За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Бігова доріжка AeroStream AT-768G LED

код товару: U0877799
Ціна за одиницю:
89509 грн
+3895 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 1 місяць

Характеристики

Основні характеристики

Призначення професійні
Конструкція нескладні
Потужність двигуна 4 к.с.
Максимальна швидкість 22 км/г
Зміна кутів нахилу 0-15%
Максимальна вага користувача 180 кг
Регулювання кута нахилу електрична
Система амортизації еластомери змінної пружності
Розмір бігової поверхні 155 х 56 см
Дисплей LED
Показання дисплея дистанція ,  профіль тренування ,  кут нахилу ,  пульс ,  калорії ,  час ,  швидкість
Програми 36 тренувальних програм
Додатково компенсатори нерівності підлоги ,  Амортизація ,  Регулювання кута нахилу ,  Вимірювання пульсу ,  MP3 Плеєр
Розміри в складеному вигляді 221 х 90 х 38 см
Вага 165 кг

Інші

Виробник AeroStream
Модель AT-768G LED
Артикул AT-768G LED
Гарантія, міс 1
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Професійна бігова доріжка Aerostream AT-768G LED - це високотехнологічне рішення для тих, хто прагне до досконалості в галузі фітнесу та здоров'я. Ексклюзивна модель 2023 року, розроблена з урахуванням останніх технологічних досягнень, являє собою еволюційний розвиток у сегменті комерційного обладнання для бігу. Створена для безперервної експлуатації в комерційних умовах, ця доріжка об'єднує в собі чотири ключові компоненти успіху: потужність, надійність, функціональність і доступність. Aerostream AT-768G LED надає оптимальні можливості для досягнення видатних результатів, забезпечуючи комфорт, безпеку та ефективність тренувань як для новачків, так і для досвідчених відвідувачів вашого спортивного залу.

Ключові особливості

Оскільки дана модель створена для постійного, комерційного використання, вона володіє відповідними ключовими особливостями, спрямованими на досягнення універсальності, міцності та стійкості до навантажень.

Конструкція рами та важелів розрахована на високі навантаження, тому вона виготовлена з високоякісної сталі з двошаровим порошковим антикорозійним покриттям. Заявлено максимально доступну вагу користувача до 180 кг, а робочу 160 кг.

Двигун змінного струму потужністю 4 кінських сили оснащений системою управління DY-AC drive. Бігові доріжки з двигунами на змінному струмі часто використовуються в комерційних цілях, як-от фітнес-центри, оскільки вони забезпечують вищу продуктивність і довговічність, порівнюючи з доріжками на постійному струмі, які найчастіше зустрічаються в домашніх моделях. Двигун змінного струму також дає змогу біговій доріжці працювати на вищих швидкостях і забезпечувати стабільну роботу під час інтенсивних навантажень.

Комфортна панель з яскравим LED дисплеєм поєднана кнопкою екстреної зупинки, а також кнопками швидкого доступу, які дають змогу в один дотик міняти швидкість і кут нахилу бігового полотна.

MP3 програвач для прослуховування музики з вашого плеєра стане приємним доповненням. Ваша музика може програватися через динаміки в консолі, що дасть вам змогу задати ритм під час інтенсивних тренувань.

Бігове полотно розроблялося під комерційні потреби має багатошарову ортопедичну структуру і розміри 56 х 155 см. Ширина полотна в 56 см забезпечує підвищену безпеку під час використання недосвідченими спортсменами у фітнес центрах, так як у них буде менше шанс заступити на борти доріжки. Більш того, компенсатори нерівності підлоги забезпечують кращу стійкість на різних поверхнях і запобігають розгойдування доріжки.

Ролики з м'якою поверхнею, встановлені на днищі доріжки, зберігають будь-яку підлогу від ушкоджень під час транспортування та експлуатації, це буде перевагою під час перепланування залу.

Функціонал

Весь функціонал цієї доріжки спрямований на забезпечення універсального використання як новачками, так і професійними спортсменами, тому кожен зможе підібрати необхідний для себе режим експлуатації. Тренажер оснащений декількома режимами роботи, які можна вибрати на консолі, а вся важлива для тренування інформація, така як швидкість, час, відстань, кількість кроків, калорії, пульс і кут нахилу полотна відобразиться на яскравому LED дисплеї. На консолі окремо виведені кнопки регулювання діапазону швидкості та діапазону нахилу. Вибрати ви зможете з наступних режимів:

P0 - програма ручного керування.
Цей режим надає користувачеві повний контроль над тренуванням, даючи змогу самостійно встановлювати швидкість (від 1 до 25 км\год), кут нахилу та бажану відстань для пробіжки.

Системні режими
P1-P36 дозволяють вибрати один із заздалегідь встановлених режимом роботи. Вони розроблені для різних типів навантажень і націлені на інтервальні тренування з різними рівнями складності та інтенсивності.

Три користувацькі режими
U1-U3 для створення своїх власних програм з параметрами швидкості та кута нахилу, які можна налаштувати, у кожному часовому сегменті всього тренування.

Режим вимірювання пульсу, датчики якого розміщені на спеціальних ручках під панеллю керування, буде корисним доповненням для оптимізації результатів тренування та запобігання перевантаженню.

Режим вимірювання маси тіла (ІМТ) допомагає визначити співвідношення маси тіла та зросту, завдяки чому ви зможете отримати необхідну інформацію про стан здоров'я і спланувати коригування своєї ваги. У цьому режимі вам буде потрібно ввести різні параметри, такі як стать, вік, зріст і вагу, для розрахунку ІМТ. Після введення всіх необхідних даних, потрібно покласти руки на датчик на поручнях для вимірювання пульсу і дисплей відобразить розрахований ІМТ. Цей режим надає інформацію про те, чи перебуває ваша маса в межах допустимої норми, або ж ви занадто худий/страждаєте від ожиріння.

Режим вимірювання частоти серцевих скорочень (ЧСС), доступний у ввімкненому стані доріжки та здатний відображати діапазон ЧСС від 50 до 200 ударів на хвилину. Надані дані про частоту серцевих скорочень дадуть змогу підібрати оптимальний режим бігу, згідно з рекомендаціями тренера або лікаря.

Висновок

Бігова доріжка Aerostream AT-768G LED призначена для активного використання в громадських залах і підходить спортсменам різної статури та підготовки. Широкий функціонал, висока міцність, а також комфортний інтерфейс не залишать байдужим навіть найвибагливішого відвідувача.

Технічні характеристики:

  • Двигун змінного струму: 4 к. с.;
  • Діапазон швидкості: 1-22 км/год;
  • Кут нахилу: 0 - 15%;
  • Розмір бігового полотна: 155 х 56 см;
  • Максимальна вага користувача: 180 кг (рекомендована: 160 кг);
  • Габарити тренажера в упаковці: 221х90х38 см;
  • Транспортне пакування:
    -Коробка-1. Вага: брутто 162 кг;
    -Коробка-2. Вага: брутто 28 кг; Габарити: 114х95х38 см;
  • Вага тренажера: 165 кг.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

89509 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!