За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Батарея універсальна Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD soft touch blue (BTPB3510WLROBL)

код товару: U0359486
Колір:
Ціна за одиницю:
999 грн
Ціна за одиницю:
619 грн
+57 бонусів
+24 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основне

Ємність 10000 mAh
Електрохімічна система Li-pol
Джерело заряду батареї USB
Інтерфейси підключення (вхід) microUSBUSB Type-C
Інтерфейси підключення (вихід) 1 х USBUSB Type-CWireless Charger
Вхідний струм 2 A
Вхідна напруга 9 V ,  5 V
Вихідний струм 1.1 A ,  3 A ,  1.5 A ,  2 A ,  1 A
Розмір 151.5x72x15.5 mm
Час зарядки 6-7 годин
Кількість перезарядок 500 разів
Захист захист від перевантаження по струму ,  захист від повного розряда ,  захист від перезаряду ,  захист від короткого замикання
Матеріал корпусу пластик
Вага 239 г
Колір синій

Інші

Виробник Vinga
Модель 10000 mAh Wireless QC3.0 PD soft touch blue
Артикул BTPB3510WLROBL
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823093310186
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

10000 mAh це багато чи мало? Достатньо, щоб 2 -3 рази повністю зарядити з нуля сучасний смартфон. І в той же час не занадто багато, щоб не заряджати сам павербанк надто довго. Від стандартного зарядного пристрою, час зарядки становитиме 5-6 годин, а із швидкою зарядкою - утричі швидше!

У Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD soft touch застосовано літій-полімерну батарею останнього покоління. Вона має низький коефіцієнт саморозряду і в неї відсутній «ефект пам'яті», властивий батареям минулих поколінь. Плюс - відмінна довговічність – до 500 циклів повного заряду при збереженні як мінімум 70% початкової ємності.

Вхідні інтерфейси

Їх у даній моделі два: Micro USB з вхідною напругою 5 В і струмом 2 А і USB Type-C з підтримкою інтерфейсу Power Delivery 2.0. Він працює в обидві сторони, тобто можна заряджати павербанк і заряджати від нього ваші пристрої через один і той самий роз'єм USB Type-C. При чому це можна робити значно швидше, ніж через стандартний Micro USB. Протокол Power Delivery 2.0 дозволяє отримувати потужність заряду до 18 Вт (9В-2А). Таким чином, при наявності відповідного зарядного пристрою, можна зарядити батарею вдвічі швидше, ніж 2 А зарядкою (і у 3,5 рази швидше, ніж стандартною 1 А).

Вихідні інтерфейси

Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD пропонує одразу 3 варіанти для зарядки пристроїв.

1. Порт USB Type-A з підтримкою технологїї швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0. Дана технологія дозволяє віддавати пристрою до 18 Вт потужності заряду, істотно (в 2-3 рази) пришвидшуючи процес зарядки. Підтримується велика кількість комбінацій В – А, для сумісності практично з усіма існуючими видами пристроїв (DC 5-6.5V/3A,6.5-9V/2A,9-12V/1.5A).

Звичайно ж, все це відбувається без негативного впливу на акумулятор вашого пристрою, адже «розумна» система аналізує і початковий заряд акумулятора, и його зношеність, і ще масу параметрів, щоб зробити процес максимально швидким та безпечним.

2. Порт USB Type-С з підтримкою технології швидкої зарядки Power Delivery 2.0. Технологія швидкої зарядки також дозволяє віддавати до 18 Вт потужності заряду (5V/2A 9V/2A 12V/1.5A) і є відмінним доповненням до попереднього порту. Ви завжди зможете підключити будь-який ваш пристрій до одного з цих портів і отримати сумісність з одною з технологій швидкої зарядки. Також нагадаємо, що цей порт може бути використаний також і для швидкої зарядки Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD. До рече, якщо потрібно зарядити «старий» або «простий» пристрій, то будь який  з цих інферфейсів забезпечує сумісність з ними без проблем.

3. Швидкий бездротовий інтерфейс за стандартом Qi з потужністю заряду до 10 Вт (DC 9V/1.1A,5V/1A). Фішка для найновіших просунутих смартфонів їх власників. Все, що потрібно –  просто покласти смартфон на павербанк і увімкнути його. Зарядка почнеться автоматично! Підтримується швидкий варіант бездротової зарядки 10 Вт (варто пам'ятати, що ефективність передачі енергії для будь-якої бездротової зарядки складає приблизно 80%).

