За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мікроскоп Bresser Biolux LCD Touch 50x-2000x (5201020) (928558)

код товару: U0485052
Ціна за одиницю:
23008 грн
+884 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Класифікація

Класифікація біологічний
Призначення навчальнийпрофесійний

Оптичні характеристики

Збільшення мікроскопа 30-1200x
Збільшення об'єктивів 10x ,  40x ,  4x
Збільшення окулярів 7.5x
Цифрове збільшення 4x

Конструктивні особливості

Насадка монокулярна
Предметний столик рухливий, з препаратоводієм з мікрометричними супортами і ноніусом
Фокусування грубе ,  тонке (ціна поділки 0,01 мм)
Підсвічування світлодіодне (прохідним і відбиваючим світлом)

Додаткові характеристики

Живлення електромережа змінного струму 220/240V
Комплектація інструкція ,  мікроскоп ,  об'єктиви 3 шт ,  адаптер змінного струму 5V, 2A ,  HDMI-кабель ,  USB-кабель ,  чохол ,  вмонтований окуляр ,  предметні скельця 10 шт ,  інкубаторій ,  мікротом ,  набір аксесуарів для препарування ,  покривні скельця 10 шт ,  слайди 5 шт ,  ємності із зразками 4 шт
Особливості роздільна здатність камери: 5 Mp (2560х1920) ,  роздільна здатність камери (відео): HD 1280х720 Pixel (60 fps), Full HD 1920х1080 Pixel (30 fps) ,  дисплей: кольоровий сенсорний LCD 4.35" ,  мова меню: англійська, німецька, китайська ,  інтерфейс: HDMI, USB ,  слот для карт пам'яті: SD, SDHC (до 32 Gb) ,  формат файлів: JPEG, MOV ,  сенсор камери: CMOS
Розміри 170 x 295 x 140 мм
Габарити упаковки 250 x 390 x 250 мм
Вага 1.2 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Bresser
Модель Biolux LCD Touch 50x-2000x (5201020)
Артикул 928558
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мікроскоп Bresser LCD Touch 30x-1200x повністю відповідає уявленням про сучасний гаджет. Тепер оптичні характеристики підкріплені сучасними можливостями сенсорного управління, відображення матеріалу і передачі даних за допомогою HDMI і USB інтерфейсів. Дана модель чудово підійде для демонстраційних цілей в процесі навчання, де результати спостережень в реальному часі можна презентувати групі людей не тільки на широкоформатному 4,35" дисплеї мікроскопа, а й на зовнішньому дисплеї, телевізорі або проекторі. Не менш цікавий цей мікроскоп і для домашнього користування, так як можливий негайний запис результатів спостереження на картку SD через слот розширення пам'яті в форматах JPEG з дозволом до 5 Mp, і MOV з дозволом FullHD. Додатково прилад оснащений широким набором аксесуарів і препаратів для спостереження.

Торгова марка Bresser представляє широкий вибір традиційно якісних мікроскопів будь-якої складності починаючи від дитячих моделей і закінчуючи спеціалізованими лабораторними приладами.

Дану модель з успіхом можна використовувати як для біологічних спостережень в загальноосвітніх цілях на базі навчальних закладів, так і для домашнього користування. Прилад ідеально підійде для шкіл і вузів, де необхідно продемонструвати результати спостережень групі людей.

Завдяки використанню відбитого світлодіодного підсвічування мікроскоп можна використовувати для дослідження непрозорих зразків при малих збільшеннях. А регулювання яскравості освітлення дозволить сконцентрувати на зразку необхідну кількість світла.

Комбінація цифрового і оптичного зума дозволяє отримати збільшення до 1200х, що дає можливість спостерігати навіть бактерії, і розрізняти дрібні деталі до десятих доль мкм. Механізми грубого, тонкого фокусування, а також мікрометричного регулювання предметного столика помітно полегшують дослідження при великих збільшеннях. Діафрагма з п'ятьма світлофільтрами допоможе спостерігати зразок в заданому освітленні, домагаючись кращої контрастності.

Якщо настройка оптики проводиться звичним механічним способом, то управління зображенням і документація результатів спостереження відбувається за допомогою сенсорного управління через екран дисплея. Таким чином, управління стає більш зручним, інтуїтивним і інформативним. Будь-які спостереження, що проводяться,  можна зберегти у вигляді фото чи відео на карті пам'яті, потім перекинути його за допомогою USB-кабелю на персональний комп'ютер. Крім того можна встановити певний інтервал фотографування, що дозволяє спостерігати процес росту мікроорганізмів. Режим відео забезпечений додатковими настройками, такими як колірна корекція ролика та ін. Плоский кольоровий широкоформатний LCD монітор (4,35") передає максимально чітке і правдиве зображення, позбавляючи вас від необхідності контакту з окуляром. В режимі реального спостереження зображення можна передавати на інший дисплей (телевізор, проектор, монітор), використовуючи HDMI-вихід і відповідний шнур, що поставляється в комплекті.

Широкий перелік зразків, набір аксесуарів для препарування в поєднанні з сучасними цифровими технологіями і якісною мультипросвітленою оптикою зроблять дослідження не тільки максимально простими, але також і захоплюючими.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23008 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!