За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Блок живлення CoolerMaster 750W (MPE-7501-ACABW-BEU)

код товару: U0913006
Ціна за одиницю:
3579 грн
+74 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 5 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 5 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 5 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт БЖ ATX 2.52
Потужність 750 Вт
Модульне підключення кабелів не має
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Bronze
Модуль PFC активний
Підключення материнскої плати 24 pin
Підключення процесора 2x4+4pin
Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 4
Підключення відеокарти 4x6+2 pin
Кількість роз'ємів SATA 6
Кількість роз'ємів Peripheral 3
OutputСurrent +5V 20A
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputCurrent +12V1 62A
OutputСurrent -12V 0.3А
OutputСurrent +5Vsb
Тип охолодження вентилятор
Діаметр вентиляторів 1x120 мм
Захист від OCP (захист від перевантаження по струму на кожному каналі) ,  OPP (захист від перевантаження по сумарній потужності) ,  OTP (захист від перегріву) ,  SCP (захист від короткого замикання) ,  UVP (захист від зниженої напруги) ,  OVP (захист від підвищенння напруги)
Розмір, мм 140 x 150 x 86 mm

Інші

Виробник CoolerMaster
Модель 750W
Артикул MPE-7501-ACABW-BEU
Гарантія, міс 5
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

MWE Bronze V2 пропонує простий та надійний спосіб безпечного та ефективного живлення вашої системи за низькою ціною. ККД 80 PLUS Bronze, схема DC-to-DC + LLC, єдина шина +12, активний PFC і термочутливий вентилятор HDB забезпечують блоку живлення вірність своєму початковому призначенню. Цей блок живлення впорається з усіма вашими основними обчислювальними потребами без зайвого клопоту та проблем, пов'язаних з додатковими спеціальними функціями, синхронізацією програмного забезпечення та іншими "дзвіночками та свистками". Просто підключіть його до системи та приступайте до роботи. Для відмінних рішень середнього рівня ви не помилитеся, обравши MWE Bronze V2.

Сертифікація 80 Plus Bronze

Важливо розуміти, що таке ефективність і насправді означають рейтинги. Рейтинг ефективності показує, скільки енергії зберігається та/або втрачається під час передачі від електромережі до ваших компонентів. Він не вказує на загальну якість блоку живлення. БП не обов'язково мати рейтинг 80 PLUS Gold, щоб бути надійним та безпечним. А БП із рейтингом 80 PLUS Gold не обов'язково є таким. MWE Bronze V2 гарантує типову ефективність 85% і є надійним і безпечним.

120-мм вентилятор HDB

Постійна боротьба між охолодженням та шумом така ж стара, як і сама індустрія споживчих ПК. Забезпечення охолодження компонентів без шуму під час роботи, як і раніше, є одним із найскладніших завдань для всіх технологій охолодження на основі вентиляторів. Вирішенням цієї проблеми в MWE Bronze є термочутливий 120-мм вентилятор HDB. Він обертається залежно від температури системи, постійно регулюючи її, щоб підтримувати плавну та безпечну роботу вашого БП із мінімальним рівнем шуму.

Поодинока шина +12 В

Отримання харчування від стіни до БП, а потім до компонентів – непроста ситуація. Живлення надходить з одним рівнем напруги, але вашим компонентам потрібна інша напруга. Це харчування має бути спочатку передано на/через перетворювач, щоб зробити його безпечним для використання вашими компонентами без навантаження.

Лінії/дроти, що використовуються для початкового переміщення енергії від стіни до перетворювача, повинні бути надійними та послідовними, щоб забезпечити загальну продуктивність вашої системи. Саме тому в MWE Bronze для цього процесу використовується тільки одна шина +12 В. Таким чином, всі компоненти вашої системи постійно отримують однакове живлення від одного джерела, що гарантує узгодженість всіх з'єднань.

Конструкція схеми DC-to-DC

Енергія надходить у вигляді кількох рівнів напруги. Електрична мережа подає живлення з одним рівнем напруги, але для нормальної роботи кожного з ваших компонентів потрібна певна напруга. Процес перетворення сирої енергії від електромережі на кілька рівнів напруги, необхідних вашим компонентам, вимагає спеціальних компонентів для швидкого, ефективного та безпечного завершення цього процесу. Технологія DC-to-DC + LLC у MWE Bronze була ретельно розроблена для досягнення цієї мети. Схема Dual Forward була розроблена для перетворення живлення 12 В на рівні 3 В та 5 В з мінімальним рівнем пульсаційного шуму, ефективністю 80 PLUS Bronze та зниженням ризику для підключених компонентів.

Плоскі чорні кабелі

Для багатьох збирачів ПК з естетичної точки зору прокладання кабелів може бути однією з найнеприємніших частин збирання ПК. Кабелі можуть бути заплутаними, надто короткими чи надто довгими, і вони майже ніколи не виглядають добре. У MWE Bronze - V2 використовуються плоскі та гнучкі чорні кабелі, які допомагають подолати ці проблеми. Ці кабелі більш дискретні та гнучкі, що полегшує їх впровадження в систему, займаючи при цьому менше місця. Це особливо корисно для невеликих корпусів та збереження повітряного потоку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3579 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!