Захист та безпека

З Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD можна не хвилюватися ні за пристрої, які ви від нього заряджаєте, ні за сам павербанк. В нього апаратно вбудовано:

  • захист від короткого замикання
  • захист від перезаряду
  • захист від полного розряду
  • захист від перенавантаження по струму
  • захист від перегріву.

Матеріали корпусу

Корпус виготовлено з високоякісного пластику з покриттям soft touch і вогневідштовхуючими властивостями. Приємний на дотик и довговічний. У центрі корпусу передбачена прогумована кругла поверхня, щоб під час бездротової  зарядки смартфон не «з'їжджав» з павербанку. Також встановлено індикатор заряду с 5-ма світлодіодами, щоб дізнаватися ступінь заряду. Компактність і мала вага заслуговують окремої уваги: Vinga 10000 mAh Wireless QC3.0 PD важить трохи більше 200 г!

Більше можливостей з бездротовою зарядкою
Портативний акумулятор з бездротовою зарядкою забезпечить усім вашим гаджетам додаткову порцію енергії, коли вона так необхідна. Просто покладіть телефон або гаджет, який підтримує бездротову зарядку, зверху на павербанк, і почнеться підзарядка акумулятора. Він оснащений високоякісним літієво-полімерним акумулятором високої щільності ємністю 10 000 мАг, що дозволить кілька разів зарядити смартфон або інший мобільний девайс.
Три варіанти для зарядки пристроїв
- Порт USB Type-A з підтримкою технологїї швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0. Дана технологія дозволяє віддавати пристрою до 18 Вт потужності заряду, що в 2-3 рази пришвидшує процес зарядки.
- Порт USB Type-С з підтримкою технології швидкої зарядки Power Delivery 2.0. Технологія швидкої зарядки також дозволяє віддавати до 18 Вт потужності заряду (5V/2A 9V/2A 12V/1.5A). Ви завжди зможете підключити будь-який ваш пристрій до одного з цих портів і отримати сумісність з одною з технологій швидкої зарядки.
- Швидкий бездротовий інтерфейс за стандартом Qi з потужністю заряду до 10 Вт (DC 9V/1.1A,5V/1A). Фішка для найновіших смартфонів їх власників. Все, що потрібно – просто покласти смартфон на павербанк і увімкнути його. Зарядка почнеться автоматично! Підтримується швидкий варіант бездротової зарядки 10 Вт.
Швидка зарядка павербанка
У даної моделі два входи: Micro USB з вхідною напругою 5 В і струмом 2 А та USB Type-C з підтримкою інтерфейсу Power Delivery 2.0. Він працює в обидві сторони, тобто можна заряджати павербанк і заряджати від нього ваші пристрої через один і той самий роз'єм USB Type-C. Протокол Power Delivery 2.0 дозволяє отримувати потужність заряду до 18 Вт (9В-2А). Таким чином, при наявності відповідного зарядного пристрою, можна зарядити батарею вдвічі швидше, ніж 2 А зарядкою (і у 3,5 рази швидше, ніж стандартною 1 А).
Міцність та безпека
Заряджайте свої мобільні пристрої абсолютно безпечно. Спеціальний смарт-чіп захищає Vinga від короткого замикання, перезаряду, від повного розряду та має захист від перевантаження по струму. Він максимально убезпечить не лише сам зовнішній акумулятор, а і ваші гаджети під час підзарядки від павербанку.

Оцінка

5
progress
4
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

12 грудня 2022
imgimgimgimgimg

Задоволена

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
28 травня 2022
imgimgimgimgimg

Погано тримає заряд. Не вистачає навіть на два заряда телефона. Можливо попався брак

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
30 травня 2022

Андрію, який саме об'єм заряджаєте? Кількість зарядок також залежить від способу заряджання.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
25 травня 2022
imgimgimgimgimg

Все добре.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
14 травня 2022
imgimgimgimgimg

В целом впечатления превзошли ожидания. Был приятно удивлен хорошим качеством. Долго сомневался, но сейчас вижу, что напрасно. Пластик приятный на ощупь. Сборка хорошая. крепкий корпус. Есть короткий шнур для зарядки в комплекте. Есть быстрая зарядка, как телефона так и самого повербанка. Зарядным устройством на 2А ( с быстрой зарядкой) зарядился повербанк за 4 часа. Телефон на 3000 мАч с 20 до 100% зарядил 2,5 раза, что весьма хорошо. Заряжает быстро. Надеюсь, что будет долго служить. РЕКОМЕНДУЮ

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 листопада 2019
imgimgimgimgimg

Заряджає швидко бо є QC3.0, робить класно Wireless

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!