За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 5 Black (XMSH10HM)

код товару: U0444602
Ціна за одиницю:
678 грн
+6 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Топ популярних моделей Xiaomi Mi Smart Band 5
Cумісність AndroidiOS
Дисплей кольоровий
Тип матриці AMOLED
Стандарт захисту 5 АТМ
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 20 днів
Ємність акумулятора 125 mAh
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Smart Band 5 Black
Артикул XMSH10HM
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6934177720017
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Mi Smart Band 5 – це нове покоління фітнес-трекера від Xiaomi, яке дасть вам ще більше можливостей для того, щоб зробити своє повсякденне життя кращим. Він отримав великий кольоровий AMOLED дисплей, поліпшені інтелектуальні алгоритми, нові функції та спортивні режими, а також зручну магнітну зарядку. Завдяки чому став ще ефективнішим і комфортнішим. А сотні анімованих циферблатів та широкий вибір кольорів ремінця дозволяють створювати той дизайн, який відповідає вашому стилю.

Особливості:
  • 1,1-дюймовий сенсорний AMOLED-дисплей під захистом загартованого скла
  • Можливість налаштовувати інтерфейс за своїм смаком
  • 11 професійних спортивних режимів
  • Сповіщення про дзвінки, повідомлення, погода, календар, відстеження сну, будильник, віддалене керування камерою та ін.
  • Функція відстеження жіночого здоров'я
  • Захист від води (5 АТМ) і загартоване скло
  • Від 14 до 20 днів на одному заряді
  • Зручна магнітна зарядка

Великий. Яскравий. Інформативний

1,1-дюймовий кольоровий дисплей Mi Smart Band 5 дозволить вам чітко бачити дані про вхідні дзвінки, читати повідомлення та нагадування. Завдяки збільшеній на 20%* площі екрана ви зможете отримати більше інформації, а AMOLED-матриця забезпечить яскраву та барвисту картинку, яка добре читається навіть у сонячний день.

Зовнішність на ваш смак

Mi Smart Band 5 – це не просто трекер, це продовження вашого стилю. Виражайте свою індивідуальність, обираючи із сотні тематичних циферблатів з персонажами популярних мультфільмів та аніме доступних у додатку. І налаштовуйте їх під себе. А 8 елегантних та яскравих забарвлень ремінців дозволять створити дійсно цікавий та модний аксесуар.

11 професійних спортивних режимів

Ще одне нововведення Mi Smart Band 5 – розширена підтримка активностей. Крім стандартних видів спорту, які були доступні у попередньому поколінні, у нього також з'явилися заняття йогою, шейпінг, еліптичний тренажер, скакалка та інші. При цьому трекер точно відстежує й аналізує кожну позу, частоту серцевих скорочень, темп та витрату калорій. Щоб допомогти вам досягти поставлених цілей.

Не пропустить жодного удару

Стежте за своїми фізичними показниками і будьте здорові. Оновлений алгоритм забезпечує 24-годинний інтелектуальний моніторинг серцевого ритму і підвищує точність, дозволяючи відстежувати кожну аномалію. А при перевищенні допустимих показників фітнес-трекер повідомлятиме про це користувачеві вібрацією.

Три функції для підтримки гарного самопочуття:

  • Індекс життєвої сили. На основі таких даних, як стать, вік та частота серцевих скорочень, програма розраховує індивідуальний індекс PAI (Personal Activity Intelligence) і надає рекомендації щодо його поліпшення
  • Моніторинг стресу. Допоможе стежити за рівнем стресу і контролювати ваш стан
  • Дихальні вправи. Ця опція дозволить проводити сеанси дихальної гімнастики для зняття фізичного та розумового напруження. Просто дотримуйтесь вказівок на екрані і розслабляйтеся

Щомісячний звіт про жіноче здоров'я

П'яте покоління Mi Band отримало абсолютно нову функцію, що дозволяє відстежувати менструальний цикл і визначати період овуляції. Причому чим довше ви будете використовувати браслет з цією опцією, тим точніше будуть показники.

Пульт дистанційного керування для фото

Робіть селфі і фотографуйте вільно з новою функцією віддаленого керування камерою смартфона. Просто встановіть свій телефон на штатив або будь-яку відповідну поверхню і натисніть на кнопку на своєму фітнес-браслеті, щоб зробити знімок.

Абсолютно нова магнітна зарядка

Користуйтеся усіма можливостями гаджета без обмежень. Завдяки місткому акумулятору він здатний пропрацювати на одному заряді 14 днів у звичайному режимі або 20 днів в економному. А сам процес зарядки став ще зручніше. Тепер не потрібно кожного разу виймати капсулу для зарядки трекера. Mi Smart Band 5 нарешті отримав практичну магнітну зарядку. Достатньо просто піднести кабель до тильної сторони трекера і він самостійно стане на місце.

*У порівнянні з попереднім поколінням.

