За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Ventolux FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD

код товару: U0323687
Ціна за одиницю:
6758 грн
+161 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Продуктивність 1000 м3/год
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи LED 2х1 Вт

Фізичні характеристики

Вага 15.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Ventolux
Модель FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD
Артикул FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD VENTOLUX

Технічний прогрес неухильно йде вперед і на зміну громіздким ватажком прийшли елегантні, що економлять робочий простір, похилі кухонні витяжки. Їх сучасний і інноваційний дизайн відмінно поєднується з їх високоякісної роботою: витяжки ефективно виконують свою головну функцію - очищення повітря і видалення кіптяви і випарів, і стають прикраса вашого будинку. Похила витяжка FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD VENTOLUX стане прекрасним вибором для вашої кухні!

Витяжка кухонна FIRENZE 60 BK (1000) TRC IT SD VENTOLUX має оригінальний дизайн і досить високу потужність - 1000 куб. м / год. Управління просте і зручне - сенсорне. Всього лише один дотик пальця до сенсорної панелі дозволить вам налаштувати роботу витяжки: включати і вимикати її, регулювати швидкість повітряного потоку. Має три швидкості. Є фільтр грубої очистки, можливості встановлювати фільтр тонкого очищення (вугільного) немає. Витяжка оснащена двома галогенними лампами. Досить ергономічна, проста в збірці і установці.

Торгова марка Ventolux на сьогоднішній день є одним з лідируючих брендів в Україні. Вона пройшла жорстоку конкуренцію і непрості економічні умови останніх років і при цьому змогли завоювати довіру і повагу з боку покупців. Секрет успіху Ventolux полягає перш за все в тому, що він знає, як задовольнити запити покупців, в тому числі і найвимогливіших, і вишуканих. Витяжки Ventolux відповідають найвищим вимогам, як для кінцевих споживачів, так і для професіоналів - архітекторів, дизайнерів і будівельників.

Технічний пристрій і дизайн витяжок Ventolux створюється провідними світовими інженерами і дизайнерами в області проектування і виробництва витяжок. Компанія Ventolux регулярно проводить дослідження, в ході яких, вивчаються і аналізуються потреби людей, а також їх уявлення про те, якою має бути ідеальна витяжка. Ці дослідження потім втілюються конструкторами і дизайнерами в продукцію, яка заслужено користується великим попитом.

Відштовхуючись від думки споживача, Вентолюкс прагне, не просто слідувати йому, але бути трохи попереду, випереджаючи його постійно зростаючі запити і, з огляду на той факт, що технологічність середовища існування сучасної людини, постійно зростає і це призводить до того, що те, що було ще вчора вершиною досконалості, сьогодні вже безнадійно застаріло. Саме тому, ТМ Ventolux сама створює інновації, а не слідуємо за прогресом, як це роблять інші. І, звичайно, ventolux цінує своїх покупців, а вони в свою чергу довіряють торговій марці Ventolux за інноваційний підхід, бажання і вміння піти назустріч їхнім побажанням, за якість і надійність, за вибір різних моделей витяжок в різних цінових діапазонах, що відрізняються, як своїми функціональними можливостями, так і дизайном.

Сьогодні під торговою маркою Ventolux проводиться великий асортимент витяжок для різних цілей, запитів, смаків і гаманців: декоративні, камінні, з обробкою деревом, кутові, острівні, що вбудовуються і стандартні. Витяжки Ventolux відрізняє виняткову якість збірки і застосування потужних, довговічних, спеціально адаптованих саме до українського ринку моторів. Також торгова марка Ventolux пропонує широкий вибір дизайну (від класики до хай-теку), кольору і варіантів обробки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6758 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!