За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кавомашина Siemens TE653M11RW

код товару: U0794402
Ціна за одиницю:
25999 грн
+357 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління сенсорне
Тип кави для використання зерновиймелений
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Резервуар для води 1,7 л
Тиск 15 бар
Ємність контейнера для зерен 300 г
Ємність для засипання меленої кави так
Матеріал корпусу метал
Потужність 1500 Вт
Програмовані напої еспрессо
Кількість роздавальних груп 2
Ємність для молока так
Спосіб розміщення стоять окремо
Комплектація 1 x тестова смужка для визначення рівня жорсткості води ,  1 x мірна ложка для розчинної кави ,  кавомашина ,  фільтр для води ,  інструкція
Регулювання висоти чашки до 150 мм
Особливості можливість регулювання ступеня помелу ,  кнопки з підсвіткою ,  можливість регулювання сопла подавання кави та капучинатора за висотою (до 14 см) ,  високоякісний керамічний млин ceramdrive ,  знімний капучинатор, придатний для миття у посудомийній машині ,  знімний заварювальний блок ,  швидке розігрівання приладу ,  можливість індивідуального налаштування температури напою ,  функція «улюблена» ,  можливість зберігати індивідуальні налаштування ,  можливість індивідуального налаштування кількості напою ,  можливість приготування двох чашок кави одночасно ,  зручна система забирання молока: можливість використання як окремого контейнера для молока, так і, наприклад, картонної упаковки ,  відділення для короткої інструкції з експлуатації всередині приладу ,  можливість приготування молочної піни ,  автоматичне вимкнення приладу через проміжок часу, який визначається користувачем ,  піддон для крапель і контейнер для кавової гущі, придатні для миття у посудомийній машині ,  окрема ємність для молока місткістю 0.5 л з кришкою freshlock ,  контейнер для кавових зерен з кришкою, який зберігає аромат кави ,  можливість вибору мови дисплея ,  кабель завдовжки 1 метр з відділенням для зберігання
Габарити 38.5 x 28.1 x 46.8 см
Вага 9.918 кг
Колір сріблястий
Країна-виробник Словенія

Інші

Виробник Siemens
Модель TE653M11RW
Артикул TE653M11RW
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Готовий напій натисканням однієї клавіші

Автоматична кавоварка Siemens TE653M11RW допускає приготування улюбленого напою з індивідуальними побажаннями з мінімальними витратами сил і часу. Досить натиснути кнопку. Додаткове меню дає змогу конкретизувати результат: вибрати температуру готового напою, об'єм рідини, міцність кави.

Простота чищення й обслуговування

Кавоварка Siemens TE653M11RW вимагає мінімум зусиль для обслуговування й чищення. Програми з автоматичним очищенням дадуть змогу утримувати пристрій завжди в чистоті. Після ввімкнення прилад промивається завдяки автоматичній програмі. Після кожного приготування молоковмісного напою за допомогою функції AutoMilk Clean очищується система подавання молока. Система очищення Calc'nClean автоматично очищає кавоварку від бруду, вапняного нальоту, накипу.

Попередньо встановлені програми

Кавоварка Siemens TE653M11RW використовує робочий тиск у 19 барів. Прилад використовує зернову й мелену каву. Контейнер для кавових зерен місткістю 300 грамів обладнаний практичною кришкою, що дає змогу зберігати аромат. Ступінь помелу можна встановити залежно від особистих уподобань. Крім різних видів кавових напоїв: еспресо, американо, кава крема, капучино, лате, лате макіато, можна приготувати молочну пінку, тепле молоко та підготувати гарячу воду для чаю.

Приготування кави в чашках заввишки до 15 см

Siemens TE653M11RW — кавоварка еспресо із сенсорним керуванням. Має вишуканий дизайн, ергономічну конструкцію й велику функціональність. Дає змогу готувати одночасно дві чашки кави. А також використовувати улюблену чашку — висота сопла подання кави та капучинатора регулюються за висотою до 150 мм. Пристрій дає змогу використовувати молоко без переливання з магазинної упаковки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!