Оцінка

5
progress
9
4
progress
0
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
2

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 січня 2022
imgimgimgimgimg

Как всегда,сервис магазина на Вербицкого на высоте,уже много лет с вами.По браслету:браслет официал,с надписью на коробке (mi smart band).а не как у некоторых продавцов(mi band).С коробки идёт высаженый в ноль(предупреждено производителем),а не так как говорят в видео обзорах.При подключении к зарядке,первые минуты не подаёт признаков жизни.Не стоит паниковать,наберитесь терпения и подождите до 10-ти минут.Длительность первой зарядки примерно полтора часа.Заряда хватило более чем на 14 дней,ну я уже не вытерпел и на тридцати процентах зарядил по новой.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
26 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Його обов'язково підключати до телефону? Без телефон він працює?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 грудня 2021

Без телефону - працює, але з урізаним функціоналом, без синхронізації, збереження історії показників, більшість налаштувань виконується на підключеному смартфоні тощо.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14 грудня 2021
imgimgimgimgimg

Отличный браслет за скромные деньги. Отличная логистика от Brain.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 жовтня 2021
imgimgimgimgimg

Купував годинник. Мені його дали з вітрини. почав користуватися. Виявився дефект, годинник за 1 день розряджався. Віддав по гарантії на перевірку. Перевіряють вже 2 тижні. сказали якщо за 2 тижні не буде відповіді зроблять заміну.. Ще чекаю і 2гий тиждень не можу користуватися купленим гаджетом... Це сумно(((

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
24 жовтня 2021

Владиславе, перепрошуємо за тимчасові незручності - сподіваємось, зовнішній СЦ поверне Ваш годинник найближчим часом, на жаль, ми не можемо впливати на строк проходження заявки.

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
26 грудня 2020
imgimgimgimgimg

Купували у магазині за акційною ціною та з використанням бонусів на зміну мі бенд 4. У користуванні вже близько 2х місяців. Більше можливостей моніторингу здоров'я, зручна підзарядка, автономності вистачає на 10-12 днів. Замість Mi fit підключено до додатку Zepp.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 грудня 2020
imgimgimgimgimg

Отримав браслет на наступний день після замовлення, користуюсь уже 3 тижні. Всі характеристики відповідають заявленим від виробника. Акумулятор тримає добре, за три тижні заряджав 1 раз. Та ще й ціна від Brain на чорну п'ятницю порадувала з урахуванням раніше накопичених бонусів вийшло 622грн. все супер дякую брейну. :-)

Був вам корисний цей відгук?
()
(2)
16 грудня 2020

Дякуємо за вибір нашого магазину, Михайло!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 жовтня 2020
imgimgimgimgimg

купувала тиждень тому, все чудово працює
Але є один великий мінус: батарея дуже швидко сідає, за тиждень довелося двічі заряжати.
Хотілося б дізнатися, чи можу я звернутися знову в магазин, щоб якось виправити ситуацію?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
12 січня 2022

Вероника,проверте в настройках мониторинг пульса,может быть выставлен постоянный,а это росходует заряд.Поставсе хотябы-диагнозтика каждые 5 минут.И яркость дисплея поставте,днём на полную,а после захода солнца чтоб в половину затухало.Датчик срабатывания дисплея на поднятие руки я тоже отключил.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 жовтня 2020

Вероніко, Ви можете звернутися напряму до СЦ виробника для проведення діагностики. При використанні всіх датчиків та можливостей браслету може спостерігатися більш високе споживання заряду акумулятору.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
29 вересня 2020
imgimgimgimgimg

Хороший магази продал поломанный браслет,а когда пришло чтобы обменять на исправный сказали надо отправить на сервис иначе замены не будет.Пол месяца жду результата ноль.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 вересня 2020

Алексей, приносим свои извинения за причиненные неудобства. При обращении в СЦ товар проверяется на неисправности для выявления причин поломки. Поскольку, диагностика и ремонт данного товара происходит во внешнем СЦ, процесс может немного затянуться. Статус своего обращения в СЦ Вы можете отследить на сайте https://service.brain.com.ua/track либо обратившись в поддержку клиентов по номеру колл-центра 0 800 216 803

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
17 вересня 2020
imgimgimgimgimg

Добрый день! Мультиязычность и танометер присутсвует?
Спасибо!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 вересня 2020

Вера, в линейке Xiaomi Mi Band пока ни один фитнес-браслет не производит замер артериального давления; пульсометр присутствует, язык отображается тот, который основной на подключенном смартфоне.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 вересня 2020
imgimgimgimgimg

Сервис: Как всегда в Brain всё происходит без проблем и без сюрпризов. Оформил заказ утром (суббота), получил подтверждение, и вечером забрал.

Товар: Мой первый трекер в целом. Очень доволен качеством, функционалом и практичностью. Описание соответствует.

Оплата: Тут вообще всё сладко! Скидка магазина, плюс мои БрейнАп бонусы, на выходе для меня получилось 988грн.))) Нарадоваться не могу.

p.s. Дешевле в Украине не нашёл.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 вересня 2020

Александр, очень рады, что Вы остались довольны нашим обслуживанием и Mi Smart Band 5 принес Вам позитив :D

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
678 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!