За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Каструля Flonal Dura Induction 4,3 л з кришкою (DUICV2430)

код товару: U0834045
Ціна за одиницю:
2106 грн
+81 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Dura Induction
Форма кругла
Об'єм 4.3 л
Діаметр 24 см
Висота 10.8 см
Товщина дна 3.5 мм
Тип внутрішнього покриття антипригарне покриття
Матеріал алюміній
Матеріал ручки пластик
Кришка скло

Додатково

Особливості отвір на кришці для виходу пара ,  можна мити в посудомийній машині ,  антипригарне покриття
Колір сірий
Колір внутрішнього покриття сірий

Інші

Виробник Flonal
Модель Dura Induction 4,3 л з кришкою
Артикул DUICV2430
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Більше місця для приготування всередині та значна товщина стінок і дна - це те що відрізняє алюмінієву каструлю Flonal Dura Induction від багатьох інших каструль. Неймовірно широке дно при стандартних зовнішніх розмірах забезпечує рівномірне приготування більшої кількості їжі, а товсті стінки дають простір для більшості процесів приготування, включаючи тушкування, томління, запікання, пасерування, тощо. Каструля має ультраміцне багатошарове мінеральне антипригарне покриття Magma-Tech Plus, що на 35% стійкіше за інші покриття виробника, лишається стійким навіть при використанні металевих кухонних аксесуарів, та робить можливим приготування їжі без надлишку олії.

Каструля комплектується високоякісною кришкою Pyrex з жаротривкого боросилікатного скла. Феромагнітне дно робить каструлю придатною для будь-якої нагрівальної поверхні, включаючи індукційні плити. Товстий алюмінієвий ободок по периметру каструлі робить її більш витривалою до ударів, сприяє утриманню первинної форми навіть під час тривалого використання, та дозволяє кришкам щільніше прилягати до каструлі. Зручні бакелітові ручки не нагріваються в під час готування. Зовнішнє антипригарне покриття полегшує і пришвидшує догляд за каструлею.

Додатково до каструлі підходить кришка Flonal Glass Lid 24 см, та кришка Flonal Multisize Glass Lid 24/26/28 см.

100% MADE IN ITALY - На відміну від багатьох інших виробників, що лише прикриваються гучним словосполученням Made in Italy, компанія Flonal має власну фабрику площею 20 000 м2, розташовану у Фано (Італія), де здійснюються всі виробничі процеси, починаючи з відбору сировини, і до остаточної обробки продукту в усіх його деталях. Тут же знаходиться і офіс компанії, що забезпечує всі етапи від розробки дизайну до маркетингу і збуту продукції. Flonal вірить у свою концепцію гарантовану повністю італійським підходом і забезпечує 3 роки гарантії на свою продукцію.

Характеристики:

  • Місткість, л: 4.3
  • Діаметр, см: 24
  • Діаметр дна, см: 19
  • Висота бортика, см: 10.8
  • Товщина стінок, мм: 3.5
  • Матеріал: алюміній
  • Сумісність з джерелами тепла: індукційні плити, газові плити, електричні плити, галогенні плити, склокерамічні плити
  • Внутрішнє покриття: антипригарне мінеральне Magma-Tech Plus
  • Зовнішнє покриття: антипригарне, легко очищується Easy Cleaning surface
  • Кришка: з жаротривкого скла Pyrex
  • Форма: кругла
  • Тип кріплення ручки: гвинтове
  • Матеріал ручок: бакеліт Soft Touch
  • Колір: сірий
  • Призначення: для варки, запікання, тушкування, томління, пасерування, для приготування широкого спектру перших страв, для плову, рагу, тушкованих овочів та м'яса, тощо.

Особливості:

COLD FORGED ALUMINIUM - нова технологія виробництва посуду методом "холодної ковки" за допомогою пресу із зусиллям до 5 000 тонн, яку застосовує Flonal, має багато переваг. Вона дозволяє робити змінну товщину корпусу, та отримувати більш міцні вироби, що відрізняються стабільністю форми навіть при інтенсивному щоденному використанні. Ця технологія дозволяє отримати посуд з більшою корисною площею для приготування та ексклюзивний дизайн подібно до литого посуду з алюмінію, проте забезпечує більшу однорідність основи, чистоту алюмінію, повну відсутність внутрішніх бульбашок повітря, екологічність процесу та нижчу вартість порівняно з виробництвом литого посуду.

MAGMA-TECH PLUS COATING - на 35% стійкіше до подряпин за попередні типи покриття, нове покриття Magma-Tech Plus на водній основі, посилене мікромінеральними частинками різної форми і величини, розроблене для максимальної зносостійкості, стабільної та ефективної роботи протягом років. Це чотирьохшарове екологічно чисте покриття наноситься більш товстими шарами методом напилення, не містить шкідливих сполук перфтороктанової кислоти (PFOA), нікелю, та інших важких металів. Покриття достатньо стійке в тому числі і до використання металевих столових приборів та аксесуарів для приготування їжі. Для приготування їжі в посуді з антипригарним покриттям Magma-Tech Plus немає необхідності додавати олію, отже їжа після приготування лишається здоровою і корисною.

INDUCTION BOTTOM HEAT-TECH - Завдяки новій технології Heat-Tech, яка полягає в застосуванні феромагнітного дна одночасно з операцією холодної ковки, досягається максимально рівномірний нагрів посуду для ідеального приготування страви. Такий посуд сумісний з усіма типами плит, включаючи індукційні.

WIDER COOKING SURFACE - Неймовірно широке дно, на відміну від більшості подібних каструль, які зараз представлені на ринку, забезпечує більші можливості та більшу поверхню для приготування, а також сприяє більшій енергоефективності пальників газових плит.

PYREX LID - Кришка каструлі вироблена з жаростійкого боросилікатного скла Pyrex. Боросилікатне скло має високу термічну, механічну та кислотостійкість. А головне, таке скло має низький коефіцієнт теплового розширення, а отже не боїться раптового нагрівання чи охолодження. По периметру кришка має три невеличкі хвилеподібні виступи, що дозволяють виходити парі назовні під час приготування. Таким чином кришка лишається прозорою і дозволяє стежити за процесом приготування їжі.

Комплектація:

  • Каструля
  • Кришка

Розміри і вага:

  • Розміри каструлі без упаковки, см: 38.2x25.5x11
  • Розміри кришки без упаковки, см: 25x25x7.7
  • Розміри в упаковці, см: 41x28x15.5
  • Вага каструлі без упаковки, кг: 1.1
  • Вага кришки без упаковки, кг: 0.705
  • Вага в упаковці, кг: 2.3

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2106 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!