За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Комп'ютер Lenovo V530-22 (10US0026RU)

код товару: U0358647
Ціна за одиницю:
23313 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Дисплей

Діагональ екрану 21.5
Матриця IPS
Максимальна роздільна здатність 1920 x 1080 (Full HD)

Процесор

Серія процесора Intel Core i3
Покоління процесора Intel 8-th generation
Модель процесора 8100T
Кількість ядер 4 ядра
Кількість потоків 4 потоки
Частота процесора, ГГц 3.1

Відеокарта

Тип відеокарти вбудована
Виробник чіпу відеокарти AMD
Модель відеокарти Radeon HD 5430

Оперативна пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Тип пам'яті DDR4
Частота встановленої пам'яті 2666 MHz

Система зберігання

Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Об'єм HDD 1 TB
Оптичний привід DVD±RW
Кардридер є

Мультимедіа

Вбудована веб-камера є
Вбудовані динаміки є

Комунікаційні можливості

Провідна мережа (LAN) LAN
Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Порти і роз'єми

Зовнішні порти і роз'єми 3 x USB 2.01 x HDMI in1 x HDMI out3 x USB 3.11 x RJ45

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10
Розрядність ОС 64-bit

Додатково

Пристрої введення в комплекті клавіатурамиша

Корпус

Розташування блоку живлення зовнішній адаптер живлення
Ширина, мм 490
Висота, мм 409
Глибина, мм 228
Вага, кг 4.6
Колір чорний

Інші

Виробник Lenovo
Модель V530-22
Артикул 10US0026RU
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стильний і сучасний моноблок, який призначений для ефективної повсякденної роботи з мультимедійними та іншими додатками. Рішення для тих, кому набридли безліч кабелів на робочому місці і тим, хто бажає доповнити інтер'єр нового офісу. Моноблок оснащений 21.5 "дюймовим Full HD екраном, що дозволить працювати з різними проектами без втрати якості і зниження швидкості роботи. Підставка виготовлена ​​з міцного алюмінію, а також монітор здатний нахилятися в найбільш зручне положення для роботи.

Комп'ютер Lenovo V530-22 наділений гідної начинкою, в основі якої лежить Intel Core i3, можливостей якого цілком достатньо для виконання щоденних завдань і роботи з нескладними додатками. Додатково, в системі передбачено 8 ГБ оперативної пам'яті, яка забезпечує достатню продуктивність моноблока при роботі в режимі багатозадачності. Для зберігання мультимедійної інформації і прискорення запуску програм передбачено SSD-диск від 1000 ГБ пам'яті.

Веб-камера і мікрофон в даній моделі займають позицію на верхній панелі. Таке розташування обумовлено занадто тонкими сторонами екрану, але воно не заважає користувачеві проводити вільний час, спілкуючись в відео-чатах з близькими в хорошій якості, не відходячи від комп'ютера. Підключити периферійні пристрої до моноблоку можна за допомогою ряду інтерфейсів. Не менш важливо, що в комплект входить клавіатура і мишка з відповідним дизайном. Lenovo V530-22 - ідеальний вибір моноблока для комфортної щоденної роботи.

Ідеальне рішення для бізнес-користувачів і ІТ-фахівців. Високопродуктивні моноблоки Lenovo серії V спроектовані з урахуванням потреб ІТ-фахівців і кінцевих користувачів. Ці моделі відрізняються легкістю налаштування і розгортання, зручністю використання і управління, а також ефективним споживанням енергії. Всі пристрої пройшли суворі випробування, щоб гарантовано працювати в найскладніших умовах.

На додаток до компонентів, які забезпечують максимально продуктивну роботу, моноблоки оснащені вбудованими засобами корпоративного класу для захисту критично важливих даних. Перевершуючи очікування. Жорсткий диск в поєднанні з пам'яттю Intel Optane дозволить ПК працювати ще швидше і стабільніше. Вивчивши ваші обчислювальні потреби, ця інтелектуальна технологія наступного покоління прискорить час завантаження і відкриття великих додатків, пошуку файлів, а також забезпечить плавну роботу в режимі багатозадачності.

Ваші дані - головна цінність вашого бізнесу. Кожен V530 підтримує технологію захисту Smart USB Protection і оснащений модулем довірчої платформи TPM. Перший засіб дозволяє блокувати використання зовнішніх пристроїв USB, а другий захищає на апаратному рівні, запобігаючи несанкціоноване вторгнення в систему. Для більшої безпеки можна відкривати і закривати веб-камеру одним натисканням кнопки.

Тому стікер для заклеювання лінзи камери більше не зіпсує естетичний вигляд Безрамковий 21.5-дюймового дисплея. Відмінна якість звуку і зображення по відмінною ціною. Дисплей моноблока Lenovo V530 забезпечує більш комфортний перегляд в порівнянні з іншими моніторами, що підтверджується сертифікатом відповідності вимогам до зниженого рівня випромінювання синього світла. Ми пишаємося тим, що стали першими в світі володарями сертифіката Ultra Low Noise Certificate від TUV Rheinland - компанії-експерта в області сертифікації та тестування безпеки продуктів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

23313 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!