За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco

код товару: U0305005
Ціна за одиницю:
18699 грн
+387 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип монтажу настінна
Продуктивність 780 м3/год
Кількість двигунів 1
Потужність 230 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу емальований метал
Лампи LED 2х0.5 Вт
Особливості комлект для монтажу

Фізичні характеристики

Рівень шуму 56 Дб
Габарити 680 х 360 х 560 мм
Вага 10.5 кг
Колір червоний

Інші

Виробник Kaiser
Модель A6315RotEMEco
Артикул A6315RotEMEco
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4032495810631
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco

Витяжки Kaiser відрізняються гарним дизайном і ефективністю: зі сталевою, скляної або металевої обробкою, з різними рівнями потужності та спеціальними фільтрами, що видаляють неприємні запахи на кухні. Завдяки технічному прогресу в Вашій кухні завжди буде чисте повітря і здорова атмосфера. Все, що потрібно для цього зробити - купити кухонну витяжку. У той момент, коли були винайдені і надійшли в продаж кухонні витяжки, більшість жінок зітхнуло з полегшенням.

Навіть перша примітивна витяжка для кухні позбавила від необхідності дихати випарами від їжі, що готується і продуктами горіння газу, завдяки їй запахи з кухні не проникали в інші кімнати будинку, а сам процес приготування став більш комфортним. Але ж та перша кухонна витяжка лише віддалено нагадувала сучасні, які, в порівнянні з нею, можна назвати справжніми гігантами з точки зору функціональних можливостей.

Купольна витяжка KAISER A6315RotEMEco швидко вловлює і видаляє всі випаровування, запобігаючи появі жирної пилу і кіптяви на стінах і кухонних меблів. Вона має високу продуктивність - 910 м3 / год. Завдяки цьому приготування їжі стане не тільки необхідним, але і приємним заняттям. Пристрій може функціонувати в режимі відведення і циркуляції.

І навіть після довгих годин роботи на кухні повітря залишиться чистим і свіжим. Максимальна продуктивність витяжки досягається завдяки присутності 3 швидкісних режимів. Для захисту внутрішнього механізму від забруднень в пристрої передбачений спеціальний жироулавливающий фільтр. Низький рівень шуму - важлива якість для сучасної техніки. У моделі KAISER встановлений мотор, звук роботи якого не перевищує 56 дБ.

Витяжка кухонна Kaiser A6315RotEMEco - це стильна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність. Дана модель підкреслює інтер'єр кухні і надає їй елегантний образ. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими насичується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок продуктів.

Оригінальний дизайн. KAISER A6315RotEMEco шириною 60 см відрізняється яскравим вінтажним дизайном. Корпус витяжки виконаний в червоному кольорі. Масивні металеві накладки, ручки, кнопки управління і обідки ламп з бронзи додадуть у ваш інтер'єр елемент благородної старовини. Для комфортного приготування їжі передбачені дві галогенні лампи по 20 Вт.

Завдяки її тихою і продуктивній роботі знаходиться на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервну очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стеля від накопичення жирної сажі і кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Ползунковое управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18699 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!