За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Vortex Kaibab HD 18x56 WP (KAI-5618) (929472)

код товару: U0595524
Ціна за одиницю:
60999 грн
+2646 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 18х
Діаметр об'єктива 56 мм
Діаметр вихідної зіниці 3.1 мм
Фактор сутінків 31.75
Світлосила 9.61
Найменша відстань фокусування 7 м
Поле зору на 1000 м 59 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 60 – 76 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Лінзи з повним багатошаровим покриттям (Fully Multi Coated)
Покриття об’єктива багатошарове
Призми BaK4
Водостійкість захист від вологи

Додаткові характеристики

Довжина 196 мм
Ширина 148 мм
Вага 1.23 кг

Інші

Виробник Vortex
Модель Kaibab HD 18x56 WP (KAI-5618)
Артикул 929472
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Біноклі Vortex серії Vortex Kaibab HD 18x56 WP - це, безумовно, один з шедеврів оптичної промисловості, що гарантує мисливцям, спортсменам та ентузіастам активного відпочинку преміальну якість. Надміцне покриття ArmorTec забезпечує захист лінз від подряпин, масел та бруду. Призми з високоякісного скла BAK4 з фазовою корекцією та діелектричним покриттям сприяють приголомшливій деталізації. Легкий ергономічний магнієвий корпус бінокля оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникним та заповненим аргоном, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах температури.

Особливості бінокля Vortex Kaibab HD 18x56 WP:

Апохроматична оптична система APO - оптична конструкція, у якій виправлені сферична аберація та хроматичні аберації для трьох та більше кольорів. Ця оптична система використовується лише виробниками преміального цінового сегмента.

Лінзи зі скла з високою щільністю HD (High Density) та екстра-низькою дисперсією забезпечують покращену кольоропередачу та високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектру). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу.

Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості картинки.

Dielectric Prism Coatings Діелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла порівняно з металевими покриттями. Це значно покращує світлопропускання, завдяки чому забезпечується чітке та яскраве зображення з максимально точною передачі кольорів.

Phase Correction Cпеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологи міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.

Fogproof означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (у даному випадку аргоном), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.

ArmorTek Надміцне покриття забезпечує захист лінз від подряпин, масел і бруду.

Rubber Armor Прогумований корпус забезпечує надійний захист від ковзання та довговічний зовнішній захист.

Ультрасучасний процес нанесення покриття Plasma Tech забезпечує неперевершену міцність та продуктивність.

Багатопозиційні наочники. Легко і точно підлаштовуються для потрібного комфортного становища, що дає змогу використовувати бінокль як з окулярами, так і без них.

True Open Hinge дизайн дає чудову ергономіку, зменшуючи загальну вагу та об'єм.

Можливість використання штативу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

60999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!