288270
Ціна за одиницю:
1670 грн
+43 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Кількість приборів 2
Комплектація кружка, 2 шт

Інші

Виробник Stanley
Модель Mountain 0.5 Л
Артикул 4823082714773
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Практичний набір Stanley Mountain допоможе кожному мандрівникові завжди мати при собі все необхідне для приготування їжі та її вживання. Насамперед варто відзначити місткий казанок об'ємом 0,5 л. Саме в ньому готувати їжу максимально просто перебуваючи в умовах дикої природи. Крім того, тут термос для напоїв, прес для заварки або кавових зерен, а також 2 чашки, щоб можна було розпити приготовану рідина в компанії. В наборі немає нічого зайвого і все елементи максимально корисні під час подорожі. Відповідно, звернути увагу на даний комплект однозначно варто з ним у вас точно вийде обзавестися зручністю на природі.

Перш за все, майбутній власник зверне увагу на зручність транспортування цілого набору. Казанок тут спеціально зроблений таких розмірів, щоб у вас вийшло без проблем помістити в нього інші пристосування з комплекту. У такому вигляді все це транспортувати значно комфортніше, ніж окремо. Та й вага набору Stanley Mountain не велика, що дасть можливість взяти його з собою одній людині. Тим більше, що всі пристосування з комплекту знадобляться в дорозі і виявляться корисними. До інших переваг варто віднести:

• Кожне пристосування з міцного матеріалу;
• Ергономічна форма всіх виробів;
• Термос довго тримає тепло і холод;
• В казанку їжа не пристає до стінок під час готування.

Використовувати все, що міститься в наборі дійсно зручно і що найголовніше це допоможе організувати повноцінну трапезу. Варто відзначити полегшену вага кожного виробу і створення зручної форми. Над ергономікою виробник дійсно постарався і у нього вийшов ідеальний туристичний набір. Але враховуючи призначення кожного з присутніх елементів застосовувати їх вийде не тільки під час подорожей.

Сильною стороною Stanley Mountain також є прийнятна вартість. Набагато вигідніше придбати всі ці вироби разом, ніж окремо. Причому навіть якщо вам щось не потрібно з комплекту, все одно варто взяти. Перебуваючи в умовах дикої природи часто просто не знаєш, що знадобиться, а що виявиться зайвим. До того ж, транспортування всього набору навряд чи сильно навантажить вас. При бажанні можна розділити пристосування з Stanley Mountain між своїми знайомими або друзями. В такому випадку ви легко повернете до місця призначення все для створення затишної трапези.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1670 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!