За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Nutrilon 2 Комфорт молочна 300 г (5900852038525)

код товару: U0756201
361 грн
Нова ціна:
319 грн
+6 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Ступінь суміші 2
Властивості продукту без ГМОбез глютенуз пребіотиками
Термін зберігання 18 місяців
Особливості частковий гідроліз білка
Країна-виробник Польща

Фізичні характеристики

Вага 300 г
Вид упаковки картонна коробка

Інші

Виробник Nutrilon
Модель 2 Комфорт молочна 300 г
Артикул 5900852038525
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Функціональне дитяче харчування суміш молочна суха Nutrilon Комфорт 2 для харчування дітей від 6 до 12 місяців

Після 6 місяців малюк починає знайомитися з новими продуктами харчування. Через незрілість травної системи дітей раннього віку, нові продукти можуть по-різному сприйматися дитячим організмом. Для того, щоб забезпечити успішний розвиток малюка після 6 місяців без кольок, здуття та закрепів, треба подбати про його правильну дієту.

Суміш Nutrilon Комфорт 2 — це адаптована молочна суміш на основі часткового гідролізованого сироваткового білка зі зниженим вмістом лактози, створена спеціально для забезпечення комплексної дієтотерапії малюків з функціональними потребами, а також для профілактики порушень травлення у здорових дітей.

  • Pronutra+ — комплекс, який був створений завдяки багаторічним дослідженням та науковим розробкам спільно з педіатрами, нутриціологами, неонатологами та іншими спеціалістами.
  • Запатентована формула галакто- та фруктоолігосахаридів в унікальній комбінації GOS/FOS 9:1 у дозі 0,8 g (г)/100 ml (мл), яка міститься тільки в Nutrilon, діє як природний пребіотик, що забезпечує м`якіші та частіші випорожнення, більше схожі на такі, що у дітей на грудному вигодовуванні. Комплекс GOS/FOS зміцнює природний імунітет дитини та сприяє розвитку власної корисної мікрофлори.
  • Бета-пальмітинова кислота сприяє пом`якшенню випорожнень та нормальному засвоєнню кальцію, що вкрай важливо для зміцнення кісткової тканини малюка.
  • Спеціальний комплекс IQ Pro містить довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти АА та DНА, які необхідні для нормального розвитку нервової системи та головного мозку, що тісно пов’язано з рівнем інтелекту дитини. Саме довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти АА та DНА беруть участь у розвитку сітківки ока та мають загальний позитивний вплив на емоційний стан дитини.
  • Частково гідролізований сироватковий білок легше перетравлюється та засвоюється незрілою травною системою малюка.
  • Знижений рівень лактози у сумішах Nutrilon Комфорт суттєво полегшує травлення, оскільки часто у дітей першого року життя через навантаження на незрілу травну систему може виникати транзиторна лактазна недостатність, яка проявляється кольками, здуттям та діареєю.
  • Збалансований набір з більше ніж 30 вітамінів, мінералів та інших мікроелементів суміші Nutrilon Комфорт 2 відповідає особливим потребам дитини у ранньому віці, надає їй необхідне для нормального росту та розвитку.

Суміш Nutrilon Комфорт може мати гіркуватий присмак, що зумовлено наявністю гідролізованого сироваткового білка. Також через наявність гідролізованого білка випорожнення дитини можуть набувати зеленуватого кольору.


Склад: Частковий гідролізат сироваткового білка (з коров’ячого молока) (30.61%), рослинні олії (пальмова, рапсова, соняшникова, високоолеїнова соняшникова, кокосова), глюкозний сироп, мальтодекстрин, галактоолігосахариди (з коров’ячого молока) (9.17%), картопляний крохмаль, кукурудзяний крохмаль, лактоза (з коров’ячого молока) (0.72%), фруктоолігосахариди (0.59%), риб’ячий жир, дигідрофосфат калію, фосфат кальцію, хлорид кальцію, гідроортофосфат магнію, хлорид холіну, олія з Mortierella Alpina, хлорид натрію, L-аскорбінова кислота, хлорид калію, інозитол, таурин, сульфат заліза, L-карнітин, сульфат цинку, ацетат DL-альфа-токоферолу, цитидин-5’-монофосфат, натрієва сіль уридин-5’-монофосфату, D-пантотенат кальцію, аденозин-5’-монофосфат, натрієва сіль інозин-5'-монофосфату, нікотинамід, натрієва сіль гуанозин-5’-монофосфату, сульфат міді, рибофлавін, ретинілпальмітат, гідрохлорид тіаміну, гідрохлорид піридоксину, емульгатор (соєвий лецитин), фолієва кислота, йодид калію, сульфат марганцю, селеніт натрію, антиоксидант (аскорбілпальмітат), фітоменадіон, D-біотин, холекальциферол, цианокобаламін. Без ГМО.
Приготування

  • Ретельно вимийте руки та простерилізуйте пляшечку і соску.
  • Прокип’ятіть чисту питну воду впродовж 10 хвилин. Залиште її для охолодження приблизно до +40°С.
  • Згідно з таблицею дозування відміряйте точну кількість води та налийте її у простерилізовану пляшечку. Не використовуйте повторно кип’ячену воду.
  • Використовуйте тільки ту мірну ложечку, яка додається. Зніміть надлишки порошку з ложечки тильним боком ножа. Не ущільнюйте!
  • Додайте у воду точну кількість мірних ложечок порошку. Занадто велика або мала кількість мірних ложечок суміші може завдати шкоди.
  • Закрийте пляшечку та добре збовтайте її (протягом 10 секунд) до повного розчинення порошку. Зніміть кришку і вдягніть на пляшечку соску.
  • Перевірте температуру готового харчування на тильному боці зап’ястя (+37°С).

Як зберігати
Перед відкриттям: суміш, упаковану в захисному середовищі, зберігати щільно закритою у сухому і прохолодному місці при температурі від +0°С до +25°С та відносній вологості не більше ніж 75%. Після відкриття: закрийте упаковку і зберігайте суміш у сухому прохолодному місці, але не в холодильнику, та використайте протягом одного місяця. Упаковано в захисному середовищі.
Важливі інструкції щодо годування
Використання некип’яченої, нечистої, не питної води, а також нестерильної пляшечки або соски може завдати шкоди здоров’ю дитини. Розведену суміш слід використати протягом двох годин. Ніколи не використовуйте для наступного годування залишки розведеної порції. Не розігрівайте розведену суміш у мікрохвильовій печі. Дотримуйтесь інструкцій: не збільшуйте кількість мірних ложечок на одну порцію та не додавайте нічого в готову суміш.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

319 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!