За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 11S 6/128GB Graphite Gray (922469)

код товару: U0648456
Ціна за одиницю:
6387 грн
+128 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.43"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels
Частота оновлення екрану 90 Гц
Матеріал екрану Corning Gorilla Glass 3

Процесор

Процесор Mediatek Helio G96
Частота процесора 2.05 GHz
Кількість ядер 8 core
Відеоядро Mali-G57 MC2

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 1 Тb

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 108 + 8 + 2 + 2 Мп
Діафрагма основної камери f/1.9 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Метод стабілізації цифровий
Запис відео основної камери Full HD (1920x1080)
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 16 Mpx
Діафрагма фронтальної камери f/2.4
Функції камери автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа FM-радіо ,  музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри
Органайзер календар ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  світовий час ,  нотатки ,  годинник ,  будильник ,  калькулятор

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FIInfrared portNFC
Навігація BeiDouGPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast Charge 33W ,  IP53 certified
Вбудовані датчики цифровий компас ,  гіроскоп ,  датчик наближення ,  G-sensor ,  датчик освітлення
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 159.87 x 73.87 x 8.09 мм
Вага 179 г
Колір сірий
Особливості корпусу безрамковий дисплей

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi Note 11S 6/128GB Graphite Gray
Артикул 922469
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177769245
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Харизматичний стиль Redmi

Оцініть лідерські якості Redmi Note 11S. Насолоджуйтесь суперчітким та плавним зображенням на 6.43-дюймовому FHD+ AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 90 Гц. Потужний процесор MediaTek Helio G96 дозволяє легко вирішувати будь-які ємні завдання. Основна камера 108 Мп зберігає всі пам'ятні моменти у найдрібніших подробицях. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи.

Шедеври мобільної фотографії

Основна камера 108 Мп знімає чудові фотографії в супер роздільній здатності одним натисканням. І навіть віддалені об'єкти при збільшенні залишаються чіткими до найдрібніших деталей. Подвійний ISO, технологія 9-в-1 та збільшений датчик 1/1,52 дюйма забезпечують отримання яскравих та контрастних знімків навіть за поганого освітлення. А надширококутна камера, датчик глибини та макрокамера дають змогу знімати з різних ракурсів і в будь-яких умовах.

Усміхніться - є привід

Селфі-камера 16 Мп із вбудованими візуальними ефектами отримує унікальні селфі, якими так і хочеться поділитися. Передові алгоритми зйомки на ШІ зроблять так, щоб на кожному фото ви виглядали природно та привабливо.

FHD+ AMOLED-дисплей

Дисплей Redmi Note 11S із частотою оновлення 90 Гц точно і чітко відтворює будь-який контент, забезпечує плавний скролінг та чудову якість картинки у динамічних сценаріях. Розширений колірний діапазон DCI-P3 надає кольорам унікальну яскравість та насиченість. А датчики освітлення подбають про те, щоб вам було зручно користуватися телефоном навіть на яскравому сонці.

Більше часу на роботу, менше – на підзарядку

Швидка зарядка потужністю 33 Вт до 26% скорочує час підзарядки та повністю справляється із завданням всього за 58 хвилин, а технології Mi FC+MMT роблять процес підзарядки максимально ефективним. Батарея ємністю 5000 мАг гарантує, що ви зможете активно спілкуватись та розважатись цілий день. Ви зможете користуватися смартфоном у режимі розмови до 33 годин або дивитися відео до 16 години без перерви на підзарядку.

Ефективне охолодження

Передова технологія LiquidCool відповідає за безпечну температуру внутрішніх компонентів навіть при пікових навантаженнях. Система охолодження, що складається з декількох шарів графіту та мідної фольги, забезпечує швидке відведення надлишків тепла, завдяки чому процесор не перегрівається, і ваш Redmi Note 11S стабільно працює в будь-яких сценаріях.

Вражаюча потужність MediaTek

8-ядерний процесор MediaTek Helio G96 з частотою до 2.05 ГГц та потужний графічний процесор ARM Mali-G57 забезпечують неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи. Redmi Note 11S має потужний ігровий потенціал, знімає супер-чіткі фото та відтворює відео без лагів та затримок у форматі FHD+.

Яскраве звучання

Потужні динаміки відтворюють звук студійної якості з насиченими глибокими басами та чистими нотами середнього та високого діапазону. Чіткий і насичений звуковий супровід створює ефект присутності під час перегляду контенту та дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою у чудовій якості.

