За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82X-TS

код товару: U0331561
Ціна за одиницю:
26990 грн
+944 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Розміри полотна (ВxШ) 80"
Розміри робочої зони (ВxШ) 1666 х 1173 мм
Програмне забеспечення н/д
Тип полотна метало-кераміка
Інтерфейс USB
Операційна система Windows Vista/10/7/8, Linux, Mac OS
Технологія інфрачервона
Габаритні розміри (ВxШxГ) 1797 х 1306 х 54 мм
Комплектація інтерактивна дошка - 1 шт., «інтерактивний» лоток з функцією розпізнавання кольору стилуса (червоний, синій, чорний), а також функцією стирання - 1 шт., маркери - 3 шт., телескопічна указка - 1 шт., терка - 1 шт ., настінний монтаж - 1 шт., кабель USB 5 м

Інші

Виробник Intboard
Модель UT-TBI82X-TS
Артикул UT-TBI82X-TS
Гарантія, міс 12
Штрихкод 2416022300024
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I

Це найкраще за ціною пропозицію на ринку. В інтерактивній дошці використовується інфрачервона технологія (IR), завдяки чому з нею комфортно може працювати одночасно кілька користувачів. Користувачі мають можливість не заважаючи один одному виконувати всі існуючі операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об'єктів і так далі. Інтерактивна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Управління здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дозволяє її використовувати в навчальних закладах для дітей з обмеженими можливостями.

Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дозволяє учням і вчителеві використовувати свої персональні пристрої (смартфони і планшетні ПК) при роботі з дошкою.

Інтерактивна дошка має матову керамічну зносостійку поверхню білого кольору з можливістю писати сухостираємими маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проектування зображення з проектора. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82 - ідеальне рішення як для навчальних закладів так і для бізнесу. Вона буде незамінна при проведення переговорів або презентацій. Інтерактивна дошка INTBOARD UT-TBI82 відрізняється простим обслуговуванням, високою точністю і надійністю.

Технічний прогрес невблаганно рухається вперед, полегшуючи життя і спрощуючи роботу у всіх сферах людської діяльності. Технології замінюють звичні нам речі, а потім дозволяють скоротити час і сили. Компанія «INTBOARD» - офіційний представник в Україні однією з них - інтерактивного устаткування.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 червня 2023
imgimgimgimgimg

Я дуже задоволений своїм придбанням - інтерактивною дошкою Intboard UT-TBI82 з розумним лотком. Це справжній прорив в сфері освіти та презентаційних можливостей.

Розумний лоток, який входить до комплекту, є великим плюсом. Він дозволяє мені комфортно писати, робити записи та маніпулювати об'єктами без необхідності використовувати додаткові пристрої чи аксесуари.

Додатково, Intboard UT-TBI82 має широкий набір функцій, які роблять процес навчання та презентацій більш цікавим та динамічним. Можливість додавати анімацію, відео та інтерактивні елементи робить кожне заняття захоплюючим та запам'ятовуваним для аудиторії.

Ще одним плюсом є легкість встановлення та налаштування. Інструкція дуже зрозуміла, а сам процес налаштування триває недовго. Я швидко зміг почати використовувати дошку та насолоджуватися всіма її перевагами.

Узагалі, я вважаю, що дошка з розумним лотком - це ідеальне рішення для освіти, бізнесу та будь-яких презентаційних потреб. Вона поєднує в собі високу якість, зручність використання та широкий функціонал. Я рекомендую цю дошку всім, хто шукає ефективні та інноваційні інструменти для своїх проектів

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 липня 2023

Дякуємо за покупку та детальний відгук, Артуре!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26990 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!