За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Nestle NAN 1 Expert Pro Гіпоалергенна +0 міс. 800 г (7613038453736)

код товару: U0643032
Ціна за одиницю:
843 грн
+15 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Ступінь суміші 1
Властивості продукту без ГМОбез глютенубез цукругіпоалергенні
Призначення для здорових дітей
Термін зберігання 24 місяці
Країна-виробник Німеччина

Фізичні характеристики

Вага 800 г
Вид упаковки жерстяна банка

Інші

Виробник Nestle NAN
Модель 1 Expert Pro Гіпоалергенна +0 міс. 800 г
Артикул 1000235
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NAN Expert Pro Гіпоалергенна 1 — гіпоалергенна суміш, призначена для вигодовування здорових дітей із моменту народження у випадках, коли грудне вигодовування неможливе. Забезпечує вашу дитину всіма поживними речовинами для її гармонійного фізичного та розумового розвитку. Водночас допомагає тренувати та розвивати імунну систему малюка та сприяє розвитку мозку та зору.
Клінічно доведено, що використання суміші зменшує ризик виникнення алергії, зокрема атопічного дерматиту, у перші вирішальні роки життя. Однак, якщо ваша дитина вже має певну алергію на білки коров'ячого молока, не варто використовувати цю суміш без консультації лікаря.

Склад: лактоза, олії рослинні (соняшникова, кокосова, ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, олія з Мортієрели Альпіни), частково гідролізований сироватковий білок, кальцію фосфат, магнію хлорид, калію хлорид, калію фосфат, жир риб'ячий, вітаміни (С, пантотенова кислота, нікотинамід (PP), Е, В2, А, В1, В6, фолієва кислота, K, біотин, D3, В12), натрію хлорид, L-гістидин, холіну бітартрат, L-тирозин, таурин, інозитол, заліза сульфат, L-карнітин, цинку сульфат, нуклеотиди, культура біфідобактерій (не менш ніж 106 КУО/г), міді сульфат, марганцю сульфат, калію йодид, натрію селенат. Упаковано в захисному середовищі.

Дата виробництва (MAN), застосувати до (EXP) і номер партії вироблення вказані на дні банки. До та після відкривання продукт зберігати за температури не вище ніж 25 °C і відносної вологості повітря не більш ніж 75%. Після відкриття використати впродовж 3 тижнів. Не рекомендується зберігати в холодильнику.

Попередження. Суміш треба готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Точно дотримуйтеся інструкцій. Готова суміш, що залишилася після годування, не має зберігатися і використовуватися надалі. Під час годування необхідно підтримувати дитину, щоб вона не захлинулася. Коли дитина підросте, переходьте на годування з чашки.
Використання некип'яченої води та некип'ячених пляшечок, неправильне зберігання, транспортування, приготування і годування можуть несприятливо позначитися на здоров'ї дитини. Забороняється використання води з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Для збереження кількості живих бактерій готової суміші кип'ячену воду треба охолодити до температури тіла (37 °C), після чого додати суху суміш.
Для приготування суміші потрібно користуватися мірною ложкою, заповненою без гірки. Розчинення неправильної кількості порошку — більшої чи меншої, як порівняти з кількістю, зазначеною в таблиці, — може призвести або до зневоднення організму дитини, або до порушення її харчування. Зазначені пропорції не можна змінювати без поради лікаря.
У цьому віці часто рекомендують поступово додавати в раціон дитини каші, овочі, фрукти, м'ясо та рибу. Через індивідуальні чудовості в потребах дітей зверніться по пораду до лікаря. Якщо ваш лікар рекомендував додавати нові продукти раніше, зменште кількість суміші відповідно до рекомендації.

Для харчування дітей грудного віку перевага віддається грудному вигодовуванню. Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Продовжуйте грудне вигодовування якомога довше. Перед тим, як вирішити перейти на штучне вигодовування з використанням дитячої суміші, зверніться за порадою до лікаря.

Важливе зауваження. Ми вважаємо, що грудне вигодовування є ідеальним початком харчування для немовлят, і повністю підтримуємо рекомендацію Всесвітньої організації охорони здоров'я щодо виключно грудного вигодовування впродовж перших шести місяців життя з подальшим упровадженням адекватного поживного прикорму разом із грудним вигодовуванням до дворічного віку.

Ми також розуміємо, що грудне вигодовування не завжди можливе для батьків, тому рекомендуємо проконсультуватися зі своїм лікарем щодо того, як годувати дитину, й отримати пораду про те, коли додавати прикорм.
Якщо ви вирішите не годувати груддю, пам'ятайте, що таке рішення може бути важким, і воно має соціальні та фінансові наслідки.
Упровадження часткового годування із пляшечки скоротить кількість грудного молока.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

843 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!