За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Oppo A31 4/64GB Lake Green (OFCPH2015_GREEN)

код товару: U0417827
Ціна за одиницю:
3999 грн
+53 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.5"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720

Процесор

Процесор Mediatek MT6765 Helio P35
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 12 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери розпізнавання обличчя ,  HDR ,  панорама ,  геотегінг ,  автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android OS
Мультимедіа FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри
Органайзер нотатки ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  калькулятор

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація BeiDouGPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 4230 mAh

Додатково

Безпека FingerprintFaceUnlock

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 163.9 x 75.5 x 8.3 мм
Вага 180 г
Колір зелений

Інші

Виробник Oppo
Модель A31 4/64GB Lake Green
Артикул OFCPH2015_GREEN
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6944284656208
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ловіть красу світу з OPPO A31 4 64Gb

Переслідуючи мету створення найбільш популярного смартфона, компанія OPPO зосередилася на ключових характеристиках, якими він повинен володіти. Великий і барвистий дисплей, потрійна інтелектуальна камера, привабливий дизайн і потужний акумулятор. З таким набором кращих характеристик з'явився OPPO A31 4 / 64Gb, який вже готовий завойовувати світ. А його оптимальний набір комплектуючих, що включають швидкий процесор, відеоядро, ємну оперативну пам'ять і містке сховище для файлів, стане приємним доповненням для майбутніх покупців.

Потрійна краса знімка

Три об'єктива камери смартфона OPPO A31 4 / 64Gb допоможуть вам краще сфокусуватися на головному об'єкті зйомки. Це може бути людина, пейзаж або інша незвичайна композиція. Два додаткових об'єктива камери допомагають основного модуля зробити найбільш вражаючі по своїй красі знімки, а також використовувати макро-можливості фотографії, для отримання зображення мікросвіту, що оточує нас.

Весь світ у фокусі з OPPO A31 4 / 64Gb

Купивши смартфон OPPO A31 4 / 64Gb, ви отримуєте, крім іншого, передовий фотоапарат. Його функція створення боке, яка перетворює будь-який портрет в ефектний кадр, реалізована на апаратному рівні і її якість можна порівняти з результатом зйомки на дзеркальний фотоапарат.

Макрооб'єктив

З появою у вашому розпорядженні макрооб'єктиву, вбудованого в смартфон OPPO A31 4 / 64Gb, ваше уявлення про світ сильно зміниться. Тепер, навіть самі ординарні речі, на які раніше ви не звертали уваги, можуть відкрити свій багатий фарбами і деталями образ. Улюблена квітка в горщику, росинка на аркуші, або комашка, що повзе по ньому - всі вони перетворяться, завдяки погляду макрооб'єктиву.

Додай яскраві акценти за допомогою OPPO A31 4 / 64Gb

Будь-який, навіть самий привабливий натюрморт, може бути зіпсований недосконалістю камери і застарілими алгоритмами обробки зображення. У смартфоні OPPO A31 4 / 64Gb використовується спеціальний режим Dazzle, завдяки якому кожен піксель виглядає підкреслено більш насиченою і природніше на фотографії.

Селфі з розумом

Створення власної фотографії стало ще зручніше, завдяки оснащенню OPPO A31 4 / 64Gb 8-мегапіксельною камерою з штучним інтелектом. Вона не тільки в стані блискавично визначати вік, стать і все риси обличчя людини в кадрі, а й відповідно до отриманих даних робити найбільш натуральну корекцію. Ваші Селфі завжди будуть дуже природними, з підкресленою природною красою, що робить знімок унікальним.

Екрану більше, камери менше в OPPO A31 4 / 64Gb

Барвистий 6,5-дюймовий дисплей смартфона OPPO A31 4 / 64Gb, ціна якого додатково підкреслює вигідність його придбання, на 89% заповнює собою всю лицьову панель пристрою. А щоб каплевідний виріз під камеру не псував враження від його споглядання, його розмір скоротився на 31,4%, в порівнянні з минулими поколіннями. Таким чином, ви будете бачити більше екрану, і менше рамок, а технологія захисту очей допоможе вашим очам не втомлюватися.

Витончена колірна палітра

Колірна палітра нового OPPO A31 4 / 64Gb, купити в Києві який можна буде в будь-який день, відрізняється своєю витонченістю і виділяються на тлі інших смартфонів рішеннями. Тривимірний ефект проникнення світла в кожен шар фарби, додатково залучає погляди, щоб ваш новий смартфон не залишився непоміченим і сяяв на тлі інших.

