За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Braun FP 5150 Black (FP5150Black)

код товару: U0316146
Ціна за одиницю:
6100 грн
+281 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1000 Вт
Об'єм основної чаші 2 л
Об'єм чаші блендера 1.5 л
Кількість швидкостей 11
Режими імпульсний режим
Насадки насадка для тіста ,  насадка для збивання ,  насадка для шинкування ,  диск для картоплі фрі ,  прес для цитрусових ,  диски для нарізки
Особливості захист двигуна від перегріву
Габарити 43.5 х 26.5 х 20 см
Колір чорний

Інші

Виробник Braun
Модель FP 5150 Black
Артикул FP5150Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кухонний комбайн BRAUN FP 5150 Black - високотехнологічний кухонний помічник, з яким можна буде втілювати в життя будь-які кулінарні та кондитерські ідеї. Прилад має потужність в 1000 Вт, володіє широким спектром функцій, займає порівняно мало місця, що особливо порадує власників малогабаритного житла з крихітної кухнею.

В одному комплекті з Braun FP 5150 йдуть всілякі насадки для збивання, нарізання продуктів, замісу тіста і не тільки, а також універсальна і досить містка чаша, виконана з безпечного пластика. Всі перераховані аксесуари можна мити в посудомойке. Керувати роботою комбайна Braun FP 5150 нескладно. На його фронтальній панелі розташовано 2 регулятора. Один з них відповідає за вибір однієї з 11 швидкостей, інший - за вибір автоматичної програми з попередньо встановленими швидкісними режимами.

Багатофункціональність високоякісних насадок. Одна машина - багато можливостей: кухонний комбайн подрібнює, нарізає пластинами, збиває, замішує тісто. Можна також приготувати смачний коктейль скориставшись насадкою «Блендер». Система DualControl для зміни швидкостей. дозволяє комбайну працювати на різних встановлених швидкостях і забезпечує миттєвий плавний перехід від однієї швидкості до іншого. Обробка продуктів починається відразу після вибору будь-якої з 11 швидкостей. Рівномірність обробки ґарантована.

Високоефективна насадка для замішування тіста. За допомогою спеціальної програми та насадки, що повільно обертається, можна без зусиль змушують тісто. Надпотужний і компактний. Мощность 1000 Вт дозволяє з легкістю виконати найскладніше кулінарне завдання. Завдяки компактній конструкції комбайн легко поміститься навіть на маленькій кухні.

Кухонний комбайн - це побутовий багатофункціональний електричний прилад, який використовують для приготування великої кількості різноманітних кулінарних виробів. Всі види кухонних комбайнів поєднують в собі функції таких електричних приладів як: блендер, терка, м'ясорубка, міксер, а також шинкування і ломтерезка.

Найбільш просунуті види кухонних комбайнів оснащені до того насадками, які дозволяють шинкувати м'ясо, овочі і фрукти, а також вичавлювати сік. Перші багатофункціональні прилади стали використовувати у виноробстві для отримання певного винного купажу з декількох видів благородного напою. У 70-і роки XX століття широкою популярністю і попитом стали користуватися перші моделі кухонних комбайнів, які ще не відрізнялися великою потужністю і широким функціоналом.

Примітно те, що історія кухонних комбайнів почалася з поширення в СГА такого побутового приладу як блендер. Американські домогосподарки були просто закохані в блендери, тому виробники побутової техніки не переставали пропонувати споживачам все нові види кухонної техніки. Перший сучасного вигляду кухонний комбайн з широким набором функцією винайшов П'єр Вердені, який став засновником компанії Robot Coupe.

Серед основних функцій кухонного комбайна можна виділити наступні: подрібнення, збивання і змішування, шинкування, нарізка, завішування тесту, вижимання соку і навіть чистка овочів і деяких фруктів. Конструкція практично будь-якого кухонного комбайна, за винятком специфічних спеціалізованих видів, складається з трьох основних частин - підстава, усередині якого розташовується моторний блок, насадки, а також робоча чаша.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6100 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!