За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Блок живлення Vinga 550W (VPS-550G)

код товару: U0215705
Ціна за одиницю:
2409 грн
+80 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт БЖ ATX
Потужність 550 Вт
Модульне підключення кабелів не має
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Gold
Модуль PFC активний
Підключення материнскої плати 20+4 pin
Підключення процесора 4+4pin
Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 2
Підключення відеокарти 2x6+2 pin
Кількість роз'ємів SATA 6
Кількість роз'ємів Peripheral 3
Кількість роз'ємів FDD 1
OutputСurrent +5V 15A
OutputСurrent +3,3V 24A
OutputCurrent +12V1 44A
OutputСurrent -12V 0.3А
OutputСurrent +5Vsb 2.5А
Тип охолодження вентилятор
Діаметр вентиляторів 1x120 мм
Захист від SIP (Захист від стрибків струму і напруги) ,  OCP (захист від перевантаження по струму на кожному каналі) ,  OPP (захист від перевантаження по сумарній потужності) ,  SCP (захист від короткого замикання) ,  UVP (захист від зниженої напруги) ,  OVP (захист від підвищенння напруги)
Розмір, мм 190 x 153 x 87 мм

Інші

Виробник Vinga
Модель 550W
Артикул VPS-550G
Гарантія, міс 36
Штрихкод 4823093300941
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

БЖ Vinga 550W (VPS-550G) з активним модулем PFC - незамінне рішення для стаціонарних комп'ютерів середнього рівня продуктивності. Функціональність моделі забезпечена великою кількістю входів і конекторів. Всього в ній передбачено понад 12 роз'ємів: типу SATA, FDD, Peripheral, а також засоби підключення процесора, материнської плати і 2 гнізда для підключення додаткової лінії подачі енергії на графічні адаптери.

Деталі й плати пристрою захищені від коротких замикань, перевантажень на каналах і від серйозних поломок, пов'язаних з критичним збільшенням напруги в електромережі. Запас міцності внутрішніх вузлів значно продовжується активною PFC, що не допускає надмірного виділення температури і ефективно компенсує потужність. Одним з головних достоїнств моделі є економічність.

Пристрій володіє сертифікатом рівня енергоефективності 80 PLUS Gold. Вибравши його, ви будете більш раціонально використовувати електрику, адже енергетичні втрати в блоках харчування даного класу становлять не всього 10 - 13%. Ефективна вентиляційна система, що складається з кулера діаметром 12 см і решіток для вільного виведення нагрітого повітря, збільшує термін експлуатації деталей, створюючи навколо них оптимальну для роботи температуру.

Довжина дротів:

20+4P - 600mm

4P+4P - 700mm

(SATA+SATA+SATA)*2 - 530+150+150mm

(IDE+IDE+IDE)+FDD - 530+150+150+150mm

[(6P+2P) transfer (6P+2P)] - 530+150mm

Довжина вказана від плати, довжина від самого БЖ буде приблизно на 10 см коротше.

Ваш комп'ютер заслуговує на надійне живлення
Блок живлення Vinga 550W (VPS-550G) - це надійне рішення для всіх, хто прагне отримати максимальну продуктивність зі своєї комп'ютерної системи. З потужністю 550 Вт, він забезпечує необхідну енергію для роботи вашої системи на повну потужність, що дозволяє запустити навіть найвимогливіші додатки та ігри без будь-яких затримок або перебоїв у роботі. Цей блок живлення має досить компактні розміри, що робить його ідеальним для будь-якої комп'ютерної системи, особливо середнього рівня продуктивності.
Максимальна ефективність, мінімальні витрати
Сертифікація 80 PLUS Gold гарантує ефективність живлення до 90%, дозволяючи зменшити витрати на електроенергію та знизити тепловіддачу. З цим блоком живлення менше енергії витрачається на генерацію тепла, що знижує кількість або швидкість вентиляторів, необхідних для охолодження комп'ютера.
Стабільність для вашої системи
Активний модуль PFC забезпечує стабільне живлення вашої системи за допомогою активного коригування фактору потужності. Це дозволяє забезпечити наближений до ідеального коефіцієнт потужності та покращити роботу блока живлення шляхом додаткової стабілізації вхідної напруги основного стабілізатора блока, зменшуючи чутливість до зниженої мережевої напруги.
Тиха та продуктивна робота
Блок живлення Vinga 550W (VPS-550G) має вбудований вентилятор з діаметром 120 мм, що забезпечує ефективне охолодження та знижує ризик перегріву. Вентилятор також забезпечує тиху роботу, що знижує шум комп'ютера та забезпечує комфортні умови для користувача.

