За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фітнес браслет UWatch DM58 Black/Green (F_54097)

код товару: U0335570
Колір:
Ціна за одиницю:
839 грн
Ціна за одиницю:
849 грн
+29 бонусів
+30 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Cумісність iOSAndroid
Дисплей кольоровий
Тип матриці OLED
Стандарт захисту ІР67
Регулювання розміру так
Матеріал корпусу пластик
Інтерфейси Bluetooth
Час автономної роботи до 10 годин
Ємність акумулятора 120 mAh
Колір чорний ,  зелений

Інші

Виробник UWatch
Модель DM58 Black/Green
Артикул F_54097
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Фітнес браслет UWatch DM58 Black / Green (F_54097)

Смарт браслет DM58 - вимірює пульс, артеріальний тиск, крокомір, підрахунок калорій, моніторинг сну, дистанційний аналіз здоров'я, синхронізація повідомлень, час, будильник, водонепроникний IP68. Додаток русифіковане. Колір - чорний з зеленим контуром. DM Watch 58 - відмінна спрощена альтернатива дорогим смарт-годинникам від Apple. Спрощена тому, що виробники залишили в них всі найнеобхідніші функції і прибрали все зайве. Основне завдання смарт-браслета - трекінг стану здоров'я, трансляція повідомлень зі смартфона і, само собою, відображення часу доби. Головна перевага цієї моделі-вимірювання артеріального тиску.

Далеко не всі сучасні фітнес-браслети і смарт-годинники це вміють. Годинники захищені від вологи за стандартом IP68 - в них можна сміливо мити руки, приймати душ, ванну, плавати. Вода цьому годиннику абсолютно не страшна. Ще одна перевага - легка і швидка зміна браслетів. А їх до DM 58 велику кількість! Смарт-баслет DM 58 стануть відмінним помічником користувача для будь-якого віку: як для активного школяра, який регулярно займається спортом, так і для людей за 60, які хочуть стежити за станом свого здоров'я і вимірювати свою щоденну активність! Стильні! Тоненькі! Унісекс! Металічний корпус! Дуже зручна магнітна зарядка в комплекті! Відмінна вібрація! AMOLED екран! Водонепроникні!

Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу. Саме тому фітнес-гаджети стають дуже затребуваним товаром, адже вони є дуже хорошим помічником у формуванні корисних звичок. В ряду великої різноманітності «розумних» пристроїв особливо варто звернути увагу на фітнес-браслети, які вважаються найбільш зручним і доступним пристосуванням для підрахунку вашої активності протягом дня. Їх ще називають фітнес-трекером або розумним браслетом.

Отже, що з себе представляє фітнес-браслет? Пристрій складається з невеликого датчика з акселерометром (так звана капсула) і ремінця, який надягає на руку. За допомогою розумного браслета ви можете не тільки відстежити вашу фізичну активність (кількість кроків, пройдену відстань, витрачені калорії), але і проконтролювати фізичний стан (пульс, сон і в деяких випадках навіть тиск і насиченість крові киснем). Завдяки вдосконаленню технологій, дані на браслеті надаються досить точними і наближеними до реальних.

Фітнес-браслет (фітнес-трекер) - це пристрій для моніторингу показників, пов'язаних з активністю і здоров'ям: кількість пройдених кроків, частота серцевих скорочень, витрачені калорії, якість сну. Легкий і компактний браслет надівається на руку і за рахунок спеціального датчика відслідковує вашу активність протягом дня. Фітнес-браслети стали справжньою знахідкою для людей, які ведуть здоровий спосіб життя або планують почати його вести. Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу.

Саме тому фітнес-гаджети стають дуже затребуваним товаром, адже вони є дуже хорошим помічником у формуванні корисних звичок. В ряду великої різноманітності «розумних» пристроїв особливо варто звернути увагу на фітнес-браслети, які вважаються найбільш зручним і доступним пристосуванням для підрахунку вашої активності протягом дня. Їх ще називають фітнес-трекером або розумним браслетом.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

839 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!