Витончений і великий OPPO A31 4 / 64Gb

Значні габарити смартфона OPPO A31 4 / 64Gb нівелюються його вузькими рамками дисплея і тонким корпусом. Навіть з урахуванням ємною батареї, встановленої в ньому, товщина пристрою складає лише 8,3 мм, що значно покращує ергономіку в цілому.

Три карти для свободи в усьому

Новий OPPO A31 4 / 64Gb надає кращий спосіб реалізувати свободу вибору для свого власника. У ньому передбачені три слота для карт, дві з яких можуть бути SIM-картами мобільних операторів зв'язку, а третя - картою пам'яті. Таким чином, ви кожен день можете вигідно спілкуватися з більшістю друзів, колег, рідних, вибираючи відповідного оператора з двох. А для зберігання безлічі фотографій буде використовуватися карта пам'яті до 256 Гб, яка також вмістить в себе музику, відео, ігри, програми та багато іншого.

Акумулятор на весь день в OPPO A31 4 / 64Gb

Потужності вбудованого акумулятора OPPO A31 4 / 64Gb буде цілком достатньо для активного використання смартфона протягом дня, без необхідності його підзарядки. Ємність 4230 мАг означає, що навіть багато годин відеотрансляцій, ігор і прослуховування музики не виснажить його завчасно. А, в деяких випадках, ви зможете навіть на наступний день насолоджуватися його роботою, яка буде так само повноцінна і самодостатня.

Швидкий процесор - запорука ефективності

Оснащуючись продуктивним восьмиядерна процесором, смартфон OPPO A31 4 / 64Gb в своєму розпорядженні всі конкурентними властивостями, які дозволять йому зайняти позицію лідера в своєму з

Оцінка

5
progress
50
4
progress
1
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

16 серпня 2021
imgimgimgimgimg

Это просто монстр автономности. Ночего более живучего ещё не встречал. Легковесная оболочка плюс экран с небольшим разрешением- три дня работы.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 серпня 2021
imgimgimgimgimg

Дана модель являється чудовим представником бюджетного цінового сегменту...в користуванні близько 6 місяців і наразі від користування лише позитивні враження.Батарея дозволяє на два дні забути про підзарядку навіть при активному користуванні.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 серпня 2021
imgimgimgimgimg

Телефон просто офигенный. Ребята берите и не думайте. Сам долго сомневался, но сейчас доволен как слон. Игры идут все которые ставил... Работает плавно. Звук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++ НФС Батарейка!!!!!!!!!!!!++++++++

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 березня 2021
imgimgimgimgimg

Мне смартфон очень понравился. Интересный дизайн, удобно лежит в руке. Экран хороший, четкий. Телефон очень громкий. Не тупит и не виснет. Еще порадовал быстрый ответ сканеров, срабатывают мгновенно. В целом, осталась довольна покупкой.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 березня 2021
imgimgimgimgimg

Племяша довольна телефоном, играет в свои игрушки с кайфом. Главное, что не теряет сеть и хорошо держит батарею, ребёнок всегда на связи - это главное. Я тоже рад, что подарок оправдал ожидания)))

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Телефоном доволен. Работает без нареканий. Проц справляется с задачами и не виснет. Батарею смартфон держит достаточно долго даже в активном использовании. Очень удобно лежит в руке. Не жалею, что купил этот телефон.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Чудовий бюджетний телефончик с хорошим яскравим екраном. Купував для вайбера та час від часу подивитись щось з ютубу. Аккумулятор тримає 2 дні без підзарядки. Покупкою задоволений

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Наверное самый надёжный смартфон за последнее время. Использую как рабочий. Глюков не встречал. Мессенджеры в клоне, инет сёрфинг, постоянные звонки, работа с документами и ютуб вывозит спокойно. Батарею держит целый рабочий день, сеть не терял. Однозначно советую.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
31 січня 2021
imgimgimgimgimg

Купил супруге. 2 недели назад. Она - не продвинутый юзер, просто соцсети, ютуб и главное - камера, чтоб фоткать маленького сына. Всем этим этот смарт обладает.
Каких-то сверхзадач не ставится, поэтому смартфоном она довольна.

Достоинства: Довольно шустрый как за свои деньги, большой экран. Камера!

Недостатки: Пока не заметили

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 січня 2021
imgimgimgimgimg

В использовании уже около месяца, пока только положительные впечатления. Держит круто батарею. Удобен в руке и имеет солидный запас памяти. Хватает на любые задачи в повседневном испольвании. Крутой вариант за свою цену)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!