Тонкий та легкий

Завдяки тонкому мінімалістичному дизайну Redmi Note 11S легко відрізнити від інших смартфонів. Три преміальні кольори на вибір Перлово-Білий/ Графітовий Сірий/Насичений Синій дозволяють кожному знайти смартфон собі до смаку. А товщина всього 8.09 мм та вага 179 г роблять пристрій ідеальним для щоденного використання.

Тонкий профіль, стильна зовнішність
Redmi Note 11S отримав абсолютно новий дизайн із пласкою рамкою та мінімалістським стилем, який надає йому солідності. А також добре лежить в руці за рахунок товщини всього 8 мм. Вам залишається лише вибрати один із трьох елегантних та атмосферних кольорів – яскравий та чистий Pearl White, магічний Twilight Blue або строгий Graphite Gray – і насолоджуватися кожним дотиком до свого смартфону.
AMOLED екран із частотою 90 Гц та яскравими фарбами
Дивіться відео, читайте новини або переглядайте сторінки друзів у соцмережах із задоволенням на великому та яскравому екрані AMOLED Redmi Note 11S. Він пропонує вам більш комфортний досвід та плавну анімацію завдяки частоті оновлення 90 Гц та демонструє по-справжньому реалістичну картинку за рахунок роздільної здатності FHD+ та покриття розширеної колірної гами DCI-P3. А з урахуванням пікової яскравості в 1000 ніт цей дисплей залишається чітким навіть у сонячний день. Тому незалежно від оточення ви завжди зможете побачити те, що вам потрібне.
Камера флагманського рівня
Основна камера з чотирма різними об'єктивами подарує вам безкомпромісний досвід зйомки та дозволить зафіксувати все у найкращих ракурсах. Її основний датчик з роздільною здатністю 108 Мп пікселів може робити супердетальні знімки, які залишаються чіткими, навіть якщо їх збільшити у сто разів. Ширококутна камера з оглядом 118° допомагає отримувати масштабні панорамні знімки. Макрокамера на 2 Мп дозволяє максимально наблизитися до об'єктів і знімати з дуже близької відстані, а 2-мегапіксельний датчик глибини зробить ваші портрети виразнішими за рахунок плавного розмиття фону. Таким чином, у Redmi Note 11S знайдеться потрібний інструмент на будь-який випадок.
Більше кольору та чіткості у будь-який час доби
Знімайте яскраві фото навіть уночі завдяки технологіям об'єднання пікселів 9-в-1 та Dual-native ISO. Вони сприяють кращому прибиранню шумів та світлочутливості, забезпечуючи камері смартфона максимальну продуктивність при слабкому освітленні.
Ваші найкращі селфі
Зафіксуйте всі чудові моменти життя за допомогою 16-мегапіксельної селфі-камери. Вона дозволяє робити чіткі знімки, які ви завжди можете зробити ще цікавішими за допомогою неперевершених візуальних ефектів та фільтрів. Тому що краси багато не буває.
Швидка та ефективна робота
Використовуйте всю потужність процесора MediaTek Helio G96, щоб легко долати будь-які завдання. Цей чіп з тактовою частотою до 2,05 ГГц доповнюється швидкою оперативною пам'яттю LPDDR4X та сховищем стандарту UFS 2.2, завдяки чому здатний показувати відмінні результати і у повсякденних завданнях, і у динамічних іграх.
Потужний акумулятор та швидка зарядка 33 Вт
Redmi Note 11S дозволить вам почуватися впевнено поза домом. Оснащений великим акумулятором ємністю 5000 мАг, він дає можливість спокійно займатися своїми справами протягом дня. А підтримка швидкої зарядки 33 Вт Pro, яка здатна поповнити запас енергії у батареї від 0 до 100% всього за 58 хвилин, допоможе заощадити час, коли його і так мало.
Ефективна система охолодження
Технологія LiquidCool, що складається з кількох шарів графіту та мідної фольги, забезпечує смартфону стабільну роботу навіть під великими навантаженнями. Завдяки загальній площі розсіювання тепла 10005 мм², телефон остигає швидше та краще зберігає оптимальну температуру.
Справді реалістичний звук
Насолоджуйтесь переглядом мультимедіа та іграми з повним ефектом занурення завдяки аудіосистемі з двома динаміками, яка оточить вас якісним звуком.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6387 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!