За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Onyx Gray

код товару: U0539031
Ціна за одиницю:
7082 грн
+102 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея AMOLED
Діагональ екрану 6.43"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2400 pixels

Процесор

Процесор MediaTek Helio G95
Частота процесора 2.05 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash)

Камера

Кількість модулів основної камери 4
Основна камера 64 + 8 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 13 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  панорама ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг

Програмне забезпечення

Операційна система Android 11
Мультимедіа ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор

Бездротові технології

Бездротові підключення Infrared portWI-FIBluetoothNFC
Навігація GalileoBeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-Caudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості IP53 certified ,  Fast Charge 33W
Вбудовані датчики датчик наближення ,  датчик освітлення ,  G-sensor ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 160.5 x 74.5 x 8.3 мм
Вага 179 г
Колір сірий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi Note 10S 6/128GB Onyx Gray
Артикул Redmi Note 10S 6/128GB Onyx Gray
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177742040
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ваші видатні можливості з Redmi

Redmi Note 10S з квадромодулем камер 64 Мп дозволяє робити приголомшливі фото в будь-яких обставинах. 6.43-дюймовий AMOLED дисплей з режимом читання 3.0 і захистом очей відтворює яскраву картинку в FHD+ якості. Потужна батарея 5000 мАг і швидка зарядка 33 Вт забезпечують повну автономність протягом всього дня і навіть більше.

Фотошедеври одним натисканням на пуск

Квадрокамера 64 Мп дає можливість кожному відчути себе справжнім фотохудожником. Просто впіймайте момент і натисніть пуск, щоб отримати чудовий портрет, панорамне фото, фото крупним планом або кадр з життя нічного міста.

Чіткі і яскраві фотографії

Основна камера 64 Мп знімає чудові фотографії, на яких чітко видно кожну деталь. Зберігайте яскраві події не тільки в спогадах, але і на фото.

Погляньте ширше

Надширококутна камера 8 Мп з кутом огляду 118 градусів поміщає в кадр ще більше деталей і вражень і отримує приголомшливі панорамні знімки і пейзажі.

Вибирайте потрібний режим

Датчик глибини з підтримкою портретного режиму допоможе зробити фото з розмитим фоном, що не відрізнити від професійних знімків. Нічний режим зйомки гарантує яскраві та чіткі фото навіть при тьмяному освітленні. Уповільнений режим і режим покадрової зйомки Pro надають можливості для експерименту і творчого самовираження.

Яскравий FHD+ дисплей

На великому 6.43-дюймовому FHD+ AMOLED дисплеї з супертонкими рамками зображення виглядає приголомшливо реалістичним, забезпечуючи ефект занурення в контент.

Турбота про зір

Вбудовані датчики зовнішньої освітленості автоматично регулюю яскравість екрану і створюють максимально комфортні умови для сприйняття. У режимі читання 3.0 ви зможете читати з екрану як з паперового носія, не напружуючи зір. Сертифікат SGS гарантує рівень синього світла не перевищує допустимих норм і не робить негативного впливу на очі.

Швидкодія і продуктивність

Потужний процесор MediaTek Helio G95 забезпечує відмінну продуктивність: ви зможете користуватися смартфоном в режимі багатозадачності, редагувати фото, грати в вимогливі ігри і дивитися потокове відео у високій роздільній здатності.

Новий рівень сприйняття

Redmi Note 10S оснащений вдосконаленим лінійним двигуном, вібрація якого підвищує рівень сенсорного сприйняття і швидкість реакції в грі.

Ємна батарея. Швидка зарядка

Батарея ємністю 5000 мАг - це можливість багато годин поспіль користуватися Redmi Note 10S без підзарядки. Швидка зарядка 33 Вт допоможе всього за півгодини зарядити батарею до 54%, щоб ви продовжували жити в звичному ритмі і не відмовлялися від спілкування.

Доторкніться, щоб розблокувати

Інтегрований в кнопку розблокування датчик відбитків допоможе розблокувати ваш Redmi Note 10S одним натисканням.

Готовий до пригод
ідкривайте нові грані можливого з Redmi Note 10S. Камера з максимальною роздільною здатністю 64 Mп дозволяє відобразити все в найменших деталях. Яскравий AMOLED екран діагоналлю 6,43 дюйма забезпечує більше простору для ваших розваг, а ємна батарея з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт подбає про те, щоб енергії вистачило для всього.
Збережіть спогади в своїх фото
Redmi Note 10S оснащений квадрокамерою, готовою відобразити всі важливі для вас моменти в найкращому вигляді. Легко знімайте все навколо, від панорамних пейзажів до деталізованих знімків крупним планом.
Більше чіткості, більше подробиць
Покажіть свою творчу сторону і робіть дивовижні фото. Основна камера на 64 Мп не дозволить вам упустити жодної найдрібнішої деталі, а надширококутний об'єктив з охопленням у 118° дає можливість помістити всю сцену в одному кадрі.
Відчуйте себе професіоналом
Подобається експериментувати? Режим покадрової зйомки Pro time-lapse дозволяє вільно налаштовувати витримку, ISO, баланс білого та інші параметри. Щоб ви повністю контролювали ситуацію.
Заворожуюча гра кольорів
Насолоджуйтесь усіма видами розваг завдяки яскравому AMOLED-дисплею з діагоналлю 6,43 дюйма. Він не тільки відрізняється підвищеною контрастністю, але й має високу роздільну здатність FHD+ (2400 х 1080), що робить картинку дуже чіткою та детальною. А завдяки більш широкому діапазону кольорів DCI-P3 та їх насиченості зображення на екрані стає по-справжньому реалістичним.
Легке розблокування
Модернізований датчик відбитків пальців інтегрований у кнопку вмикання, що не тільки практично, але й зручно. Палець сам лягає на нього, варто вам лише взяти телефон в руку, а тому розблокування не вимагає додаткових дій та займає всього лише мить.
Швидка зарядка 33 Вт
Витрачайте менше часу на очікування підзарядки акумулятора. Підтримка Mi Turbo Charge потужністю 33 Вт разом з акумулятором на 5000 мАг забезпечує телефону тривалу роботу і дозволяє вам по максимуму використовувати свій час. Наприклад, всього лише 30 хвилин смартфон можна зарядити до 54%.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 квітня 2022
imgimgimgimgimg

Хочу залишити відгук не про телефон, який я ледве дочекався від Брайна,а про те, як працює доставка та логістика доставки саме Брайна,(не НП!!!) 1-передоплата 06.04.Отримання-(увага!!!!!)-12.04!!!Це при тому,що можно було забрати самовивізом 08.04 Київ Петрівка.Вирішив зробити доставку до НП 44 КИЇВ(довжина маршруту 13,2км!)До моїх дзвінків 11.04.,з'ясувалося,що моє замовлення навіть не ворухнулося з місця відправлення.Розумію,що війна,проблеми,але сам працюю в такій саме сфері і нема жодних проблем на такій відстані,такому !!ОБ'ЄМУ!! посилки та доставки!Прошу ,відповідних менеджерів або керівників відповідного підрозділу зробити відповідні висновки невідповідальним працівникам.Заказ 8940996.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
13 квітня 2022

Доброго дня! Приносимо вибачення за завдані незручності! Зазвичай, розрахункова дата отримання, вказана на сайті, враховує надходження товару на наш склад, з якого робиться відправлення замовлення. Передали інформацію у відповідний відділ для аналізу та виявлення причин - будуть застосовані дисциплінарні заходи.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
12 квітня 2022

Да, і писав українською,чому працює автопереклад-незрозуміло.

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
7082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!