Оцінка

5
progress
5
4
progress
1
3
progress
1
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

16 лютого 2023
imgimgimgimgimg

Также добавлю к своему отзыву предыдущему -на БП не совпадаю крепления к корпусу! Тоесть я на силу крутил 3 болта а 4й в олном углу расковырял отверткой что бы он туда закрутился и отверстия на корпусе совпали с ГОЛДОВЫМ БП VINGA))) Они не могут даже дырки скопировать с любого НОРМАЛЬНОГО Блока питания...брендовый. Теперь у меня еще и Корпус системника расковырян отверткой...Вот такие вот БП...Опять же я хотел купить другой но продавец настойчиво рекомндовал купить именно его, я доверился человеку так как знаю что в Brain работают нормальные ребята на опыте, ну всмысле я там покупаю себе технику уже много лет и всегда консультант тебе говорит как есть - это не тот магазин где тебе продают воздух лишь бы продать...Но с Vinga ситация иная..нужно делать продажиья это уже понял!! Спасибо вам ребят - купил! Добра любви здоровьячка вам!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 лютого 2023
imgimgimgimgimg

Купил на замену старому Топовому CHIFTEC 400W который у меня проработал 10-12 лет и до сих пор работает, на систему (FX8300+GTX1060 на 970 чипе от MSI) Причина замены была - просто захотелось современный БП. Ребята в магазине настаивали взять Vinga -я хотел взять что угодно даже дороже только не Китайский бренд, бренд хороший (у меня вся перефирия от Vinga) но БП мен разочароыал - через месяц после покупки вентилятор начал трещать, ну тоесть раньше на древнем блоке фирменном у меня была тишина, сейчас каждый день я слышу треск куллреа БП Vinga у себя из под стола в открытом стенде, это именно треск, не шуршание на каких либо оборотах это трекс издаваемый дешевым китайским кулером который прораьотал бесшумно ровно 1 месяц! Нести по гарантии и здавать его обратно я естесвенно не буду - вы представляете сколько я там все собирал и подключал..я устал! Я просто хотел новый БП и ТИШИНЫ!!! Новый БП есть - тишины НЕТУ! Я даже готов заплатить ребятам из Brain на выезд на такси пускай сами приедут и поменяют мне БП на другой новый, такой же что бы не трещал на всю комнату. Сам я его везти никуда не буду! ) продавцу из магазина г.Днепр ул. В. Мономаха, 15 (автономный), перекресток ул. В. Мономаха и Театрального бульвара, напротив "KFC" - ТЕБЕ ПРИВЕТ БРАТ И СПАСИБО ЧТО ПРОДАЛ МНЕ VINGA! Ты просто красавчик - добра тебе и успехов по жизни.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
28 грудня 2022
imgimgimgimgimg

Скажіть, в цій моделі так і стоїть вентилятор на втулці ковзання?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
06 січня 2023

Доброго дня! Так.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
01 січня 2022
imgimgimgimgimg

Покупал этот блок питания себе и затем знакомым. У меня этот блок около 1,5 года работает в связке с Ryzen 3300X и RX570 4Gb. Нареканий нет. Как-то сравнивал на своём системнике в связке с RX580 4Gb. Потребление при запуске Furmark и стресс-теста процессора AIDA64 потребление из розетки было около 335Вт. При тех же условиях KCAS 600 потреблял из розетки порядка 365Вт. При этом VPS-550G на разъёме видеокарты держал честные 12 Вольт, а KCAS 600 просаживался до 11,6Вольт. При том что все электролиты на KCASе менялись год назад.
К минусам VPS-550G можно отнести увеличенный габарит и не совсем стандартное крепление - при установке в корпус пришлось немного повозиться. Отсутствие модульного подключения для такой цены не недостаток, а данность. В целом блок питания за свои деньги понравился.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 жовтня 2020
imgimgimgimgimg

у меня вопросик !
я заказал данный блок питания часть стоимости погашая брейн балами но сообщение пришло что оплата полной стоимости
как так или они не работают на приобретение данного блока и на что они вообще работаю

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 жовтня 2020

Андрей, пожалуйста, обратитесь в поддержку для решения вопроса - 0 800 216 803

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
09 травня 2020
imgimgimgimgimg

Блок питания хороший, но, но... Во первых - не совпали крепежные отверстия на корпусе и на бп, пришлось закручивать на 3 винта, а второй существенный минус - один из восьмиконтактных вёл себя странно, при подключении 2 пина так и наровили вылезть и не заходили в пазик, так сильно их хомутом пережали, что они просто не дотягивались до 6 остальных пинов. Со вторым коннектором всё нормально, мелочи, а очень неприятно. С 580 Pulse 8GB и 1600AF лержит стабильные 12V. Просадка +-70-100 mv. Надеюсь, в будущем, с кабелями исправят, была бы карта с двумя коннекторами, наверное - вернул бы по гарантии, а то вылазит 2 пина, когда загибаю провод, так и до кз недалеко.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 травня 2020

Спасибо, что поделились своим опытом использования данного блока питания, Антон! Вы всегда можете обратиться в наши сервисные центры при необходимости.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
11 вересня 2018
imgimgimgimgimg

Надёжность и стабильность - это те качества которые делают его лучшим в его классе. Плюс кулер на 120 мм делает его бесшумным. Рекомендую к покупке.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 квітня 2020

Не такой уж он и бесшумный. А так, хороший блок.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 листопада 2018

Здравствуйте, Кирилл! Спасибо за отзыв и за выбор нашего магазина. Надеемся, Ваши следующие покупки у нас тоже будут Вас радовать!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
15 червня 2017
imgimgimgimgimg

Обновите информацию! Модульного подключения кабелей в этом модели нету!!! Так же провода обычные, не такие как в 650 и 750

Був вам корисний цей відгук?
()
(1)
2409 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!