За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера AirOn ProCam 4K Plus (4285234589564)

код товару: U0286349
Ціна за одиницю:
5417 грн
+120 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 16 MP
Об'єктив 170º
Матеріал лінз скло
Зовнішній екран так
Діагональ зовнішнього екрана 2’’
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Режими зйомки 4К (3840×2160)
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми micro-USB
Джерело живлення 1050 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 59.3 х 24.6 х 41.1 мм
Колір чорний
Особливості Рамка для закріплення камер ,  зарядна станція для акумулятору ,  2 акумулятори 1050 мАг ,  Задня кришка з прорізами ,  2 запасні платформи, що клеються ,  2 знімні платформи, що клеються ,  Водонепроникний бокс до 30 метрів ,  Кейс для зберігання екшн-камери та аксесуарів

Інші

Виробник AirOn
Модель ProCam 4K Plus
Артикул 4285234589564
Гарантія, міс 12
Штрихкод 428523458956
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

AIRON PROCAM 4K Plus

Екшн-камера, яка вже настільки всім полюбилася, що стала класикою в своїй категорії. Девайс від виробника AIRON - те, що потрібно для аматорської та професійної зйомки в домашніх та екстремальних умовах.

Чим хороша екшн-камера AIRON ProCam 4K Plus?

Перш за все, своєю легкістю. Міцний, але практично невагомий матеріал дозволяє брати з собою камеру практично в будь-яке місце: при поході на найвищу гору, при зануренні під воду або подорож в спокійне, але дивовижно красиве місце.

Обов'язкова умова для відмінної екшн-камери - наявність впевненої стабілізації, щоб відео були плавними і приємними погляду навіть при стрибках. Цифрова стабілізація в даному гаджеті працює так якісно, ​​що вам навіть не доведеться замислюватися про придбання додаткового стедікаму, а про можливість тремтіння картинки ви і зовсім забудете.

Одна камера - 2 дисплеї

Додатковий екран на передній стінці несе інформаційну функцію: дані про режими камери, залишок заряду батареї, час запису, залишок кадрів на карті пам'яті. Якщо 2-дюймовий основний екран переходить в режим енергозбереження, додатковий екран використовується постійно.

Поліпшена роздільна здатність 4К і Time Lapse

Зйомкою 4К вже не здивуєш українського споживача, але завжди приємною новиною буде будь-яке поліпшення функціоналу. Time Lapse раніше використовувалася для документальної зйомки, тепер це стало доступним і звичайному користувачеві. Як це працює? Вибираєте покадровий режим в налаштуваннях, варіанти сюжетів можуть бути різноманітними: пересування хмар протягом дня, інтервальна зйомка, як розпускається квітка або рух людей на площі.

Повноцінний автореєстратор

Екшн-камера AIRON PROCAM 4K Plus синхронізується з вашою машиною і працює як одне ціле. Заводите машину і відеореєстратор включається, вирішили заглушити - камера вимкнеться автоматично. Для даного типу зйомки в налаштуваннях є спеціальний режим.

Фото в форматах RAW і WDR

Формати RAW і WDR забезпечують редагування фото з використанням сучасного програмного забезпечення, зокрема вирішують таку проблему, як перепади рівнів освітлення.

Для чого можна використовувати екшн-камеру?

Для занурення під воду на глибину до 30 м (захисний аквабокс в комплекті), для зйомки Time Lapse (сонячний захід, трафік на дорогах, шлях до якоїсь мети), для реєстрації подій на дорозі в автомобілі, для зйомки влогів на YouTube (є функція стрімінгу при підключенні) і ще багато іншого.

Щоб створювати найнеймовірніші відео на екшн-камеру AIRON ProCam 4K Plus, обов'язково використовуйте додаткові кріплення. Саме вони допоможуть перетворити кадр і показати світ зовсім з іншого боку. У комплекті ви отримаєте стандартний набір аксесуарів для початку зйомки, а після - зможете вибрати більше 100 додаткових кріплень і наборів AIRON для своїх відео-ідей.

