За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Weilor FTO6F11WT

код товару: U0842790
14079 грн
Нова ціна:
13124 грн
+393 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Управління сенсорне
Об'єм 70 л
Внутрішнє покриття Smart Clean
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 11
Тип гриля електричний
Потужність гриля 1200 Вт
Кількість скла дверцят 3
Клас енергоспоживання А+
Додаткові функції конвекція ,  розморожування ,  таймер
Тип направляючих телескопічні, дротяні
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості індикатор залишкового тепла ,  підсвітка ,  наявність вилки ,  наявність шнура живлення ,  автоматичні програми ,  відстрочка старту ,  звуковий сигнал (Зумер) ,  режим швидкого нагрівання Pizza Function ,  годинник ,  вентилятор охолодження
Розміри ніші для вбудовування 57 х 54.5 х 56 см
Габарити 59.5 х 59 х 56
Вага 33.3 кг
Колір білий

Інші

Виробник Weilor
Модель FTO6F11WT
Артикул FTO6F11WT
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Духова шафа електрична WEILOR FTO6F11WT - не тільки незамінний помічник на кухні, а і її справжня окраса. Бездоганного вигляду духовці надає високоякісне скло білого кольору. Цей матеріал досить стійкий до зовнішнього впливу, а також вражає своєю довговічністю.
Ручка дверцят виготовлена за технологією Anti Fingerprint.
Вона спрямована на спрощення догляду, оскільки перешкоджає утворенню відбитків пальців. Завдяки цьому духова шафа якнайдовше зберігатиме свій початковий вигляд. Також Anti Fingerprint містить спеціальний антибактеріальний комплекс, який уповільнює розвиток бактерій, підвищує безпеку та практичність матеріалу. Його легко відмити від жиру та пилу.

Сучасне сенсорне керування
Користуватися духовою шафою WEILOR FTO6F11WT — дуже легко! Все це завдяки сучасній сенсорній панелі керування: лише одним дотиком ви можете змінювати доступні параметри й встановлювати будь-які параметри приготування. Достатньо лише вибрати один із запропонованих режимів, підібрати необхідну температуру та розпочати процес створення своїх кулінарних шедеврів.
Таймер із вимкненням та звуковим сигналом допоможе контролювати приготування страв і дасть змогу поратися іншими справами. Зумер подасть сигнал, і ви почуєте, коли страва приготується.

Підсвічування панелі керування
Панель керування має LED WHITE-підсвітку. Крім візуальної привабливості, вона забезпечує додатковий комфорт під час використання духової шафи.

Функціональні особливості
Духова шафа WEILOR FTO6F11WT — справді мультифункційна модель. Пристрій налічує 11 найнеобхідніших режимів приготування:
  • Верхнє та Нижнє нагрівання
  • Нижнє нагрівання
  • Верхнє нагрівання
  • Гриль та Верхнє нагрівання
  • Гриль та Конвекція
  • Вентилятор + Кільцеве нагрівання та Нижнє нагрівання (Pizza Function)
  • Верхнє та Нижнє нагрівання + Конвекція
  • Вентилятор + Кільцеве нагрівання
  • Швидке розморожування.
І безліч корисних функцій, як-от:
  • Відстрочка старту
  • Блокування від дітей
  • Режим швидкого нагрівання
  • Індикація надлишкового тепла
  • Режим Pizza Function
Меню пристрою має спеціальний режим Pizza Function, який передбачає одночасну роботу вентилятора, кільцевого нагрівання та нижнього нагрівального елемента. Нагріте повітря від кільцевого нагрівання та нижнього ТЕНа розподіляється у всьому просторі камери за допомогою конвектора. Це забезпечує рівномірне випікання кожного з інгредієнтів страви. Цей режим ідеально підходить не тільки для піци, а й для будь-якої іншої випічки. Кожна страва виходить соковитою і з хрусткою скоринкою.

Високий клас енергоспоживання
Модель характеризується високим класом енергоефективності А, що дає змогу ощадити до 20% електроенергії, порівнюючи з класом А. Водночас пристрій зберігає максимальну ефективність, заощаджує ваші гроші та забезпечує дбайливе ставлення до довкілля.

Великий об'єм внутрішньої камери
Внутрішня камера духової шафи WEILOR FTO6F11WT має XXL-розмір, адже її об'єм становить 70 літрів. Камера великого об'єму з п'ятьма рівнями напрямних дає змогу легко готувати кілька страв одночасно — розміщуйте їх вище або нижче, залежно від потрібного ступеня пропікання.

Покриття емаллю SMART CLEAN
Догляд за XXL-камерою приноситиме суцільне задоволення, адже вона покрита емалевим покриттям SMART CLEAN, яке, своєю чергою, надзвичайно легко очищається навіть від сильно пригорілого жиру та сухих залишків. Завдяки гідролізній системі очищення духовку WEILOR FTO6F11WT не потрібно мити абразивними та агресивними мийними засобами, що також є великою перевагою для вашого здоров'я, економії часу та грошей.

5 рівнів напрямних
Модель має 5 рівнів хромованих напрямних. Це металеві прути, які кріпляться на бічних стінках внутрішньої камери та не піддаються дії корозії, перепадів температур, хімічних речовин та стирання. Вони забезпечують надійне положення дек та решітки в духовці. Залежно від технології приготування страви, ви завжди можете вибрати необхідний рівень напрямних або готувати кілька страв одночасно на різних рівнях. Ще одна перевага хромованих напрямних полягає в тому, що їх легко знімати перед очищенням духовки. Крім того, їх можна мити в посудомийній машині.

4 аксесуари в комплектації
До комплектації WEILOR FTO6F11WT входять: телескопічні напрямні, решітка, деко для випікання (мілке і глибоке). Деко для випікання з низькими бортами використовуйте для дрібних кондитерських виробів. З високими — для об'ємних. Решітка дає змогу приготувати м'ясо на грилі, картоплю фрі та інші кулінарні вироби, що зазвичай готуються на сковороді.

Безпека
Побутова техніка для кухні має бути безпечною, тому що нею особливо цікавляться маленькі діти. Дверцята духової шафи WEILOR FTO6F11WT мають потрійне скління, завдяки якому їхня зовнішня сторона залишається прохолодною, навіть якщо всередині камери досягається максимальна температура. Крім того, сенсорну панель керування можна зробити недоступною для зміни параметрів із функцією "Блокування від дітей". Вона заблокує всі функції духової шафи та запобіжить її випадковому ввімкненню.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13124 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!