За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Монітор LG 32GK650F-B

код товару: U0325539
Ціна за одиницю:
10999 грн
+269 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ дисплея 32"
Тип матриці VA
Роздільна здатність 2560 x 1440
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 5мс/1мс (GtG)
Яскравість 350 кд/м2
Контрастність статична 3000:1
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Крок між пікселами, мм 0.272
Технології поліпшення зображення Flicker Safe ,  R/G/B Color Control
Технології синхронізації AMD FreeSync

Роз'єми і інтерфейси

Інтерфейси та підключення 1 х DisplayPort1 х 3.5мм Mini-Jack2 х HDMI

Електричні параметри

Споживана потужність в робочому режимі 44 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.3 Вт

Додатково

Фізичні характеристики

Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель 32GK650F-B
Артикул 32GK650F-B
Гарантія, міс 24
Штрихкод 8806098306480
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Монітор LG 32GK650F-B

Компанія LG анонсувала монітор 32GK650F-B, розрахований на використання в складі ігрових систем. Новинка виконана на матриці VA розміром 31,5 дюйма по діагоналі. Дозвіл складає 2560 × 1440 пікселів, що відповідає формату WQHD. Час відгуку матриці дорівнює 5 мс (1 мс в режимі Motion Blur Reduction), частота оновлення досягає 144 Гц.

Панель 32GK650F-B має підтримку AMD FreeSync. Яскравість дорівнює 350 кд / м2. Концентратор USB 3.0 у даній моделі не передбачено. Новинка характеризуються контрастністю 3000: 1. Кути огляду по горизонталі і вертикалі досягають 178 градусів. Для підключення джерел сигналу є два інтерфейси HDMI і один роз'єм DisplayPort. Згадана фірмова технологія Black Stabilizer, яка забезпечує більш чіткий контраст, дозволяючи розгледіти найтемніші деталі зображення. Завдяки вузьким рамкам навколо екрану панелі підходять для використання в складі багатомоніторних конфігурацій.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові. Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу. Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Оцінка

5
progress
12
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

03 травня 2021
imgimgimgimgimg

Отдел безнала помог забрать с магазина - спасибо им за это большое.
Монитор огонь. Пока привыкаю. До этого был AOC G1 - этот лучше. От носа до экрана должно быть 80см где-то ну или монитор должен быть искривлен. Глубина монитора от стены - 21см.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 квітня 2021
imgimgimgimgimg

Замовляв та придбав в магазині Brain м. Черкаси вул. Сумгаїтська, битих пікселів немає, персонал привітний. Монітор відмінний (після 21'5" IPS).
Є один нюанс, може хто підскаже, не можу увімкнути MBR (при увімкнені MBR йде скидання налаштувань), підскажіть причину?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 січня 2021
imgimgimgimgimg

Монитор супер, но то что в магазе не дают проверить самому монитор на битые пиксели, а требуют 100грн за это, кончено жесть..

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 лютого 2021

Владислав, проверка монитора на работоспособность - бесплатна. Тестирование же на битые пиксели и остальные проверки - платная услуга, т.к. применяется специализированное ПО.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
18 листопада 2020
imgimgimgimgimg

Монитор супер. При таких характеристиках - отличная цена. Брал здесь, через магазин в Виннице. Заказал проверку на битые пиксели - не обнаружил.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 червня 2020
imgimgimgimgimg

