Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard
Обмін/ повернення товару протягом 14 днів
Гарантія: 0 місяців
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard
Обмін/ повернення товару протягом 14 днів
Гарантія: 0 місяців
Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard
Обмін/ повернення товару протягом 14 днів
Гарантія: 0 місяців
Основні характеристики
Фізичні характеристики
Інші
Ніж поварський серії Riviera Arcos – багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт. Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа шеф-повара виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо поварського ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п’ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.
Руків'я шеф-ножів серії Riviera з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію руків'я ножів arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер розташовується на передній частині руків'я ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Руків'я шеф-ножа пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.
Догляд за кухонними ножами Arco
Які ножі входять в серію Arcos Riviera
До колекції увійшли ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для томатів, ножі для риби, ножі для хліба, ножі для хамону, ножі для сиру.
Тип ножів Arcos Riviera
Ножі Arcos серії Riviera виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють руків'я. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.
Матеріал клинка (леза) ножів Arcos Riviera
Лезо ножів Arcos виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.
Матеріал руків'я ножів Arcos серії Riviera
Руків'я ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Руків'я ножів Arcos пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.
Твердість за шкалою Роквелла (HRC)
56 HRC
При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення, що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.
Тип заточки ножів Arcos серії Riviera
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.
Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:
Ваше місто: