За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Bresser Junior Biolux 40x-2000x (928249)

код товару: U0468975
Ціна за одиницю:
4999 грн
+165 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення навчальний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 40-2000х
Збільшення об'єктивів 10x ,  40x ,  4x
Збільшення окулярів 10x ,  25x
Збільшення лінзи Барлоу 1-2x (безступінчасте)

Конструктивні особливості

Насадка монокулярна
Поворот 360º
Нахил 45º
Предметний столик рухливий з притискними лапками
Фокусування грубе
Підсвічування світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)

Додаткові характеристики

Живлення 3 x AA
Комплектація мікроскоп ,  об'єктиви 3 шт ,  окуляри 2 шт ,  лінза Барлоу ,  адаптер для камери смартфона / планшета ,  інкубаторій ,  мікротом ,  набір аксесуарів для препарування ,  покривні скельця 10 шт ,  слайди 3 шт ,  предметні скельця 7 шт
Розміри 160 x 100 x 300 мм
Габарити упаковки 400 x 260 x 140 мм
Вага 0.772 кг
Колір білий

Інші

Виробник Bresser
Модель Junior Biolux 40x-2000x
Артикул 928249
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Представляючи нову модель мікроскопа Junior Biolux 40x-2000x, компанія Bresser дозволяє придбати дітям недорогий мікроскоп з широким функціоналом і комплектацією. Великий діапазон плавної зміни збільшень від 40х до 2000х забезпечить точний підбір необхідного збільшення для спостереження різних зразків з достатньою чіткості та якості зображення. Дана модель є ідеальним набором для старту спостережень структури організмів, тканин і неорганічних тіл, а головне мікроскоп в даній комплектації не вимагає додаткових витрат на придбання набору аксесуарів. Мікроскоп вже готовий до використання.

Німецька компанія Bresser представляє широкий асортимент лабораторної оптики, призначеної для користувачів різного віку і навичок, починаючи від самих маленьких і закінчуючи професійними лаборантами медичних і виробничих лабораторій.

Дана модель позиціонується як одна з найбільш доступних за ціною, але при цьому має велике збільшення, широку комплектацію і якісні оптичні компоненти, що дозволяє без зволікання і додаткових вкладень приступити до досить детальних спостережень мікросвіту.

Комбінація двох ширококутних окулярів і трьох об'єктивів дає можливість отримати збільшення 1000х. Досить корисним і цікавим є використання в підлітковому мікроскопі лінзи Барлоу для отримання безступінчатого (плавного) зумування зображення, завдяки чому досягається максимальне збільшення 2000х.

Монокулярная насадка, нахилена під кутом 45° і має повророт навколо вертикальної осі на 360°, що безумовно зручно для спостережень.

Світлодіоди забезпечують підсвічування препарату відбитим і що прозодить світлом. Світло, що проходить використовується для спостереження прозорих об'єктів, що відображає - для непрозорих тривимірних. Використання двох ламп одночасно може бути корисним при спостереженні напівпрозорих зразків. Підсвічування регулюється плавно за допомогою реостата.

У комплектацію входить адаптер для камери смартфона (планшета). Адаптер кріпиться на тубусі мікроскопа і дозволяє проводити фото і відеозйомку основною камерою гаджета, надійно його фіксуючи.

Живлення мікроскопа здійснюється від трьох найпоширеніших батарей АА (LR6). Таким чином мікроскоп незалежний від мережі змінного струму і може бути використаний навіть в польових умовах.

Перелік аксесуарів включає готові слайди, до огляду яких можна приступити негайно. Також в наборі є аксесуари для препарування зразків, мікротом для самостійного приготування зразків, інкубаторій і препарати для самостійного приготування.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

26 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Вполне интересный микроскоп. Подарил племяшке, до этого у ней какой-то совсем детский комплект был (не понравился), а этот норм зашёл. Прикольно снимать разные материалы со смартфона :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
4999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!