За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Знищувач документів Fellowes 75Cs (f.U4675001)

код товару: U0125829
Ціна за одиницю:
25900 грн
+953 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Категорія для офісу
Потужність, листів А4 12
Тип різки фрагменти
Розмір фрагментів (мм) 3.9 х 38 мм
Рівень секретності P-4
Робоча ширина (мм) 230
Об'єм кошика 27 л
Автоматичний старт/стоп +
Реверс +
Швідкість, м/хв 3.3
Знищення скріпок +
Знищення пластикових карток +
Знищення CD +
Рівень шуму (дБ) 70
Робочий цикл "вкл"/"викл", (мін) 13/20
Розміри 440 x 346 x 252 мм
Вага, кг 12.46 кг

Інші

Виробник Fellowes
Модель 75Cs
Артикул f.U4675001
Гарантія, міс 24
Штрихкод 5004385962895
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Знищувач документів Fellowes 75Cs (f.U4675001) призначений як для персонального використання, так і для малого офісу. Різка на фрагменти розміром з конфетті забезпечує P-4 рівень секретності. Технологія SafeSense підвищує безпеку при роботі з тими, що знищують. Вбудований електронний сенсор миттєво зупиняє шредер при контакті із зоною подачі паперу. Віконце на передній частині корзини дозволяє оцінити її наповнення. Широкі можливості знищення і тривалий робочий цикл роблять знищувач 75Cs незамінним помічником у щоденній роботі.

Чому знищувати ?. Крадіжка даних є загрозою для всіх, і в особистому житті і на роботі - кожен день ми обробляємо так багато інформації. Для злочинців копія паспорта або бланк заява може бути достатнім для крадіжки особистих даних. Чим загрожує втрата персональних даних? Якщо коротко - величезними втратами і не тільки фінансовими. Середня втрата в Польщі 8500 євро. На додаток до грошей ми можемо втратити добре ім'я або навіть свободу. Зростає число випадків скоєння злочинів "за рахунок когось іншого", а захист у суді може бути дуже довгою і важкою процедурою. Випадки, пов'язані з втратою особистих даних часто є результатом відсутності інформації, що такий злочин було скоєно.

Що знищувати ?. Рішення про те, що повинно бути знищено - не повинно бути складним. Насправді, кожен документ, навіть CD / DVD, в тому числі особистого, корпоративного або фінансового виду інформації, повинні бути знищені, перш ніж викинуті. Поліція і експерти сходяться на думці, що одним з кращих способів захисту вашої особистості - знищити небажані документи, що містять персональні дані. Подумайте про кількість інформації, яку ми друкуємо на щоденній основі - заявок, копії повідомлень електронної пошти, планів, таблиць і більш - що може статися, якщо б ці дані потрапили в чужі руки. Переконайтеся, що ви і ваші колеги ніколи не будете залишати офіс залишаючи вільно лежать документи, не викидайте їх, попередньо не знищивши. Переконайтеся, що важлива, конфіденційна інформація знищується правильно і безпечно - переважно з використанням шредера.

Вдома: інформація з банку, заяви по кредитній картці, Рахунки, Документи з страхових компаній, Рахунки-фактури, Податкова інформація, Старі кредитні картки, Ксерокопії водійських прав або інші документи з фото, Старі водійські права або паспорта, Небажана пошта, Документи / листи , що містять номер рахунку. На роботі: Список клієнтів, Списки заробітних плат, Дані з продажу, Фінансові звіти, Особисті дані і резюме, Плани з продажу та маркетингу, Юридичні і фінансові документи, роздруковані носії, Файли і картотеки клієнтів / пацієнтів, Дані по кадрам, в тому числі ваше резюме і розрахунки заробітної плати, Витяги з кредитних карт і рахунків-фактур компанії

Як знищувати? Винятковий захист персональних даних і дуже конфіденційної інформації: Рівень Р-5, Мікрообрезкі (2х8 мм - близько 3898 обрізків з сторінки А4). Підвищена безпека для документів, які містять особисті дані та конфіденційну інформацію: Рівень Р-4, Обрізки (4х38 мм - близько 410 обрізків з сторінки А4). Підвищена безпека для документів, які містять особисті дані та конфіденційну інформацію: Рівень Р-3, Обрізки (4х50 мм - близько 312 обрізків з сторінки А4). Для документів, несодержащей конфіденційну інформацію та персональні дані: Рівень Р-2, Смуги (5.8 мм, 36 смужок з сторінки А4).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

25900 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!