За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Nutricia Liquigen жирова емульсія з середньоланцюговими тригліцеридами 250 мл (5016533646498)

код товару: U0752313
725 грн
Нова ціна:
629 грн
+20 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші рідка
Ступінь суміші 1
Властивості продукту без ГМОбез глютенубез лактозибез цукру
Термін зберігання 12 місяців
Країна-виробник Ірландія

Фізичні характеристики

Вид упаковки пластикова банка

Інші

Виробник Nutricia
Модель Liquigen жирова емульсія з середньоланцюговими три
Артикул 5016533646498
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Харчовий продукт для спеціальних медичних цілей. Функціональне дитяче харчування: жирова емульсія із середньоланцюжковими тригліцеридами Ліквіджен/Liquigen — для дієтотерапії під час стану, пов'язаного з порушенням усмоктування жирів або метаболізму довголанцюжкових тригліцеридів, за яких призначають середньоланцюжкові тригліцериди для пацієнтів із народження.

Характеристики:

високоенергетична жирова емульсія (містить 454 ккал/100 мл)
нутритивно незбалансована емульсія, що складається приблизно з 50% олій із середньоланцюжковими тригліцеридами й 50% води
використовують для дієтотерапії під час стану, пов'язаного з порушенням усмоктування жирів або метаболізму довголанцюжкових тригліцеридів
можна використовувати для підвищення харчової цінності напоїв і продуктів, для збільшення енергетичної цінності зондового та перорального харчування
можна використовувати для дієтотерапії середньоланцюжковими тригліцеридами під час кетогенної дієти
без запаху
запаковано в захисному середовищі
пастеризований продукт

Показання до застосування:

захворювання печінки та шлунково-кишкового тракту: хронічний панкреатит, гепатити, відновний період після гострого панкреатиту, після операцій на шлунково-кишковому тракті можуть призначати онкологічним пацієнтам, яким потрібна легкозасвоювана енергія
спадкові захворювання: мітохондріальні захворювання, спадкові дефекти бета-окиснення середньо- і довголанцюжкових жирних кислот, а також інші синдроми, які супроводжує затримка росту та розвитку

* згідно з дослідженнями та загальнодоступними рекомендаціями для спеціалізованого харчування пацієнтів з обмеженою, ослабленою або порушеною здатністю приймати, перетравлювати, засвоювати звичайні харчові продукти або певні поживні речовини, що містяться в них, або їх метаболіти; цей перелік не є вичерпним:
1. Mott CB, Sarles H, Tiscornia O. Action differente des triglycerides a chaines courtes, moyennes ou longues, sur la secretion pacreatique exocrine de l'homme. Biol Gastro-enterol 1972;5:79-84.
2. Dixon M, Stafford J, White F, Clayton N, Gallagher J (2015) Disorders of Mitochondrial Energy Metabolism, Lipid Metabolism and other Disorders In:Clinical Paediatric dietetics. 4th edition, Dixon et al. (Shaw V, Ed). p590. Chichester: Wiley Blackwell.

Важлива інформація: Тільки для ентерального застосування! Не застосовувати парентерально! Застосовувати тільки під наглядом лікаря! Не можна використовувати як єдине джерело живлення. Підходить для новонароджених, дітей і дорослих. Не є лікарським засобом.

Рекомендоване споживання: Кількість суміші та її розбавлення визначає тільки лікар залежно від віку, маси тіла та стану здоров'я пацієнта. Для дітей до 5 років продукт може потребувати розбавлення. Можна використовувати для підвищення харчової цінності напоїв і продуктів, для збільшення енергетичної цінності зондового та перорального харчування. Продукт можна споживати безпосередньо з пляшки або додавати до напоїв або молочної суміші (для немовлят).
Використовуйте інший посуд, якщо плануєте зберігати залишки продукту в пляшці для подальшого споживання. Під час споживання безпосередньо з пляшечки залишки продукту заборонено використовувати для подальшого споживання.

Рекомендований термін споживання погоджує лікар.

Склад: рафіновані олії (середньоланцюжкові тригліцериди (кокосова і/або пальмова олія)), вода, емульгатори (E472c, E471), регулятор кислотності (лимонна кислота). Країна походження олія із середньоланцюжковими тригліцеридами — США. Без ГМО.

Спосіб застосування: продукт рекомендовано уводити в раціон повільно, оскільки швидке всмоктування великої кількості продукту може спричинити блювоту або діарею. Перед застосуванням добре збовтати.

Умови зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці за температури від +4 °C до +25 °C і відносної вологості не більш ніж 75%. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати впродовж 14 днів. Завжди закривайте пляшечку кришкою після використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

629 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!