За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет UWatch ID115HR Green (F_59695)

код товару: U0347659
Колір:
Ціна за одиницю:
396 грн
Ціна за одиницю:
538 грн
Ціна за одиницю:
379 грн
Ціна за одиницю:
405 грн
Ціна за одиницю:
586 грн
+17 бонусів
+27 бонусів
+16 бонусів
+20 бонусів
+31 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Cумісність iOSAndroid
Тип матриці OLED
Стандарт захисту ІР67
Регулювання розміру так
Інтерфейси Bluetooth
Ємність акумулятора 50 mAh
Колір зелений

Інші

Виробник UWatch
Модель ID115HR Green
Артикул F_59695
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Унікальне поєднання ергономічного дизайну, широкого функціоналу, високою автономності та доступної ціни роблять UWatch ID115 HR Plus ідеальним аксесуаром для кожної сучасної людини. Вбудовані крокомір, лічильник калорій, датчик серцебиття, моніторинг сну і спеціальний режим тренування, що підтримує 20 видів вправ дозволять вам скласти оптимальний розпорядок дня і план тренування для досягнення максимального результату без особливих зусиль.

Спеціальний дизайн трекера дозволяє використовувати його протягом тривалого часу не відчуваючи абсолютно ніякого дискомфорту. UWatch ID115 HR Plus сумісний з усіма iOs і Android гаджетами, що дозволяє синхронізувати його практично з усіма сучасними смартфонами. Відчуйте результат кожної хвилини заняття спортом, мотивируйте себе досягненням більш високих цілей. З трекером UWatch ID115 ви абсолютно по новому відкриєте для себе спорт!

Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу. Саме тому фітнес-гаджети стають дуже затребуваним товаром, адже вони є дуже хорошим помічником у формуванні корисних звичок. В ряду великої різноманітності «розумних» пристроїв особливо варто звернути увагу на фітнес-браслети, які вважаються найбільш зручним і доступним пристосуванням для підрахунку вашої активності протягом дня. Їх ще називають фітнес-трекером або розумним браслетом.

Xто з себе представляє фітнес-браслет? Пристрій складається з невеликого датчика з акселерометром (так звана капсула) і ремінця, який надягає на руку. За допомогою розумного браслета ви можете не тільки відстежити вашу фізичну активність (кількість кроків, пройдену відстань, витрачені калорії), але і проконтролювати фізичний стан (пульс, сон і в деяких випадках навіть тиск і насиченість крові киснем). Завдяки вдосконаленню технологій, дані на браслеті надаються досить точними і наближеними до реальних.

Фітнес-браслет (фітнес-трекер) - це пристрій для моніторингу показників, пов'язаних з активністю і здоров'ям: кількість пройдених кроків, частота серцевих скорочень, витрачені калорії, якість сну. Легкий і компактний браслет надівається на руку і за рахунок спеціального датчика відслідковує вашу активність протягом дня. Фітнес-браслети стали справжньою знахідкою для людей, які ведуть здоровий спосіб життя або планують почати його вести. Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

396 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!