За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка Toorx Treadmill Experience Plus (EXPERIENCE-PLUS) (929873)

код товару: U0848664
Ціна за одиницю:
65899 грн
+2611 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення домашні
Конструкція складні
Потужність двигуна 3.5 к.с.
Пікова потужність 5 л.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Зміна кутів нахилу 0-15%
Максимальна вага користувача 130 кг
Регулювання кута нахилу електрична
Система амортизації Soft Tech (4 амортизаційні подушки)
Розмір бігової поверхні 151 х 50 см
Дисплей LED
Показання дисплея швидкість ,  Поточна програма ,  Кроки ,  темп ,  нахил ,  пульс ,  калорії ,  дистанція ,  час
Програми Користувацькі програми - 4 ,  Цільові програми - 4 ,  Ручна програма - 1 ,  Пульсозалежні програми - 4 ,  Програма контролю рівня підшкірного жиру - 1 ,  Установлені програми - 24
Додатково Амортизація ,  Товщина бігового полотна – 1.6 мм ,  Сенсорні датчики вимірювання пульсу. ,  Підставка для смартфона/планшета. ,  Бездротовий нагрудний кардіодатчик постачається в комплекті з тренажером. ,  Складана конструкція ,  Вбудована аудіосистема ,  USB порт ,  компенсатори нерівності підлоги ,  тримач для пляшки ,  підставка для аксесуарів ,  транспортувальні ролики
Розміри в робочому вигляді 197 x 81 x 139 см
Розміри в складеному вигляді 114 x 81 x 170 см
Вага 84 кг

Інші

Виробник Toorx
Модель Treadmill Experience Plus (EXPERIENCE-PLUS)
Артикул 929873
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Бігова доріжка Toorx Treadmill Experience Plus від італійського виробника Garlando S.p.A. призначена для спортивної ходьби та бігу в домашніх умовах. Модель розрахована на максимальну вагу користувача до 130 кг і має потужний двигун постійного струму 3.5 к.с., який дозволяє розвивати швидкість від 1 до 22 км/год. Бігове полотно розміром 151 х 50 см із можливістю регулювання нахилу від 0 до 15% як кнопками на панелі керування, так і за допомогою кнопок, розташованих на поручнях.

Система амортизації Soft Tech знижує навантаження на суглоби та мінімізує ризик отримання травми в процесі занять. Консоль тренажера з LED-дисплеєм оснащена різноманітними програмами як для підготовлених користувачів, так і для початківців. Бездротовий датчик вимірювання пульсу буде доречним під час тренування по одній із чотирьох пульсозалежних програм. Бігова доріжка Toorx Treadmill Experience Plus має складану конструкцію та транспортувальні ролики, завдяки чому її легко переміщати по квартирі.

Особливості

  • Мінімальна швидкість - 1 км/год (крок - 0.1 км/год)
  • Консоль має LED-дисплей та зручну панель керування
  • Кнопки регулювання швидкістю/нахилом також розташовані на поручнях
  • 38 програм для повноцінного кардіотренування
  • Бездротовий нагрудний кардіодатчик (йде в комплекті) та сенсорні датчики для вимірювання пульсу
  • Підставка для смартфона/планшета
  • Вбудовані Bluetooth динаміки
  • Складана конструкція для компактного зберігання та економії місця

App Ready 3.0 - за допомогою пристрою TRX App Gate 3.0 (купується окремо) відбувається інтеграція з iConsole+ Training, Kinomap та Zwift.

iConsole+ Training - додаток нового покоління для iConsole. Він надає більш детальні дані про тренування, більш простий режим навчання та інтегроване з BLE Heart Rate Monitor. Цей додаток працює з сумісними велотренажерами, орбітреками та біговими доріжками з вбудованим приймачем Bluetooth Low Energy. Тренуйтеся разом з iConsole і насолоджуйтесь кожного разу.

Завантажте додаток Kinomap, увімкніть свій пристрій, і Вам буде доступно 300 000 км геолокалізованих відео, зареєстрованих по всьому світу. Киньте виклик своїм друзям, змагайтеся з іншими користувачами або тренуйтеся наодинці, щоб побити свої рекорди. Завдяки більш ніж 15 новим функціям, додаток для тренувань має зовсім новий вигляд, який відповідає потребам користувача, включаючи кадри з реального життя для тренувань у приміщенні. Додаток Kinomap також включає навчальний відеоконтент, абсолютно новий ігровий процес через публічні та приватні перегони. Ніколи ще тренування не було таким захоплюючим: швидкість відео синхронізується з ритмом Вашого руху.

Ви готові розпочати? Досліджуйте кожен куточок світу, обмінюйтесь коментарями у соціальних мережах та порівнюйте свої результати. Завантажте Zwift - безкоштовний додаток для бігу та тренувань із Вашою спільнотою. Тренуйтесь весело разом зі світовою спільнотою крізь захоплюючі локації, тренуйтеся вдень і вночі, в дощ чи спеку, з будь-якої точки світу абсолютно безкоштовно. Наші елітні тренери створюють вправи, щоб зробити Вас спортсменом, яким Ви хочете стати. Програми підбираються відповідно до рівня Вашої фізичної підготовки, і їх легко виконувати, що полегшує тренування та робить його веселим. Незалежно від того, чи готуєтеся Ви до забігу на 5 кілометрів, напівмарафону чи тріатлону, Ваші потреби в тренуваннях будуть враховані.

Займайтесь самостійно або приєднуйтесь до групових тренувань і досліджуйте показники після бігу, щоб провести свій найкращий сезон. Біг зі спортсменами по всьому світу є основою Zwift. Вибирайте між сотнями подій - від веселих групових забігів до напружених перегонів зі справжніми призами. Знайдіть своїх друзів і бігайте з ними в режимі реального часу, підключившись до програм сторонніх розробників, таких як Strava та Garmin Connect. Спільнота Zwift підтримує Вашу мотивацію тримати темп та фінішувати якнайкраще.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

65899 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!