Оцінка

5
progress
7
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

27 травня 2021
imgimgimgimgimg

Доброго дня! 2-3 дні назад почала частково не реагувати кнопка Узвозу/Затвора на камері Procam 4K Plus. Сьогодні 27.05 вдалося зняти невелике відео і дуже проблемно скачати на комп. Більше ця кнопка не працює. Кнопки режиму, вгору і вниз працюють нормально. Камера придбана 28.09.2020. Є гарантійний талон, всі комплектуючі. Все в ідеальному стані. Підкажіть, як поновити роботу камери. Камерою я задоволений! Камера придбана в ТОВ AIRON KOMPANI.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 травня 2021
imgimgimgimgimg

Отличная камера. Топ за свои деньги. Еще и 4К. Очень долго выбирал какую камеру выбрать и чтобы было в ней еще 4К. Так как сейчас лучшей камеры чем 4К я не видел. Пользуюсь этой камерой больше месяца и очень доволен. Работает отлично. Без торможений. Рекомендую к покупке.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 квітня 2021
imgimgimgimgimg

Отличная камера брал сыну на подарок. Отлично снимает все. Брал так же к этой камере аксессуары. Великолепно все держится на камере. Много раз падали акты на пол и все отлично. Крутые съемки в 4К. Покупкой очень доволен. Рекомендую.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 лютого 2021
imgimgimgimgimg

Отличная камера. Пользуюсь около месяца и очень доволен покупкой. Аккумуляторы в комлекте не бракованные, как писал другой клиент. Снимает камера просто супер. Батареи хватает на долго. Сделан из хорошего материала. На радоваться не могу этой камерой. Цена вообще супер. Такой низкой цены я нигде не видел. Гарантию еще дают около года. Пользуюсь с удовольствием. Рекомендую к покупке.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 грудня 2020
imgimgimgimgimg

Акумулятори попалися браковані, заміну чекав дуже довго, може камера і норм хто знає, за той час що була в ремонті стала непотрібною, закинув на полку, потрачений час, гроші і нервові клітини, магазин не рекомендую

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 грудня 2020

Станіславе, нам шкода, що Вам довелося зіткнутися з подібною ситуацією - можливо, на момент заміни довелося зачекати аналогічної моделі камери, якщо її не було в наявності, та діагностика СЦ виробника теж займає деякий час. Сподіваємося, Ваші наступні покупки будуть більш вдалими!

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
09 березня 2021

По законодавству, магазин повинен замінити браковані акумулятори на інші, або на іншу камеру на період вирішення суперечки. В разі відмови клієнт міг подати заяву до суду. Просто клієнт виявився не обізнаним.

На разі, сам дивлюся на цю камеру, але якщо ви в разі несправності відмовляєтеся замінити на аналогічний товар не гіршої якості, то якось не хочеться тяганиною займатися

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
05 листопада 2020
imgimgimgimgimg

Доброго дня, камера знімає з шумом, навіть коли просто водиш камерою іде шум на дисплеї, в кімнаті ідеальна тиша, при відтворенні на відео звук наче їдеш в машині, в аквабоксі звук ледве чутно і то наче в трубу, з акумулятором також не зрозумів, заряджав 4 чи 5 годин, поки знімав пробні відео на половину розрядився, пробував різні режими, розширення, наклейку з об'єктива зняв, а відео наче на перших кольорових Сіменс, скажіть будь ласка, це так і повинно бути, хоча багато позитивних відгуків, а мене таке аби що за таку ціну не влаштовує ?!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
09 листопада 2020

Станіславе, зверніться, будь ласка, до сервісного центру виробника - можливо, присутня якась помилка або несправність, що призводить до таких результатів.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
04 листопада 2020
imgimgimgimgimg

Камера просто супер.Долго выбирал,консультироваля что лучше взять.Снимает отлично,видео не размытое и четкое.Использую еще и как видеорегистратор.Помимо того что сама камера сразу идет в аквабоксе,так еще и в аккуратном удобном кейсе,по комплектации тоже не обидели и положили еще одну батарейку и зарядное устройство для батареек-это очень удобно.Пока что недостатков никаких не вижу,пользуюсь с удовольствием и рекомендую к покупке.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 листопада 2020

Сделайте, пожалуйста, фото или видео на камеру, хочу посмотреть качество, мне попалась непонятная камера, скиньте что нибудь на почту, пожалуйста [email protected]

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
13 квітня 2018
imgimgimgimgimg

Выбрала эту камеру по рекомендации подруги и очень ей благодарна! камера действительно стоит своих денег и выдает 100% качественные фото. Более того комплектация камеры включает водонепроницаемый бокс, множество креплений, кейс и т.д. Очень довольна покупкой.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5417 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!