За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бінокль Vortex Diamondback HD 10x32 WP (DB-213)

код товару: U0403444
Ціна за одиницю:
10999 грн
+500 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Кратність наближення 10х
Діаметр вихідної зіниці 3.2 мм
Найменша відстань фокусування 1.8 м
Поле зору на 1000 м 113 м
Діапазон зміни міжзіничної відстані 57-73 мм

Конструктивні особливості

Оптична конструкція Roof
Призми BaK4
Водостійкість до 1 м на 30 хв

Додаткові характеристики

Довжина 112 мм
Ширина 117 мм

Інші

Виробник Vortex
Модель Diamondback HD 10x32 WP
Артикул DB-213
Гарантія, міс 120
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Нове покоління самої популярної лінійки біноклів Vortex Diamondback HD - це покоління з високою роздільною здатністю зображення. Сучасна HD-оптика дозволяє мінімізувати спотворення і досягти реалістичного зображення. Призми з високоякісного скла BAK4 з фазовою корекцією і діелектричним покриттям сприяють приголомшливій деталізації. Продуктивність біноклів Vortex Diamondback HD значно переважає над їх вартістю. Вдалий дизайн біноклів залишився без змін. Вони як і раніше мають сучасний верхній шарнірний міст (Top Hinge). Легкий ергономічний корпус бінокля оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникний і заповнений аргоном, що запобігає запітнінню оптики при різких змінах температури. Корпус біноклів компактний, легкий, а головне зручний для захоплення пальцями рук. Мінімальна дистанція фокусування бінокля настільки хороша, що дозволяє буквально спостерігати навіть те, що відбувається на відстані півтора метра. Можна без сумнівів сказати, що ці біноклі значно перевершують конкурентів в своєму класі.

  • High Definition Optics - використання оптичних елементів зі спеціальних сортів скла зі строго визначеними коефіцієнтами заломлення дозволило оптимізувати геометричні і хроматичні аберації, і досягти виключно високої роздільної здатності і якості зображення, недоступної для більшості біноклів з ахроматичними об'єктивами.
  • Dielectric Prism Coatings - діелектричне багатошарове покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла в порівнянні з металевими покриттями. Це значно покращує світлопропускання, завдяки чому забезпечується чітке і яскраве зображення з максимально точною передачею кольору.
  • Phase Correction - спеціальне фазокоректуюче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призмової обертаючої системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельних пучка світлових хвиль, виникає позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це зміщення. Як результат - зображення максимально чітке і контрастне. Вартість такого покриття досить висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі тільки імениті виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмової системи Roof.
  • Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнюючим О-кільцем і захищена від проникнення вологи по міжнародному класу IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метра не завдасть приладу щонайменшої шкоди і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не страшні.
  • Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу і замінюється інертним газом (в даному випадку аргоном), який не містить в своєму складі водяної пари і не конденсується.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!