По вашему запросу ничего не найдено. Попробуйте уточнить свой запрос
Категории:
Результаты в категории:
Заказать звонок

Зарядная станция Choetech BS002 300W (BS002)

код товара: U0817345
Цена за единицу:
5159 грн
+91 бонус
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Доставка:

Ваш город:

Товар не доступен
Оплата

Наличная, Безналичная, VISA/Mastercard

 

Обмен / возврат

Обмен / возврат товара в течении 14 дней

Гарантия: 12 месяцев

Характеристики

Основные характеристики

Емкость аккумулятора 277 Вт*час
Тип батареи Li-Pol
Выходная мощность 300 Вт
Выходное напряжение 220 - 240 В
Период эксплуатации от 800 зарядов до 80% мощности
Способ зарядки станции солнечная панельавто (прикуриватель)
Время зарядки от сети 220 В 3 ч
Температурный режим работы - 10 С до +40 С
Розмір 24.8*16.4*16.9 см
Вес 3.7 кг

Другие

Производитель Choetech
Модель BS002 300W
Артикул BS002
Гарантия, мес 12
Штрихкод 6932112104083
Примечание Производитель может менять свойства, характеристики, внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления

Описание

Choetech створив спосіб, щоб ви ніколи не розряджали акумулятор і завжди залишалися на зв’язку. Наша електростанція потужністю 500 Вт має технологію чистої синусоїдальної хвилі, яка безпечно живить електронні пристрої та забезпечує чисту безперебійну електроенергію, яка є такою ж надійною та безпечною, як і електроенергія, яку ви отримуєте вдома. Оснащений усіма необхідними портами для заряджання ваших пристроїв і приладів, а також зручною шкіряною ручкою, це наша найбільш портативна електростанція.

Потужний багатопортовий генератор потужністю 300 Вт

Висока потужність (76800 мА·год) із невеликими портативними функціями. Порти змінного струму/постійного струму/USB для кондиціонера: вхід/вихід змінного струму, вхід/вихід постійного струму, два порти QC3.0 USB-A, два порти USB-A 5 В/2,4 А , один порт USB-C PD потужністю 100 Вт і порт прикурювача. Це найбільш портативна електростанція «все-в-одному», яка може задовольнити будь-які потреби: заряджайте свій ноутбук, міні-кулер, дрон та іншу вуличну електроніку, коли ви в кемпінгу.

Екологічно чисте джерело живлення

Екологічно чиста електростанція використовує чисту синусоїдну технологію, яка безпечно живить електронні пристрої, забезпечуючи чисту, стабільну електроенергію, яка є такою ж надійною та безпечною, як і електроенергія, яку ви отримуєте вдома. Без газу, його можна легко заряджати від сонячної панелі, забезпечуючи та зберігаючи безкоштовну та екологічно чисту енергію. Працює тихо без вихлопних газів. (Вентилятор охолодження збоку від генератора буде видавати легкий звук під час роботи)

Ефективний сонячний генератор

Цю електростанцію можна заряджати двома способами: акумулятор можна повністю зарядити за допомогою сонячної панелі (не входить до комплекту) або від постійного струму. Ви можете використовувати цю електростанцію як аварійне/резервне джерело живлення для телефону, маленького вентилятора, ноутбука, радіо тощо.

Готовий до чудового відпочинку на природі

Тонкий дизайн із зручною ручкою для перенесення, візьміть цю резервну батарею з собою всюди: незалежно від того, перебуваєте ви на природі чи вдома, ми створили спосіб, щоб ви ніколи не розряджалися та залишалися на зв’язку. Цей генератор оснащений вбудованим світлодіодним підсвічуванням із 3 режимами освітлення (SOS, блимання, постійне ввімкнення), які можуть бути зручними у будь-якій надзвичайній ситуації.

Збірка військового рівня

Оболонка з авіаційного алюмінієвого сплаву на весь бічний корпус і матеріал ABS зміцнюють краї, зручна ручка та його протиковзкий килимок у нижній частині запобігають пошкодженню пристрою. Електростанція має вбудований захист від перевантаження по струму, перенапруги і перегріву, що забезпечує безпеку ваших пристроїв.

Незамінний для фургона

Оснащені портами AC/DC/USB: вхід/вихід змінного струму, вхід/вихід постійного струму, два порти QC3.0 USB-A, два порти USB-A 5 В/2,4 A, один порт USB-C PD потужністю 100 Вт і порт для прикурювача. Генератор електроенергії можна широко використовувати як у приміщенні, так і на відкритому повітрі: вдома, у вашому офісі, під час подорожей чи кемпінгу тощо. Зарядіть його та закиньте на задню частину автомобіля.

Портативне джерело живлення

Важить лише 3,7 кг із зручною ручкою, ідеальний розмір для подорожей: він ідеально поміститься у вашому рюкзаку або на задньому сидінні під час довгих подорожей: увімкніть музику, увімкніть дрон, не вмикайте світло, заряджайте телефон і включити інші корисні прилади.

Оценка

5
progress
3
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поделиться

Оставить отзыв

Наиболее полезные отзывы

05 января 2024
imgimgimgimgimg

Для квартири оптимальний вибір за невелику ціну. З нюансів довго заряжається, але це не критично, без швидкої зарядки буде кращий ресурс батареї.

Был ли полезен вам этот отзыв?
()
(0)
08 декабря 2023
imgimgimgimgimg

Купил сегодня єту станцию. Она была разряжена . Зарядил и увидел что не работает выход 220 . Завтра несу обратно. Покупал на подарок , так что очень не приятная история.

Был ли полезен вам этот отзыв?
()
(0)
25 ноября 2023
imgimgimgimgimg

Станція прийшла розряджена до 1%. Зарядилась з 1% до 100% рівно за 4,5 години. Підключив ноут та монітор 24" , загалом система потребляє 50-70W. Гадаю вистачить на 3-4 години.
Є один незозумілий момент. Коли підключаю ноут та монітор через вихід AC все працює добре. Коли підключаю ноут через USB-C, то живлення на ноут йде, а монітор гасне, хоча кнопка горить. Таке враження що в такій конфігурації монітору не вистачає потужності, чи при активному виході з USB порта просідає напруга на AC виході. Буду звертатися до сц.

Был ли полезен вам этот отзыв?
()
(0)
25 ноября 2023

*Заряджав комплектним блоком живлення (60W)

Был ли полезен вам этот отзыв?
()
(0)
5159 грн

Ваш город:

Пункт выдачи:

Подпишитесь на рассылку и узнавайте о новостях и распродажах первыми!