За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Vinga Rhino A4002 (R5M16G1660T.A4002)

код товару: U0371689
Ціна за одиницю:
32198 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип ПК Ігрові

Процесор

Серія процесора AMD Ryzen 5
Модель процесора 3600
Кількість ядер 6 ядер
Кількість потоків 12 потоків
Частота процесора, ГГц 3.6
Частота в Boost, ГГц 4.2
Підтримка Boost режиму є

Материнська плата

Сокет AM4

Відеокарта

Тип відеокарти дискретна
Виробник чіпу відеокарти NVIDIA
Модель відеокарти GeForce GTX 1660 Ti
Тип графічної пам'яті GDDR6
Об'єм графічної пам'яті 6 ГБ

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Форм-фактор пам'яті DIMM
Кількість слотів 4
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz
Стандарт встановленої пам'яті PC4-21300
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 1 TB
Оптичний привід без DVD

Мультимедіа

Аудіоконтролер Realtek ALC887
Багатоканальний звук 7.1

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) 10/100/1000 Мбіт/с

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 1 х Microphone1 x PS/23 x Audio1 x USB 3.06 x USB 2.04 x USB 3.11 x HDMI1 x Нeadphone3 x DisplayPort1 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система без ОС

Додатково

Пристрої введення в комплекті немає
Додатково вікно на боковій панелі ,  M2 слот

Корпус

Модель корпусу Vinga Orc
Матеріал корпусу акрил ,  скло ,  метал ,  пластик
Товщина металу 0.5 мм
Розташування блоку живлення нижнє
Потужність блоку живлення 600 Вт
Ширина, мм 192
Висота, мм 375
Глибина, мм 435
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель Rhino A4002
Артикул R5M16G1660T.A4002
Гарантія, міс 36
Штрихкод 2200000003263
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Комп'ютер Vinga Rhino A4002 об'єднує переваги ігрової платформи та сучасної робочої станції. Це оптимальний варіант для більшості актуальних ігор на середніх і високих налаштуваннях графіки, а також повсякденних і робочих завдань.

Процесор AMD Ryzen 5 3600

12-потоковий процесор AMD Ryzen 5 3600, встановлений в Vinga Rhino A4002, забезпечує відмінну ігрову продуктивність і гідно проявляє себе при роботі з професійними програмами для обробки зображень і відео, 3D-моделювання, створення комп'ютерних анімацій. Чип відноситься до сімейства Matisse і підтримує технологію одночасної багатопоточності. Виготовлений за 7-нм техпроцесом на основі мікроархітектури Zen 2.

Шість ядер працюють на базовій тактовій частоті 3,6 ГГц. Завдяки технології Precision Boost частота автоматично підвищується до 4,2 ГГц. Множник у моделі розблокований, а значить, є можливість розігнати CPU, звільнивши його приховану силу! Передбачено захист від перегріву Wraith Stealth.

Об'єм кеш-пам'яті третього рівня становить 32 МБ. В кеш записуються найчастіше використовувані дані з оперативної пам'яті. Це прискорює доступ до затребуваних застосунків і позитивно позначається на швидкодії системи.

Розрахункова теплова потужність становить 65 Вт.

Ігрова відеокарта GeForce GTX 1660 Ti

Комп'ютер Vinga Rhino A4002 оснащений відеокартою GeForce GTX 1660 Ti. Базова тактова частота заявлена на рівні 1500 МГц, а в режимі Boost — 1770 МГц. На борту – 6 ГБ відеопам'яті стандарту GDDR6. Дана графічна пам'ять забезпечує швидшу і плавну зміну кадрів на моніторі, ніж GDDR5. До порівняння: швидкодія пам'яті у GTX 1660 Ti становить 12 Гб/с, а у «молодшої» моделі GTX 1660 з таким же об'ємом відеопам'яті, але стандарту GDDR5 – 8 Гб/с.

GeForce GTX 1660 Ti базується на енергоефективному графічному процесорі TU116 архітектури Turing. Чіп підтримує апаратне прискорення трасування променів, але у цієї графічної архітектури є чимало інших переваг. Фоторежим nVidia Ansel дозволяє робити скріншоти рівня професійних фотографій. Їх можна трансформувати в постери, встановити як шпалери на робочий стіл або ділитися в соціальних мережах – вибір за вами. Завдяки підтримці VR геймер може буквально з головою зануритися в кібервсесвіт, приєднавши шолом віртуальної реальності. Технологія G-Sync усуває розриви зображення, забезпечуючи ігровий процес без затримок і тремтіння.

До відеокарти можна одночасно підключати кілька моніторів через порти Display Port, HDMI і DVI-D. Можливість створення конфігурації з декількома моніторами забезпечить комфорт при роботі з професійними відео- і графічними редакторами, а також виведе геймінг на новий рівень.

Материнська плата на чипсеті AMD B450

В основі материнської плати, яку встановлено в комп'ютер Vinga Rhino A4002, лежить чипсет AMD B450 з сокетом AM4. Набір логіки підтримує функцію розгону процесора та інших компонентів. Це дозволить «вичавити» більше потужності з компонентів без апгрейда системи.

Модель забезпечує стабільну роботу технологій Precision Boost 2 та XFR 2, а також підтримує AMD StoreMI, яка прискорює роботу накопичувачів і забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних даних.

Для підключення периферійних пристроїв передбачено два порти USB 3.1 Gen 2, шість USB 3.1 Gen 1 і шість USB 2.0. У розпорядженні користувача шість роз'ємів SATA (6 Гбіт/с) і шість ліній PCI Express 2.0, які можуть сполучатися з «зовнішніми» контролерами Gigabit Ethernet, Wi-Fi/Bluetooth.

Материнська плата підтримує технологію віртуалізації RAID (0/1/10), яка мінімізує ймовірність втрати даних з жорсткого диска.

Високий рівень продуктивності та вражаюча багатозадачність — заслуга 16 ГБ оперативної пам'яті, яку встановлено в ПК. Частота ОЗП становить 2666 МГц. На даний момент такого обсягу достатньо для переважної кількості завдань: роботи з відеоредакторами, комп'ютерною графікою та комп'ютерних ігор. Пам'ять стандарту DDR4 функціонує на нижчій напрузі, ніж DDR3. Це дозволило зменшити енергоспоживання та тепловиділення. А завдяки підвищеній пропускній здатності, система швидко відгукується на кожну дію користувача.

Накопичувач HDD 1 TБ

У комп'ютер встановлено жорсткий диск об'ємом 1 ТБ. Цього достатньо, щоб користувач міг зберігати в пам'яті ПК необхідні документи, програми, ігри та архів фотографій.

ПК оснащено блоком живлення потужністю 600 Вт, в якому використані високоякісні компоненти. Вони забезпечують стабільність, надійність і тривалий термін експлуатації. Крім того, модель характеризується високою енергоефективністю та коефіцієнтом корисної дії.

Комп'ютер орієнтовано на широкий спектр користувачів. У нього є всі шанси задовольнити потреби геймерів, а також стати правою рукою маркетологів, дизайнерів, IT-фахівців і CAD-проектувальників. Цій моделі можна довірити як складні обчислення, так і організацію дозвілля!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32198 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!