За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн ECG FORZA 7800 Ultimo Argento

код товару: U0892741
Ціна за одиницю:
16893 грн
+349 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1800 Вт
Об'єм основної чаші 8 л
Об'єм чаші блендера 1.5 л
Кількість швидкостей 10
Режими імпульсний режим
Насадки блендер ,  для ковбас ,  терка ,  м'ясорубка ,  вінчик ,  K-насадка для збивання ,  крюк для тіста
Особливості насадки можна мити в посудомийній машині ,  дисплей ,  нековзні ніжки
Габарити 40 х 36 х 24 см
Вага 11.4 кг

Інші

Виробник ECG
Модель FORZA 7800 Ultimo Argento
Артикул FORZA 7800 Ultimo Argento
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Універсальний кухонний комбайн ECG FORZA 7800 Ultimo Argento виконає практично всі основні завдання при підготовці продуктів. Заміс усіх видів тіста, збивання ніжних кремів і соусів, подрібнення продуктів — все це відбувається в автоматичному режимі, швидко і якісно. Робочі елементи з неіржавкої сталі стійкі до зношування і підходять для миття в посудомийній машині. Прогумовані ніжки виключають вібрацію або пересування приладу по столу в процесі роботи.

Стаціонарний міксер передбачає чашу на 8 л. Робочого об'єму достатньо для приготування до 4,5 кг тугого тіста або крему, а також шинкування і нарізки овочів на великі порції страв. При цьому габарити чаші дають змогу компактно розмістити її в будь-якому з кошиків посудомийної машини або прибрати для зберігання в кухонну шафку. Для максимальної чистоти і комфорту в роботі чаша обладнана прозорою кришкою з люком дозавантаження продуктів.

Готувати ідеальний смузі або ніжний соус до основної страви можна, не знімаючи чашу міксера. Скляна склянка блендера об'ємом 1,5 л встановлюється у верхній частині корпусу на окремий привід. Насадка-подрібнювач з 4 гострими сталевими ножами однаково добре порубає лід для коктейлів, приготує пюре або смузі. Кришка унеможливить розбризкування, а носик полегшить процес наливання готової суміші.

Обравши в якості помічника для своєї кухні кухонний комбайн ECG FORZA 7800 можна не замислюватися про купівлю додаткової техніки для подрібнення продуктів. Стандартна комплектація передбачає набір насадок для натирання овочів, сирів і приготування салатів. Встановіть насадку м'ясорубку і готуйте свіжі котлети, бургери, фрикадельки і будь-які інші страви з фаршу, використовуючи для них тільки свіже м'ясо і ніяких готових напівфабрикатів.

Приготування тіста — базове завдання міксера і ECG FORZA 7800 справляється з ним ідеально. Використовуйте вінчик для легких бісквітів або повітряних кремів, гак для замісу важкого дріжджового або пельменного тіста, а лопатку у випадках, коли масу необхідно просто рівномірно з'єднати без насичення її киснем. Технологія планетарного змішування в поєднанні з особливою формою чаші забезпечує рівномірний розподіл продуктів у суміші.

Змішування на низьких оборотах, збивання на високій швидкості або поступове збільшення інтенсивності — не проблема для комбайна ECG FORZA 7800. Вибір із 6 швидкостей дасть змогу точно слідувати рецептурі та отримати бажану концентрацію. Для подрібнення особливо твердих продуктів або досягнення стійких піків на білках і вершках активуйте імпульсний режим, коли насадки будуть обертатися з максимальною швидкістю протягом декількох секунд.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16893 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!