За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Doogee X6s White

код товару: U0329063
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Micro
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900
Гарантія 12 місяців

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720

Процесор

Процесор Mediatek MT6735
Частота процесора 1 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 1 Gb
Вбудована пам'ять 8 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 32 Gb

Камера

Основна камера 8 Mpx
Фронтальна камера 2 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 6.0
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммmicroUSB

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики датчик освітлення ,  G-sensor ,  датчик наближення

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 78.6*155*9.5 мм
Вага 168 г
Колір білий

Інші

Виробник Doogee
Модель X6s White
Артикул X6s White
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Doogee X6s White

Doogee X6s працює на базі 4-ядерного процесора MT6735 від компанії MediaTek з максимальною тактовою частотою 1.0 ГГц. З графікою працює якісний відеоприскорювач Mali-T720. Наявність можливості одночасної роботи 2 сім-карт сподобається шанувальникам частого спілкування. Пристрій працює з усіма стандартами зв'язку, а також з бездротовими системами: Wi-Fi і Bluetooth.

Потужний Doogee X6s для активного життя. За швидкодію і продуктивність Doogee X6s відповідають 4-ядерний 64-бітний процесор MT6735 і 1 ГБ оперативної пам'яті. З графікою працює якісний відеоприскорювач Mali-T720. Користувальницької пам'яті в смартфоні 8 ГБ, яку можна розширити за допомогою карти пам'яті до 32 ГБ. Продуктивності цілком достатньо для інтернет серфінгу, перегляду відео і запуску різних додатків, в тому числі, і невимогливих ігор. Екран. Doogee X6s має 5.5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD (1280х720 пікселів). Якісна матриця дисплея забезпечує максимально можливі кути огляду. А технологія IPS дарує насичені і гарні кольори.

Камера. Основна 8 Мп камера володіє системою автофокусу і світлодіодним спалахом. Фронтальна камера - 2 Мп. Інтерфейс. Doogee X6s працює на базі операційної системи Android 6.0, завдяки якій користувач зможе скористатися будь-якими додатками на свій смак, скачавши або купивши їх в магазині Play Market. Акумулятор. З акумулятором ємністю 3000 мА * ч вам більше не доведеться турбуватися про те, що заряд батареї вичерпається в самий невідповідний момент. З огляду на економічність ядер Cortex-A53 і знижену частоту їх роботи, можна очікувати гідних показників автономності.

Позаду часи, коли китайські мобільні телефони вважалися ширвжитком. З кожним роком зростає технологічність, якість і цифри продажів китайських гаджетів. Такі компанії, як Huawei, Xiaomi, Lenovo, ZTE захопили більшу частину міжнародного ринку смартфонів, інші дрібніші освоїлися в рідному регіоні і теж нарощують оберти. Спокушаючи користувачів відмінним співвідношенням ціни / якості. Про одну з таких компаній ми розповімо в нашій статті. Знайомтеся - Doogee.

Doogee - молодий китайський виробник, який є підрозділом китайського концерну KDV. Останній спеціалізується на виробництві і обслуговуванні телекомунікаційного обладнання. Компанія має дослідні лабораторії і заводи повного циклу, а виробництво отримує міжнародні сертифікати якості. Клієнтами KDV є компанії з Латинської і Північної Америки, Європи, Африки, Південно-Східної Азії і ОАЕ. З цього випливає, що «фундамент» у Doogee дуже навіть хороший.

У зв'язку із зростанням популярності мобільних гаджетів KDV вирішили спробувати освоїти цю нішу і виділили окремий підрозділ для виробництва смартфонів. Так в березні 2013 року з'явилася компанія під назвою Doogee. З назвою бренду вийшло цікаво. За однією з версій Doogee расшіфровуется так: D - Dream (мрія); OO - символ нескінченності ∞; G - Glory (слава); E - Enthusiasm (ентузіазм); E - Excellence (досконалість). DOOGEE - китайська торгова марка смартфонів. DOOGEE є дочірньою компанією великого концерну KVD International Group, що спеціалізується на виробництві та обслуговуванні телекомунікаційного обладнання з 2002 року. Штаб-квартира компанії знаходиться в китайському місті Шеньчжень.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1491 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!