За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Машинка для стрижки Remington E996E

код товару: U0824574
Ціна за одиницю:
5799 грн
+179 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип встановлення довжини знімні насадки
Довжина стрижки 0.8 - 25 мм
Тип управління повзункове
Ширина ножа 45 мм
Час автономної роботи 180 хвилин
Час зарядки 3 години
Кількість насадок 10
Тип мотора вібраційний
Матеріал лез нержавіюча сталь
Додатково швидке заряджання ,  тип акумулятора: li-ion
Комплектація напрямні для стриження ,  підставка для зарядки ,  щітка для чищення ,  кейс для зберігання ,  машинка для стриження ,  гребінець ,  інструкція

Фізичні характеристики

Габарити в упаковці 26 x 20 x 9 см
Вага 274 г
Вага в упаковці 1154 г
Колір сірий

Інші

Виробник Remington
Модель E996E
Артикул E996E
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відкрийте для себе елегантну й ефективну машинку BaByliss E996E з колекції Super-X Metal, створену, щоб запропонувати вам кращу стрижку і догляд за волоссям вдома. Технологічно просунутий двигун пропонує чудову потужність, а леза з японської сталі забезпечують видатну продуктивність і плавність роботи. При цьому в комплекті з приладом йде 12 насадок-напрямних висотою від 1,5 до 25 мм, щоб забезпечити точні результати кожного разу. У той час як бездротова конструкція з літій-іонним акумулятором і підтримкою швидкої зарядки забезпечує комфорт і до 3 годин автономної роботи. Покажіть свій справжній стиль і почувайтеся впевнено щодня.

Елегантна та ефективна

Babyliss E996E має ідеальні розміри і збалансовану вагу, що робить її використання по-справжньому приємним. При цьому вона укладена в міцний, елегантний і водночас функціональний металевий корпус, що забезпечує неперевершений комфорт під час поводження. Це шикарний апгрейд для всіх чоловіків, які хочуть самостійно стежити за своєю зачіскою і люблять експериментувати з образами.

Суперміцні леза

Леза з японської сталі забезпечують надточне різання і незмінно чудове втілення задуманого. Щоб ви могли насолоджуватися і процесом, і результатом.

Вибір довжини стрижки

Не обмежуйтеся однією-двома стандартними зачісками. Здивуйте себе і своїх близьких стильними рішеннями завдяки машинці для стрижки BaByliss E996E Super-X Metal. Вона поставляється з 10 звичайними напрямними насадками висотою від 1,5 до 25 мм, кожна з яких промаркована для підвищення зручності використання. Крім того, комплект містить 2 прецизійні насадки для вух (ліве і праве вухо), що забезпечує ідеальну стрижку волосся від вух до потилиці.

Контроль точності різання

Завдяки розташованому збоку важелю з 5 позиціями ви можете дуже зручно регулювати точність стрижки прямо під час процесу. Щоб збільшити висоту від 0 мм до +0,6 мм досить просто підняти або опустити важіль на потрібну позицію. З таким рівнем точності ви зможете без проблем робити стрижки з плавним переходом від короткого волосся до довгого.

Бездротова робота і швидка зарядка

Завдяки вбудованому акумулятору, що забезпечує машинці до 3 годин автономної роботи, ви зможете підстригти волосся або бороду, не борючись зі шнуром, який висить поруч із вами. І зробити ідеальну стрижку без перерв. А якщо ви забули зарядити прилад перед використанням, вас виручить функція швидкої зарядки, яка всього за 20 хвилин забезпечить достатньо енергії для 20 хвилин використання.

Час роботи на дисплеї

З BaByliss E996E ви зможете постійно контролювати рівень заряду вбудованого акумулятора. Це дозволить вам краще розуміти, скільки часу у вас залишилося на стрижку. Тому батарея, що розрядилася, не застане вас зненацька.

Зручна зарядна база

Зберігайте машинку під рукою і завжди готовою до дії за допомогою зручної зарядної підставки, яка йде в комплекті з нею. Просто поставте машинку в док-станцію після використання, щоб наступного разу, коли вона знадобиться вам, вона була повністю готова до роботи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5799 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!