Покупал через магазин в г. Днепр на Мономаха 15. Спасибо менеджеру, который меня обслуживал. Вдумчиво и тщательно проверили перед покупкой на битые пиксели. Пользуюсь уже неделю. Полный восторг. Переходил с ТN 24 дюйма. Разница колоссальная. Великолепная ножка со всеми мыслимыми степенями регулировки. В коробке лежал талон о заводской калибровке монитора. Пробовал разные настройки, но вернулся к заводским, только герцовку на 144 поставил. Высокая герцовка реально чувствуется. Даже при не очень высоком ФПС в играх появляется ощущение большей плавности анимаций. Пусть вас не смущает размер. При переходе с меньшего монитора привыкание очень быстрое. Наверное это индивидуально, но мне понравилось больше играть на таком мониторе во ВСЕ жанры и игры : ) Большая детализация, сочные цвета, плавная анимация, сплошные плюсы. Видеокарта, конечно, желательно мощная для такого разрешения, но даже моя старенькая 970 инвидиа неплохо справляется. В большинстве игр не меньше 40-50 кадров, а чаще и выше. Просмотр видео вызывает исключительно позитивные эмоции. Нашел в интернете ролики высокого разрешения, не могу нарадоваться. Сначала прицеливался на более дорогую модель с HDR, но в магазине нашел модели с этой функцией, попросил показать. Не впечатлился. Наверное можно найти и недостатки у этого монитора, но для этого нужно было бы перед этим пользоваться более дорогой и навороченной моделью. Это не мой случай. За предложенную цену здесь прекрасный набор характеристик. Еще могу посоветовать скачать с сайта производителя хорошую программу LG Monitor OnScreen Controlю, добавит вам удобства и функционала. Рекоменду!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 липня 2020

Благодарим за детальный отзыв и выбор нашего магазина, Игорь! Рады, что смогли помочь с выбором!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 жовтня 2019
imgimgimgimgimg

"Он очень хороший и удобный. Самое главное что его размер не очень большой, поэтому много сильных и мощных игр требуют от компьютера немного меньше. Он очень живучий,ничего не изменилось - работает как конь.
"

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
10 жовтня 2019
imgimgimgimgimg

Стоит и радует глаз. Есть тут специальная настройка для игр, не такглаза устают. У него минимальные рамкивокруг экрана такичто внешний вид отличный. Максимальная частота кадра 144 Гц так что вполне можно назвать геймерским его.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
28 вересня 2019
imgimgimgimgimg

Вчера забрал монитор из магазина Brain (вул Перемоги, 64, Запоріжжя). Огромное спасибо продавцам за качественное и корректное обслуживание! По монитору- битых пикселей не обнаружено. Черный отличный. Засветов нет. Черное поле однородное. Яркость зашкаливает. Установил яркость и контрастность на 55%. Белое поле однородное, без темных пятен. FreeSync включил, 144 Гц в настройках видеокарты задействовал.Немного поиграл в DOOM 2016 на максимальных настройках- плавность неимоверная. Сказать что доволен монитором- ничего не сказать. Монитор отличный! На работе на столе стоит Dell U2719D (210-ARBR) с IPS матрицей, есть с чем сравнить. У LG 32GK650F-B черный намного лучше, так что выбор монитора с ..VA матрицей был осознанным. Отдельное спасибо магазину itbox за проводимую акцию " Получи 5% кешбек". Благодаря ей получил дополнительно 550 бонусов на счет. Всего получилось 550(акция)+409(бонус за товар)=959 бонусов.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
30 вересня 2019

Благодарим за покупку и подробный отзыв, Олег Михайлович!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 жовтня 2019

Спасибо за благодарность, только я Николаевич(Миколайович)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 жовтня 2019

Дичайше извиняемся, Олег Николаевич! Впредь будем внимательнее.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 вересня 2019
imgimgimgimgimg

"Ребят, кто разбирается могу сказать, что - это ТОП за свои Деньги! Герцовка - это основная задача для этого Монитора ( Задача выполняется на все 100%)
Звук хорош, особенно после пищалок от прошлого Моника."

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 вересня 2019
imgimgimgimgimg

"В играх всё очень комфортно ничего не видно,также есть технологии FreeSync,матрица VA цвета очень хорошие,частота разрешения 144 гц,разницу я почувствовал сразу,до этого играл на 60гц.И время отклика пикселя 1 мс,.Вообщем монитор получился достойный,тем более что взял его со скидкой.
"

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!