За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон OnePlus Nord N100 4/64Gb Midnight Frost

код товару: U0543163
Ціна за одиницю:
5999 грн
+122 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.52"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 460
Частота процесора 1.8 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 3
Основна камера 13 + 2 + 2 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери спалах ,  геотегінг ,  розпізнавання обличчя ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 10
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  мобільні сервіси Google ,  ігри ,  FM-радіо
Органайзер калькулятор ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 5000 mAh

Додатково

Особливості Fast charging 18W
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик освітлення ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик
Розміри (мм) 164.9 x 75.1 x 8.5 мм
Вага 188 г
Колір сірий

Інші

Виробник OnePlus
Модель Nord N100 4/64Gb Midnight Frost
Артикул Nord N100 4/64Gb Midnight Frost
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6921815616917
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Життя занадто коротке для маленьких екранів

Те, що ви дивитеся, так само важливо, як і те, на чому ви це дивіться. І в OnePlus розуміють це як не можна краще. Тому Nord N100 може похвалитися великим безрамковий екраном діагоналлю 6,52 дюйма, який дає вам достатньо простору, щоб ви змогли по-справжньому насолоджуватися фільмами, іграми і всім, що робите.

Потужна батарея, що дає вам більше часу

Розрядився посеред дня телефон не потішить нікого. Щоб забезпечити безперебійну роботу і дозволити вам зосередитися на більш важливі речі, ніж постійні пошуки розетки, OnePlus оснастили Nord N100 акумулятором ємністю 5000 мАг * з ​​підтримкою швидкої зарядки. І включили в комплект зарядний пристрій потужністю 18 Вт.

Багато місця, багато пам'яті

Nord N100 збереже 100% потрібних вам даних. Завдяки розширюється сховища на 64 Гб у вас буде достатньо місця для свого улюбленого контенту. А 4 Гб оперативної пам'яті дозволять швидко перемикатися між потокової передачею і обміном повідомленнями, а також запускати всі необхідні вам зараз додатки.

Стабільна робота

В якості апаратної платформи смартфона використовується новий процесор Snapdragon 460 від Qualcomm. Цей чіпсет має вісім ядер Kryo 240 з частотою до 1,8 ГГц і графічний прискорювач Adreno 610, що забезпечує швидку реакцію, стабільну продуктивність і підтримку штучного інтелекту. Дозволяючи вам легко вирішувати повсякденні завдання за допомогою свого телефону.

Система камер з трьома об'єктивами

Перший крок до створення відмінних фотографій - це правильні інструменти. Nord N100 оснастили основною камерою на 13 Мп для приголомшливих знімків загальним планом, макрооб'єктиву для зйомки зблизька і спеціалізованої камерою для портретних фотографій. Щоб ви могли зафіксувати якомога більше цікавих моментів.

Об'ємний звук під стати великому екрану

Чи дивитеся ви свій улюблений серіал або новий фільм, який так довго чекали, потужні подвійні стереодинаміки допоможуть вам почути все максимально ясно. З ними кожен момент звучить багатшими і повніше, повністю занурюючи вас в атмосферу того, що відбувається.

* Типова ємність акумулятора становить 5000 мАг, але вона може незначно відрізнятися, а фактична продуктивність може відрізнятися в залежності від партії і умов використання.

OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost – мультимедійний комфорт
Вигідний набір мультимедійних можливостей у OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost допомагає йому завжди надавати своєму власникові безліч необхідних у сучасному світі функцій. Ємна батарея, великий дисплей, стереодинаміки, потрійна камера, а також швидкі комплектуючі дозволять насолодитися кожною складовою смартфона в повній мірі.
Достатній запас заряду акумулятора
Новий OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost, купити в нашій великій мережі який завжди вийде зручно, комплектується надпотужною батареєю на 5000 мАг. Ця його особливість дозволяє тривалий час використовувати пристрій без необхідності пошуку місця для підзарядки. У міру ж того як запас енергії в акумуляторі буде підходити до кінця, ви зможете навіть за невеликий проміжок часу заповнити його за допомогою швидкого зарядного пристрою на 18 Вт.
OnePlus Nord N100 4/64GB завжди знайде простір для розваг
Гарний запас пам'яті – завжди можна назвати найважливішою характеристикою будь-якого портативного пристрою і не тільки. У OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost користувачеві доступно 4 Гб оперативної пам'яті для моментального перемикання між великою кількістю додатків, а також плавної роботи всієї системи. Щоб завжди мати простір для зберігання знятих відеороликів, фотографій або ж установки додатків смартфон використовує сховище на 64 Гб, з можливістю його розширення картою MicroSD.
Великий екран для значних завдань
Перестаньте підганяти свої розваги під маленькі екрани смартфонів. У OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost вас чекає значних розмірів дисплей, з яким ви зможете заново відчути більшість звичних завдань і відтвореного контенту. Ця IPS-матриця з діагоналлю в 6,52-дюйма дозволить грати в ігри, дивитися відео, розглядати фотографії і користуватися робочими програмами зі збільшеним ступенем комфорту.
Гідний звук для великого дисплея OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost
Подвійні стереодинаміки в OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost, ціна якого відмінно відповідає його можливостям, доповнюють яскраві враження від великого дисплея. Насичений звук, що видається ними, стане відмінним супроводом для фільмів і кліпів, які переглядаються, а також для прослуховування музики в будь-який момент, коли це необхідно.
Модний аксесуар
Використання смартфона OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost завжди буде супроводжуватися приємними емоціями від його зовнішнього оформлення, тактильних відчуттів і навіть численних функцій. Він стане невід'ємною частиною вашого життя і повноцінно буде відповідати йому, з ранку до вечора.
Портрет, макро та пейзажі з OnePlus Nord N100 4/64GB Midnight Frost
Потрійна камера в OnePlus Nord N100 4/64GB пропонує вам відмінний набір технологій, щоб отримати ідеальний кадр в будь-якому жанрі. Барвистий пейзаж, художній портрет і навіть незвичайна макрофотографія може бути знята легко і невимушено. А чудовий одержуваний результат допоможе зберегти пам'ятні спогади на найкращому за якістю рівні.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

13 червня 2023
imgimgimgimgimg

За цю ціну краще Samsung Galaxy A23, або Motorola G32

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Отличный телефон, особенно за свои деньги, минусов кроме камеры не вижу,хотя и ту дорабатувают и патчат, так же андроид обновилмя до 11 сразу же. Для меня странно что люди берут ксяоми, хотя есть он. В общем рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!