За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6/64GB Onyx Gray

код товару: U0514755
Ціна за одиницю:
7919 грн
+116 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.67"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 732G
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 1
Основна камера 108 + 8 + 5 + 2 Мп
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 16 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  HDR ,  панорама ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа мобільні сервіси Google ,  FM-радіо ,  ігри ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер світовий час ,  годинник ,  календар ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothInfrared portNFC
Навігація BeiDouGPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5020 mAh

Додатково

Особливості IP53 certified ,  Fast Charge 33W
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 164 x 76.5 x 8.1 мм
Вага 193 г
Колір сірий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi Note 10 Pro 6/64GB Onyx Gray
Артикул Redmi Note 10 Pro 6/64GB Onyx Gray
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177734465
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Чотири камери - єдиний механізм

Система з чотирьох камер дозволить зберегти яскраві враження від особливих моментів. Основна ширококутна камера 108 Мп захоплює максимум світла і отримує чудові знімки з точним опрацюванням всіх деталей. Телемакрокамера 5 Мп забезпечує отримання чітких і насичених фото навіть мікроскопічних об'єктів. Надширококутна камера 8 Мп призначена для панорамних знімків. Датчик глибини 2 Мп створює ефект боке для портретів професійного рівня.

Коли важлива кожна деталь

Основна камера 108 Мп знімає чудові фотографії, на яких відмінно видно кожну деталь. Ви зможете легко збільшити будь-яку частину фото і акцентувати увагу на важливих дрібницях.

Надчіткі нічні фото

Нічний режим 2.0 створений, щоб ви могли передати красу і чарівність ночі на фотографіях. Основна камера з розширеним динамічним діапазоном і професійним контролем шуму забезпечує отримання чітких і яскравих нічних знімків. Технологія 9-в-1 укрупнює пікселі до розміру 2.1 мкм і збільшує світлочутливість на 900%.

Крупний успіх при фотографуванні мікрооб'єктів

Телемакрокамера 5 Мп знімає в 2 рази ближче, ніж більшість звичайних макрооб'єктивів. Відкрийте для себе красу мікросвіту і сфокусуйтеся на деталях, які не можна роздивитися неозброєним оком.

Суперможливості для суперфортографій

Портретний режим на ШІ дозволяє створювати справжні шедеври, які вражають своєю реалістичністю і природною красою. Режим довгої витримки з використанням різних спецефектів і фільтрів перетворює фотографію в мистецтво.

Непередавані враження від перегляду

FHD+ 6.67-дюймовий AMOLED Dot Drop дисплей забезпечує більше місця для ігор, відпочинку і спілкування. Зображення на великому екрані виглядає живим і природним, вражаючи неймовірною яскравістю і чіткістю.

Відмінна продуктивність

Потужна система на основі 8нм чіпсета Qualcomm Snapdragon 732G демонструє високу продуктивність і стабільну роботу Redmi Note 10 Pro навіть при пікових навантаженнях. Смартфон легко справляється з вимогливими іграми і дозволяє користуватися будь-якими додатками, підтримує режим багатозадачності, дає можливість вести стрімінги і дивитися відео у високій якості.

Потужне звучання

Подвійні динаміки відтворюють потужний і чистий звук в широкому діапазоні і переносять вас в епіцентр подій.

Насолоджуйтеся спілкуванням, яке не закінчується

Вбудована батарея ємністю 5020 мАг завдяки інноваційним технологіям енергоефективності забезпечує до двох днів роботи Redmi Note 10 Pro при стандартному використанні. Пристрій швидкої зарядки 33 Вт дозволить поповнити заряд батареї прямо перед виходом з дому або протягом обідньої перерви. Всього 30 хвилин - і батарея заряджена на 59%.

Ідеальне поєднання естетики і геометрії

Округлені грані і кути, м'яке мерехтіння задньої панелі з нанесеним матовим або глянсовим покриттям, вивірені пропорції Redmi Note 10 Pro створюють відчуття досконалості стилю і виводять користувальницький комфорт на новий рівень.

Реальна яскравість та миттєвий відгук
Redmi Note 10 Pro зі своїм 120 Гц AMOLED дисплеєм кидає виклик усіляким обмеженням. Роздільна здатність FHD+ (2400х1080) дозволяє побачити навіть найменші деталі, в той час як широка колірна гамма DCI-P3 робить картинку максимально реалістичною. Надвисока частота оновлення (120 разів на секунду) забезпечує дуже плавну роботу і комфортний перегляд. А частота дискретизації торкання, яка досягає 240 Гц, відповідає за високу швидкість реакції, що дозволяє діяти швидше і дає вам перевагу у грі.
Система камер флагманського рівня
Знімайте суперчіткі фото і відео завдяки вражаючій своїми можливостями основній камері на 108 Мп. Вона дозволяє робити настільки детальні знімки, що, збільшивши фотографію, ви зможете виявити на ній забавні або несподівані деталі. А додаткові модулі, включаючи теле-макро об'єктив, надширококутну камеру і датчик глибини допоможуть відобразити все від безкраїх морських просторів до краплі роси на пелюстці квітки.
Три передові технології для кращої нічної фотозйомки
Хочете побачити, як заграє фарбами ніч? Redmi Note 10 Pro допоможе вам. Основна камера смартфона підтримує технологію подвійного нативного ISO з більш широким динамічним діапазоном, кращою деталізацією та професійним контролем шуму. Крім того, завдяки технології біннінгу 9-в-1, яка об'єднує пікселі у більші, світлочутливість зростає на 900%. А режим Night mode 2.0 ефективно знижує рівень шуму і забезпечує надчіткі кадри навіть вночі.
Телемакрокамера
Телемакрокамера 5 Мп знімає в 2 рази ближче, ніж більшість звичайних макрооб'єктивів. Відкрийте для себе красу мікросвіту і сфокусуйтеся на деталях, які не можна роздивитися неозброєним оком.
Надихає на творчість
Крім потужної апаратної частини Redmi Note 10 Pro може похвалитися величезною кількістю спеціальних режимів, фільтрів та інших доповнень. Перетворіть свої фотографії на мистецтво з режимом довгої витримки. Або створюйте веселі й оригінальні відеоролики за допомогою «подвійних відео», коли передня і задня камери працюють разом, щоб показати, що відбувається з різних планів. Все залежить від вашої фантазії.
Позамежна швидкість
Грайте, спілкуйтесь або дивіться відео у високій роздільній здатності без найменших затримок. Мобільний чіпсет Qualcomm® Snapdragon™ 732G з удосконаленою архітектурою центрального та графічного процесорів відрізняється поліпшеними можливостями обробки даних і зображень. Це дозволяє смартфону справлятися з вимогливими іграми та забезпечувати безперебійну роботу всіх застосунків.
Тривалий час автономної роботи
Завдяки акумулятору ємністю 5020 мАг ви можете не турбуватися про заряд і спокійно займатися своїми справами. При помірному використанні його цілком вистачає на пару днів роботи. А швидка 33 Вт зарядка значно скорочує час очікування, дозволяючи поповнити батарею на 59% всього за 30 хвилин.
Радує око, зручно лежить в руці
Зовнішність Redmi Note 10 Pro також була ретельно опрацьована. Його плавно вигнута задня панель з 3D скла створює відчуття гладкості й округлості. Сталевий обідок навколо головної камери додатково акцентує увагу на ній. А інтегрований в кнопку вмикання датчик відбитків пальців, навпаки, не виділяється і забезпечує розблокування легким дотиком. При цьому дуже легкий і тонкий корпус смартфона зручно лежить в руці і забезпечує більше комфорту при використанні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7919 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!