За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Aspiring Repeat 4

код товару: U0614194
Ціна за одиницю:
4272 грн
+112 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця CMOS
Об'єктив 170º
Матеріал лінз скло
Зовнішній екран так
Діагональ зовнішнього екрана 1.4"
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 128 ГБ
Режими зйомки HD (1280х720)/240 fps ,  4К (3840×2160) / 60 fps ,  Full HD (1920*1080) / 120 fps
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми micro-USBMicro HDMI
Джерело живлення 1050 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 65 х 44 х 27 мм
Вага 80 г
Колір сірий
Особливості набір кріплень ,  пульт ДУ ,  Водонепроникний корпус (до 40 м)

Інші

Виробник Aspiring
Модель Repeat 4
Артикул Repeat 4
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4820182890772
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

"Відпустка!" — скільки чудових асоціацій зазвичай із цим чарівним словом! Лижі та лазня. Пляж та підводний світ. Веломаршрути та екскурсії. Поїздки по пустелі та польоти на аероплані. Нестримні веселощі або мирний відпочинок під сонцем.

У всіх цих і багатьох інших випадках, ви неминуче захочете сфотографувати миті чарівної відпустки, щоб поділитися зі своїми близькими та підохотити колег у соцмережах. І якщо смартфон у цьому разі не дуже зручний (адже більше відпочинок, поготів вражень і записів), отже, варто задуматися про екшн-камеру! І тут у чат на сцену входить Aspiring Repeat 4 !

Repeat 4 – це ваш майбутній найкращий друг, ваш супутник, ваш кишеньковий репортер. Так, він не дуже дорогий, але це гримуче поєднання надійності та якості, сучасних технологій та компромісної ціни на ринку таких пристроїв. Він буде поруч незалежно від того, чи збираєтеся ви фотографувати піщинки на пляжі або стрибати в жерло згаслого вулкана бейсджампінгом. Пірнати в підводне царство або скочуватися засніженими схилами на сноуборді.

Екшн-камера Aspiring Repeat 4 – це вже повністю втілений вочевидь образ активного життя. Це продовження переосмислення екшн-камер як таких, починаючи від зручності користування, зовнішніх властивостей та набору функціоналу, закінчуючи начинкою з чипсетом Allwinner V316 та Sony-матрицею IMX386. Мріяли про 4K із 60 кадрів/с? Візьміть, розпишіться!

Repeat 4 йде із захищеним боксом у комплекті (IP68), що дає змогу записувати на глибині до 30 метрів під водою й тримати вашого окатого супутника в ще більшій безпеці від падіння та пилу! А в тому вкрай малоймовірному випадку, якщо ви забудете бокс у номері готелю, вам не варто турбуватися за безпеку камери, адже її корпус теж захищений за стандартом IP68 (до 5 метрів), з мінімальним вологозахистом та максимальною міцністю!

Камера також обладнана основним дводюймовим та фронтальним півторадюймовим LCD-дисплеями та підтримує карти пам'яті (MicroSD) до 128 ГБ. Фронтальний дисплей дає змогу вам робити надзвичайно гарні фото та відеоселфі на тлі чудових гірських або пустельних пейзажів! Дурійте, адже будь-яка пригода цього однозначно варта!

Екшн-камера видає стабільну та чітку картинку в якості 4К UHD 60 fps, а акумулятора на 1050 мА·год вистачить надовго! Цифрова стабілізація (EIS) та WDR допоможуть вашій картинці мати плавніший та збалансованіший вигляд, а кут огляду 170° охопить усю захопливість та красу вашої пригоди!

У комплекті також ви знайдете безліч різних кріплень для боксу екшн-камери, за допомогою яких ви зможете використовувати камеру в різних ситуаціях, прикріпивши її на носі каное або на шолом мотоцикла, наприклад. До речі, кріплення універсальні та сумісні з іншими виробниками. Крім кріплень, ви виявите й захищений пульт дистанційного керування (IP68 до 2 метрів).

Роз'єми камери дадуть змогу поєднувати екшн-камеру з іншими пристроями через HDMI й Micro-USB-кабелі. До корпусу також входить нарізний роз'єм під штатив. Камера обладнана Wi-Fi зі своїм застосунком DVKING 4K, безплатно доступним як на Android, так і на iOS.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4272 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!