За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор ASUS RT-AX89X AX6000 (RT-AX89X)

код товару: U0539570
17229 грн
Нова ціна:
15529 грн
+396 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Характеристики бездротової мережі

Стандарт Wi-Fi 802.11 ax (до 4804 Мбіт/c)
Робоча частота 2.4 / 5 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 8
Захист інформації WPA

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс SFP+USB 3G/4G10/100/1000/10 000 BASE-T Ethernet10/100/1000BASE-T Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 8
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11g ,  IEEE 802.11b ,  IEEE 802.11a ,  IEEE 802.11n ,  IEEE 802.11ax ,  IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3ab 1000BASE-T (1000 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3x
Додаткові порти SFP+2 x USB 3.1
Підтримка транспортних протоколів NTP ,  NAT ,  MPPE ,  FTP ,  UDP ,  IPv6 ,  IPv4 ,  IGMP ,  L2TP ,  DDNS ,  DHCP ,  UPnP ,  TCP/IP ,  PPTP ,  PPPoE ,  RADIUS ,  OpenVPN
Функції міжмережевого екрану Forbid UDP flood attack ,  фільтрація MAC-адрес ,  SPI ,  демілітаризована зона (DMZ) ,  захист від DDoS-атак ,  DDNS

Моніторинг та конфігурування

Підтримка VPN так
Віддалене управління IGMP ,  WEB-інтерфейс
Підтримка MESH так

Фізичні характеристики

Ширина 343 мм
Висота 80 мм
Глибина 343 мм
Вага 1280 г

Інші

Виробник ASUS
Модель RT-AX89X AX6000
Артикул RT-AX89X
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4718017122320
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Новий стандарт Wi-Fi для вашого будинку
У міру збільшення числа під'єднуваних до інтернету пристроїв можливостей нинішнього стандарту Wi-Fi починає бракувати. Орієнтовані на майбутнє технології, втілені в новітньому стандарті 802.11ax, покращують ефективність, швидкість роботи і покриття бездротової мережі Wi-Fi, а також допомагають зменшити енергоспоживання під'єднуваних до неї пристроїв. Його переваги неодмінно оцінить кожен користувач.

Безпрецедентна швидкість
RT-AX89X — це дводіапазонний бездротовий маршрутизатор з антенною конфігурацією 8х8. Використовуючи квадратурну модуляцію 1024-QAM, він здатний забезпечити загальну швидкість передавання даних через мережу Wi-Fi на рівні 5952 Мбіт/с: 1148 Мбіт/с у діапазоні 2.4 ГГц і 4804 Мбіт/с у діапазоні 5 ГГц. Отже, ця модель у 2.8 раза швидша, ніж дводіапазонні маршрутизатори стандарту 802.11ac з антенною конфігурацією 4x4.

Велика кількість мережевих портів
Вісім портів Gigabit Ethernet роблять модель RT-AX89X ідеальним вибором для тих користувачів, які мають кілька пристроїв із дротовим під'єднанням: комп'ютери, мережеві накопичувачі й под.

Високошвидкісне дротове під'єднання
RT-AX89X обладнаний двома портами 10 Gigabit Ethernet (один — Base-T, другий — SFP+), у такий спосіб він підтримує під'єднання на швидкості до 10 Гбіт/с як через оптоволоконний, так і через мідний кабель. Це дає змогу використовувати максимально швидкі канали під'єднання до ISP, а також реалізувати високошвидкісне під'єднання ПК до NAS у власній локальній мережі стандарту 10G.

Для домашніх мереж із високим завантаженням
Революційне поєднання технологій OFDMA і MU-MIMO, реалізованих у стандарті Wi-Fi 802.11ax забезпечує збільшену пропускну здатність і ефективніше її використання в разі бездротових мереж із високим завантаженням. В межах попередньої версії Wi-Fi (802.11ac) кожен мережевий канал міг використовуватися клієнтськими пристроями лише почергово. На відміну від цієї неефективної схеми, технологія OFDMA, що є частиною стандарту Wi-Fi, передбачає поділ кожного каналу на підканали меншого розміру, що дає змогу об'єднувати та передавати одночасно сигнали від безлічі клієнтських пристроїв, знижуючи в такий спосіб латентність під час обміну даними через мережу Wi-Fi.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж
RT-AX89X містить систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на базі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх під'єднаних до нього цифрових пристроїв. За допомогою функції батьківського контролю можна вказати розклад доступу в інтернет. Також є можливість повністю заблокувати небажані вебсайти та мобільні застосунки.

Стабільне бездротове під'єднання
Прокладати кабель у дальній куток будинку буває не дуже зручно, тому доводиться користуватися бездротовим з'єднанням. Антени спеціальної конструкції в RT-AX89X забезпечують стабільне високошвидкісне під'єднання через мережу Wi-Fi, яке дасть змогу з комфортом грати в ігри або займатися серйозною роботою.

Потужний чотириядерний процесор
RT-AX89X обладнується потужним 64-бітним чотириядерним процесором із частотою 2.2 ГГц, продуктивності якого вистачить для будь-яких завдань. Він обробляє мережеві пакети, передає дані через інтерфейс USB і виконує всі інші завдання на неймовірно високій швидкості.

Бездротова система Wi-Fi для великого будинку
Зазвичай RT-AX89X забезпечує покриття мережі Wi-Fi зі стабільним сигналом у кожному куточку будинку або квартири. Однак на якість покриття впливає безліч чинників, зокрема розташування кімнат, матеріал стін і навіть меблі. Але навіть якщо в бездротовій мережі є проблеми, у компанії ASUS знайдеться рішення — це технологія AiMesh, яка дає змогу об'єднати кілька маршрутизаторів ASUS у єдину мережу Wi-Fi для всього будинку, яким би великим він не був. Такий апгрейд домашньої бездротової мережі буде ще й вигідним, адже у разі купівлі нового маршрутизатора не доведеться викидати старий — його можна буде, як і раніше, використовувати як додатковий вузол системи AiMesh. В рамках мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг — перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

15529 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!